Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Батков прати "Левски" на поправка срещу "Лудогорец"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:45 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
генек
01 Апр 2012 19:17
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Абе...
Като ги махнеш тия -
САМО "ЛЕВСКИ"!
-------------------------
Блогът на Генек

Dokich
01 Апр 2012 19:55
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
На Батков логореята спирка няма. Пенкилер. Омникомпетентен. По всички злободневни и глобални въпроси-готово мнение. Ако има съществени доказателства под ръка да сезира компетентните органи. Вместо да вдига пушилки на които всички отдавна се смеят защото никой не ги приема насериозно.
За мачът с Лудогорец. Последен, по-скоро теоритичен отколкото практически шанс и за двата отбора да останат в играта за титлата. Трета поредна загуба отдавна не се е случвала. "Реализира" ли се, тотално довършване на сезона с юноши бледни, без чужденците и двамата капитани.
От София до Филипините, само сините.
И преди и сега, Левски значи свобода.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
Zavinagi CSKAR
01 Апр 2012 20:10
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
Борбата за второтомясто е жестока и напрегната...



tvirem
01 Апр 2012 20:21
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Отбора на Лудогорец е по-добър и като колектив и като изчистена схема на игра и като постоянство в игрите.Редно е той да победи утре и да съхрани възможност за борбата за титлата.Мнозина ще ме упрекнат за тия думи,но ако ЛЕВСКИ победи с това безлично педставяне и без треньор,на практика означава,че интригата за титлата приключва.
Така е според моето виждане,пък и сините могат да извлекът полза като пуснат в игра поне двама юноши и един - двама от резервите.
archi
01 Апр 2012 21:22
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
твирем,
отборът на Лудогорец въобще не добър! Първо е съставен от посредствени и слабохарактерни футболисти, дето при натиск, обикновено се насират!
нямат абсолютно никакъв шанс срещу Левски!
първия сезон на Лудо им вървеше, ама без късмет и като са разкрити, няма кой да им прости!
tvirem
01 Апр 2012 21:25
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Арчи,субективно ми е мнението и според него нашият отбор е още по-зле от лудата гора.Нямаме халфова линия.
Dokich
01 Апр 2012 21:31
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Утре, към 21,20 ще стане безпощадно ясно, кой крив, кой прав.
Смятам и мисля, че не греша, че приказката за Лудогорец свърши. Няма и за евроквота да се преборят. Ще да видим.
zdravomir
01 Апр 2012 21:32
Мнения: 16
От: Spain
ОХ,пак простотиите на Мустака.Изморих се от този човек,няма ли да се махне най-после от ЛЕВСКИ,защото от 4 години само надолу тегли отбора.
nikola_tsanev
01 Апр 2012 21:36
Мнения: 12,247
От: Bulgaria
Преди дни написах на _ve - "Левски" бие Лудогорец. За Лудогорец още на втори март съм се изказал
Тънката лайсна
01 Апр 2012 21:38
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Скъпи Колеги,
изберете дали вашият отбор да изравни в продължението или Лудогорец. През този сезон не сте постигали равен, значи ви е ред и ви се пада!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тънката лайсна
DEBRECEN
01 Апр 2012 22:31
Мнения: 266
От: Bulgaria
Нека утре селяците да направят едно боево реми,за да подържат интригата за второто място.
Недоволен
01 Апр 2012 22:45
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
"...Братът на Валентин Стоев - Иван изтича 50 метра от скамейката на “Левски”, за да ритне паднал противник в главата,..." поповод това къде на какво ги учат...
Dokich
01 Апр 2012 22:52
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Zdravomir, добре дошъл! Дано намериш сили да продължиш. Защото сме приветставали мнозина но малцина са устояли на превратностите на форумната мелница.
Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто да имаш ресурс и сили да го направиш. Това по Хайтов и кой разбрал-разбрал.
Голямата вълна от нищонеказващата завинаги недоволната лайсноФщина е реална заплаха да убие и най-добронамерените намерения за диалог на малцината постоянстващи Цесекари. Каквото-такова.
Dokich
01 Апр 2012 23:50
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Братът на Валентин Стоев - Иван изтича 50 метра от скамейката на “Левски”, за да ритне паднал противник в главата
След това Стоев се върна към резервната си скамейка, но там попадна на гнева на треньора си Тони Джеферски, който го повали на земята.
В Разбойническо дело имаше рубрика "В чуждата преса, без наша намеса". Мой приятел, работещ в Полиграфическият веднъж ми сподели: "Страшни са другарите. На телекса идва новина от Аржентина. Цените скочиха с 12%. Заплатите повишени с 15%." А сетете се какво е излязло като "инфо" в горната рубрика. Та и работата на нашето недоволно тигърче същата. Само дето сега са други времена.
Obi-Wan Kannabis
02 Апр 2012 09:55
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Очертава се драматичен сбъсък в борбата за ЛЕ.

Дали комичната трупа на инж Иванов ще додрапа до евротурнирите хич не е важно.
Интересно е единствено дали Тройчин ще успее да се възползва от случая и да запише някоя историческа победа над Левски - примерно 5, 6 на нула. За щастие, това е малко вероятно. Все пак Тройчин също е доста посредствен треньор.
Иначе всички условия са налице един маааалко по-качествен треньор да ни качи на резултат без никакви проблеми.
daskala
02 Апр 2012 10:52
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Оби, защо смяташ, че Стойчо е посредствен треньор? С идването му отбърът тръгна. Може да не играем качествен футбол, но личи тактическата дисциплина. С посредствени играчи - толкова! Паун ми скъса нервите в мача с Видима. Бавен като костенурка и лаком като столипиновско цигане. Галчев направи ужасен мач. Един точен пас на пет подавания. Тошко и Трифонов не са още в час, а и не се знае какво е замислило БФС-то. С този отбор как да ви качи на разлика.
Тази вечер ако съдията не ви удари рамо, се молете поне за равен. Паднете ли, трудно ще додрапате до ЛЕ.
Да видим дали чичо Венци е успял да спазари мача, но като знам, че цаците са финансово зле, може да им отреже перките. Латекса и той напира, но се видя, че не са кой знае какво. Ще да видим тази вечер, накъде ще духне вятъра.
bm1914ls
02 Апр 2012 11:11
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Млъкни най-после!Прибирай си тъпите гугутки и вън от "Левски"!Но при новите пари това ще стане много трудно,за съжаление.Адвокатът успя да очерни най-популярните фигури на синия тим,да сложи свои хора на всички ключови места в клуба.Окопал се е много здраво и трудно ще си тръгне без бой.Успя да подлъже и част от сектор "Б".Трудно ще стане,докато новият спонсор не придобие мажоритарен пакет акции от клуба.
bm1914ls
02 Апр 2012 11:17
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Защо Стойчо е посредствен треньор ли!?Ами вижте му резултатите в националния тим и срещу отборите от неговата черга.На Стойчо силата му е в мотивацията,не в подреждането на играчите.Ползва остарели схеми,но за всеки пост търси скъпи и доказани футболисти-за това при арабите му върви.У нас това върви,защото клубовете са безнадеждно изостанали в тактическата си подготовка,а и по-голямата част от играчите са като мухи без глави на терена.В Европа тези номера няма да минат и той го знае много добре.Просто се гответе за поредната му оставка,например за неизпълнени обещания за звездна селекция.
bm1914ls
02 Апр 2012 11:23
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Докич,що се учудваш?Все пак Лайсната е верен последовател на Георги Атанасов /пък дали не е самия той/,а всички знаем и помним, къде и като какъв работеше тази светла личност.Всъщност,умирам от смях,когато Г.А. нарече Батков доносник-представяте ли си партийният секретар на "Работническо дело" да нарича някого доносник.Голям майтап!
Evasion
02 Апр 2012 11:27
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
bm1914ls
...докато новият спонсор не придобие мажоритарен пакет акции от клуба...

Тц, от нигде надежда взорът не види... Братя Велчеви не са с нищо по-читави от адвокатина... Тонев също го видяхме колко струва...
даскале, почувствал си са като нас след мача ви с "Видима"
Obi-Wan Kannabis
02 Апр 2012 11:29
Мнения: 833
От: Cayman Islands
daskala
Тройчин е изключително слаб треньор. На два пъти имаше възможност да направи в цска колосална, невиждана за родния футбол селекция - и при Черепа и при Лупи. Никой треньор в последните 20г. не е имал подобен шанс. Многомилионни селекции - реални пари дадени за трансфери. И какво постигна?
Стана 2 пъти шампион и толкоз. 16т. преднина пред разпродадения, разбит от Тара Левски, като на всичкото отгоре доносникът допълнително подливаше вода, за да махне Наско и Мъри? Абе "Колосален" успех. Толкова колосален, че се наложи да измисли историята как станал шампион на Герена с героично равенство. Нищо, че реално цска стана недостижим на върха тогава чак СЛЕД два кръга с победата срещу Ботев в Пловдив.
За подвизите му из Европа /и с националния/ няма смисъл да се говори.
Отборът ви тръгна нагоре поради две причини.
1. Първо - имате си поначало никак не лоши играчи, защото дори боклукчиите правят далеч по-качествена селекция от Левски на Тара. Друг е въпросът до колко плащат за нея. Освен това наистина играхте досега срещу по-посредствени отбори.
2. Тройчин е майстор на "организацията" и на ниво съперник /например Локо Пд/, и на ниво съдии /например мача с Локо Сф/. Така на теория "синьото" БФС уж ви прави проблеми, но на практика съдиите и другите "отговорни" фактори бутат активно цска за титлата. А и съперниците не си дават много много зор срещу вас /не бъркайте грубите влизания с желание за победа/.
Добави мнение   Мнения:45 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща