Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Изселници в Турция съдят България в Хага за геноцид
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:270 Предишна Страница 3 от 14 1 2 3 4 5 Следваща »
бонго-бонго
25 Сеп 2012 22:33
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Правиш ли разлика, между целенасоченото избиване на българите в Източна Тракия и "екскурзията" на "турците" къмто Къпъ Куле? Там където ги чакаха телевизионните камери и много други екстри, които нашите баби и деди бягащи от дивашкият башибузук не са и сънували? Твоите декларации и тези на Костов ,никой българин не го интересуват. Важното е вие да си плащате парите за това, което пишете без капка доказателства за етническо прочистване.


Ти наясно ли си какво означава "да приготвиш екстри" за 350 хиляди бегълци? В момента една много по-богата и просперираща Турция има проблеми с многократно по-малко бежанци от Сирия!
И какво общо има Възродителния процес на Българската комунистическа партия с действията на османска Турция три поколения преди това.
Всъщност такива като тебе трябва да платят, ако случйно България бъде осъдена по този идиотски процес. Защото очевидно е, че ти подкрепяш това - конкретните виновници за Възродителния процес да не бъдат наказани и съучастваш по този начин на размиването на вината и прехвърлянето и върху цялата държава.
letec55
25 Сеп 2012 22:36
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
конкретните виновници за Възродителния процес да не бъдат наказани
Включваш ли и пожарникарите, командвали взводове в Делиормана?
Brightman
25 Сеп 2012 22:36
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Да принудиш 350 хиляди от една общност да разпродават набързо имота си и да напуснат родните си места, да не би да не е етническо прочистване.

Бонго,
кой ги е принуждавал бе ? Ти имаш ли представа, че след като отвориха границите народа сам се юрна. Що милиционери от паспортните служби станаха милионери, щото турците нямаха търпение да получат паспорт и заминат за местото, което си го представяха, като рай.
---
Никой никого не е гонил ! Точно обратното ! Мъчеха се да ги задържат, защото реколтата бе за прибиране, а и фабриките закъсваха.
letec55
25 Сеп 2012 22:39
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
И какво общо има Възродителния процес на Българската комунистическа партия с действията на османска Турция три поколения преди това.
Има. И това са двата "възподителни процеса", осъществени от Царство България. Не от комунистическата партия, а от Царство България... Това е и неизменната политика на Турция към населението с турско самосъзнание след 1924 година... Виж доклада на проф. Гълъбов от 1936 год. Отиди в архива на Външно и им го поискай...
Brightman
25 Сеп 2012 22:40
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
за опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани, в това число и за така наречения „Възродителен процес”,

Бонго,
я кажи думата "асимилация" може ли да се отнася към "мюсулмани" ? Може ли да се отнася към религия ? Асимилира се етнос, а не религия.
letec55
25 Сеп 2012 22:44
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Седят си, седят си, пък нещо се сетят да мръднат, за да ги забележат... В момента ни подготвят за ентическа криза, в която да скрият престъпната си политика към държавата България понастоящем... Ето това правят... И насаждат злоба и омраза с такива тъпи "инициативи"... Досега не успяха... Не успяха и с циганите... Но усилията продължават...
Brightman
25 Сеп 2012 22:46
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Я някой да ме подсети кога лицето Иван Йорданов Костов наклепа уж родината си с предложението за тази декларация ? Кога бе съвместното заседание на българското и турското правителства в Анкара, след което дойде решението за спирането на АЕЦ "Белене" и гарантиране високите цени и пазара за ИванКостовият "американски ТЕЦ ?
-
Заради печалбите си от ТЕЦа ли Костов сътвори този безобразен сакатлък, на който сега разни наркотрафиканти се позовават за да изкарат някое евро ?
бонго-бонго
25 Сеп 2012 22:47
Мнения: 26,313
От: Swaziland
след като отвориха границите народа сам се юрна

Мисленето на тези хора ти е напълно чуждо, страхувам се. Говорил съм с много изселници и всички под една или друга форма са ми казвали - "Показаха ни, че не ни искат. Че приемат това което сме."
И нито един от тях не е обвинявал България или българите - поне пред мен. най-много са стигали до "комунистите" в обобщенията си.
бонго-бонго
25 Сеп 2012 22:48
Мнения: 26,313
От: Swaziland
я кажи думата "асимилация" може ли да се отнася към "мюсулмани" ? Може ли да се отнася към религия ? Асимилира се етнос, а не религия.

Разбира се, че може.
Но ти си кажи рецитациите за Костов, който те изгони от държавна работа.
щурчо
25 Сеп 2012 22:49
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Еничарино, Бонго! Виждам, че си доста заблуден. Господ, да ти прости партийната пристрастност! Аз винаги съм бил безпартиен и до ден днешен. Туй, че възхваляваш Турция, го разбирам. Не разбирам, как така наречените "турци", живи и здрави, при "етническо прочистване" ще минават границата? Ами те отдавна е трябвало да станат с една глава по-ниски. И не само това. Правят го тържественно. С всички бохчи, напазарувани от ЦУМ. Туй нещо да си го видял, примерно в Югославия, когато косоварите панически бягаха, след операция "Подкова" на Милошевич? Или по време на арменският геноцид в Турция, който също ще отречеш, че е съществувал?
Неверния Тома
25 Сеп 2012 22:51
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
Е що се кОсите? Ще ни съдят, пък велиият ЕС като вземе предвид тракийските бежанци преди век и Самуиловте войници, ще ни оправдае. Или не вярвате в европейската справедливост, комунизи с камунинизе...
Brightman
25 Сеп 2012 22:55
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
letec55,
Сезгин Мюмюн е дребен мошеник, който турците и в България и в Турция не искат да чуят. Разкрит е като турски шпионин и е лежал в затвора за шпионаж (нищо общо с "възродителният процес". Свързан с турската наркомафия и заловен през лятото на 2006 г. на Генералово с 40 кг. анфетамини, което не му пречи в края на същата година да е учредител на Герб и председател или нещо такова на Контролният му съвет. Лично изработил на ксерокс фалшификата с 4-те милиона дадени от Доган на Сидеров. Бил чест гост на Иван Костов в централата на ДСБ.
-
Все още не осъден за 40-те килограма амфетамини. Вместо това се занимаваме с глупостите му.
бонго-бонго
25 Сеп 2012 22:57
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Ами те отдавна е трябвало да станат с една глава по-ниски. .


Чудно. Браво.
Благодаря, че покрепи това, което написах - ако България бъде осъдена (а тя ще бъде съдена не според моето или твоето мнение, а според съществуващото международно законодателство), ти трябва да се наредиш начело на опашката на плащащите!
Yantar
25 Сеп 2012 23:04
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Това беше въпрос на време. В нашия разграден дом всеки си прави каквото реши и взема каквото може да отмъкне. Ето какво пише Икономедия по този въпрос: Натисни тук Обърнете внимание на заглавието.
Drug
25 Сеп 2012 23:06
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
бонго-бонго25 Септември 2012 20:16

Нали? А въпросните терористи не бяха ли и по съвместителство и сътрудници на ДС?
***
бонго - не те знам ти чий сътрудник си бил, нито чий сътрудник си в момента. Повтаряш обаче несмаслените турско-ибиркчийски теории внушаващи, че ДС само организирало атентатите използувайки заблудени невинни турски овчици. Само дето после си скуба косите като не можа да излови джингибитата сума ти и време. Тия внушения бяха многократно повтаряни и от Чичо Фичо, като една от заслугите му в ООН за "демократизирането" на България. турската арогнантост и появата на такива радетели на турско-българската дружба са за сметка на българския данъкоплатец в частност и на авторитета на всички българи по света!
***
Интересни са доводите на туркие да не плати за мародерствата в Тракия поради това, че не била веке оная туркие. Питам: а България днес още ли е оная НРБ? Причините за ескалацията на исканията са в т.н. криворазбрана толерантност довела до обособяване на локални турски вилаети на територията на България. Причините са дори в политиката на този форум допускащ етнически турци безнаказано да фалшифицират историята и откровено да плюят по България, и същевременно спиращ достъпа на техните опоненти. Достатъчно е да съобразиш, че такова поведение в туркие е невъзможно.

Жалко, да пропуснат да съдят България и за убийството на йозал с лимонада... по Костово време!?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Drug
бонго-бонго
25 Сеп 2012 23:06
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Сезгин Мюмюн е дребен мошеник, който турците и в България и в Турция не искат да чуят.

Какъв е Мюмюн и как е еволюирал няма никакво значение.
Я кажи мнението на "Либертас" за Възродителния процес и трябва ли виновните за него да бъдат съдени и осъдени?
кажи също редно ли е насилствено наложените имена все още - 23 години след Възродителния прроцес да фигурират в ГРАО и държавните регистри?
Brightman
25 Сеп 2012 23:06
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Говорил съм с много изселници...

Аз съм пряк свидетел на "възродителният процес" и на изселването. И понеже винаги съм се придържал към истината и винаги съм я говорил, то още тогава турците ме каниха на гости, имаха ми доверие и пред мен си говориха съвсем свободно. Още тогава казвах пред всички, че "възродителният процес" е глупост и турците в България са си турци, останали извън родината си, по стечение на историята.
-
Затвореността на границите, това, че стреляха при опит да напуснеш България, заедно с помощта на пропагандата на Студената война и лъскавите стоки в Кореком създаваше митологична представа за това "оттатък". И докато етническите българи се стремяха да емигрират на запад, то етническите турци привиждаха "обетованата земя" в Турция. И затова, когато границите се отвориха всички нямаха търпение да заминат. НИКОЙ НЕ ГИ Е ГОНИЛ !!!! Това е огромна лъжа !
бонго-бонго
25 Сеп 2012 23:08
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Повтаряш обаче несмаслените турско-ибиркчийски теории внушаващи, че ДС само организирало атентатите използувайки заблудени невинни турски овчици.

Всъщност изрично съм заявил точно обратното, но прихлупеният ниско каскет ти пречи да го забележиш.
Drug
25 Сеп 2012 23:15
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
бонго - надценяваш търпенито ми. Коментирай, извадката от собствения си постинг в моя. Интерпретациите ти не ме интересуват. Написаното от теб надхвърля многократно отговора ти. За бисерите си в демократична туркие би изял един много хубав бой. И то съвсем законно. A за каскета ми не бери грижа. Само си нахлупи феса на уволнение.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Drug
atanakata
25 Сеп 2012 23:17
Мнения: 1,577
От: Bulgaria
Преди да започне "възродителният процес", Сюлейман Демирел на визита в България каза: В България няма турци.
Всички дрънканици след това са безсмислени.
Но простаците правят кариера и пари от тази тема. Както и да доказвате противното, те пак ще продължават. При това правителство безумието придоби невероятни размери.
Добави мнение   Мнения:270 Предишна Страница 3 от 14 1 2 3 4 5 Следваща »