Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавата се натрапва като свръхродител на всички деца
Добави мнение   Мнения:10 1
донича
15 Мар 2012 19:59
Мнения: 103
От: Bulgaria
държавата си мисли че е родител на всички в държавата. но така наречената държава се оказва мащеха защото ни е....ва от всякъде
гошо
15 Мар 2012 21:19
Мнения: 4,631
От: Bulgaria
По въпроса: Смятам, че държавата следва първо да се погрижи да няма повече осеменители на 12-годишни "майки" извън затвора. Едва след това можем да си говорим за това дали разните там агенции за защита на децата въобще вършат някаква работа.
чунга
15 Мар 2012 22:30
Мнения: 194
От: Bulgaria
Първо родителите трябва да бъдат нашляпани, защото проблемните деца са плод на родителски грешки. Няма по - покъртителна гледка от едно разплакано дете.
кормиснош
16 Мар 2012 01:25
Мнения: 2,010
От: Uganda
Ами идете и забийте един шамар на дете в Канада тогаз, и после се обяснявайте ... възпитание, мимолентно насилие и тем подобни. Натисни тук
palavnik
16 Мар 2012 01:56
Мнения: 412
От: Bulgaria
Понеже стана дума за Канада http://www.canlaw.com/rights/whokills.htm

"If I could push a magic button and choose either happiness or success for my children, I’d choose happiness in a second. But I don’t think it’s as simple as that; it can be a tough world out there, and true self-esteem has to be earned.

I genuinely believe that there are many ways of being a good parent." Amy Chua http://amychua.com/
annetaz
16 Мар 2012 06:35
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
Държавата не се грижи за никакви деца:няма детски градини,няма свестни добавки за семействата с деца!Нито пък се интересува дали родителите имат работа и с какво да ги нахранят.Ало,управниците,не се занимавайте с неща,които не са ви работа!Има си закони за насилието вече!
malinas
16 Мар 2012 08:17
Мнения: 1,374
От: Bulgaria
Когато държавата започне да се грижи за децата си , както за щастливите кокошки и прасета, тогава ще има право на глас при възпитанието им. То щото много се е загрижила за тях те затова при първа възможност я напускат при това с родителска благасловия(на насилниците си, де).
Чай
16 Мар 2012 13:58
Мнения: 257
От: Bulgaria
Държавата по никой начин не трябва да се грижи за децата. За децата трябва да се грижат родителите им, затова са им родители. Държавата трябва да се грижи за сигурността на улиците и в училищата. Например да не допуска да се продава дрога в района, а дилърите да не получават три години, а 30 или въже. Известна строгост винаги е от полза, т.е. че това може, а онова не. А либерастката идея, че всичко може и че децата и жените винаги са прави, просто щото са жени и деца е унищожителна както за тях така и за обществото, което я допуска.
Кльомба
16 Мар 2012 15:24
Мнения: 328
От: Bulgaria
Така ще е .. СЛед като толкова врема се опитва да ни направи деца, сега държавата е решила най после да си ги гледа.
Maximus II
18 Мар 2012 15:28
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Всяко насилие е отвратително и най-вече към деца. Обаче защо мислите че държавата е толкова добра, вярвате ли че е добра? Ако беше добронамерена можеше да пореже монополите и картелите на корпорациите-душмани, да намали цените на парното, можеше да плати лечението на болните деца, можеше да не гласува лобистки закони чрез които да ни изсмукват и последните пари. И тогава, с повече пари в джоба и не толкова изнервени щяхме да сме по-добри с децата си. Но не! Още ли вярвате че го правят от грижа за дечицата? Вижте какви закони предлагат и ще разберете че скритият мотив е да откъснат децата от традиционното семейно възпитание, да ги корумпират и развратят от малки, да ги противопоставят на родителите. Прегледайте какво пише в учебниците на вашите деца, там няма да видите дефинирани добро и зло, няма да видите разликата между тях, няма да откриете традиционния морал, какво е етично и какво не. В тази посока са предложенията за по-ранно задължително тръгване на училище, целодневни занимания, забраняване на домашното обучение. Накратко: създаване на покорна, незнаеща, лесно управляема маса безропотни роби.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Maximus II
Добави мнение   Мнения:10 1