Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Редно ли е депутати да се занимават с кучкарници?
Добави мнение   Мнения:8 1
Eisblock
25 Сеп 2012 22:32
Мнения: 9,157
От: Iceland
Не само, че е редно, но е и належащо!

Не може да има убити и обезобразени хора от помиярите, а управляващите и сътрапезниците им да се правят на разсеяни! Тук вони, та чак до небето! Още по времето на Софиянски, кучетата бяха проблем. Тогава още, даренията от наивни и заблудени частни, западни природозащитни организации потъваха неизвестно къде. Сумите не бяха малки... Проблемът остана за гражданите, а авантите - за всякакви мошеници, мушмороци и крадци в разните му там "управленчески коридори". Като кулисата зад която се правят безобразията е т.нар. бутафорна фирма "Екоравновесие"!!

Нека не забравяме, повече от идиотски, закона прокаран дефакто в "защита" на уличните кучета. По-скоро той е успешно бетониране на непоносимата ситуация с псетата. Тук всякакви позовавания как е в "цивилизованите" и дори "нецивилизованите" държави, са единствено вопли в глухи уши. Докато всяка една идиотщина въведена от т.нар. "народни избраници", бива немедлено защитавана със слогана:
- "Така иска европейската комисия, така нарежда брюксел" - и пр. слабоумия, все резултат на управленческа импотентност, корупция, некадърност и безхаберие!

Същото е и с бившата "Паркинги и гаражи" - сега "Център за градска мобилност" - откровени пладнешки разбойници... След като увеличиха таксите за паркиране, имат ли те сега някакво доказателство, че са подобрили с нещо си съществено условията за паркиране? Не, разбира се.

Дори напротив: - градската управа в техен интерес успешно блокира и предотвратява от години всякакви опити да се построят многоетажни гаражи за почасово паркиране от частни инвеститори! Защо ли?

- Не е трудно да се сетим в чий интерес е. Познахте! В техен - на оставения без контрол "Център за градска мобилност". Касичката на определена/и партия/и.
бонго-бонго
25 Сеп 2012 22:36
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Периодът на направения вътрешния одит включва и края на управлението на Мирослав Найденов, който три години - от 2006 г. до 2009 г., управляваше предприятието. Предстои да видим до къде ще стигне разследването.

Предполагам аферата с кучкарника в Богров не е включена в този одит.
Meat
25 Сеп 2012 23:01
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Наистина много крадат, но според мен псетата се толерират предимно с цел терор над гражданите.
Атанас Димитров
25 Сеп 2012 23:06
Мнения: 23,428
От: Palestinian Territory, Occupied
Наистина много крадат, но според мен псетата се толерират предимно с цел терор над гражданите.


Псетата ограничават и регулират популацията на столичани
Registr_еCenzura
26 Сеп 2012 10:28
Мнения: 54
От: Albania
Щом в парламента има "кучки" защо да не се грижат за домовете си. Поредното изкривяване - обществото е безсилно да наложи ред над мераците "определени индивиди" и както всички занимават ББ да налага ред така и сега парламента ще "симулира налагане на ред" защото не са уволнили навреме мършата в софийските чиновнически редове и миризмата и стигна до парламента задушавайки пътьом солидна часто от обществото.
hamer
26 Сеп 2012 15:12
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
В София кучетата са най - много. Инцидентите също.

Онзи ден бях в Тетевен - видях поне 10-15 души да разхождат домашни кучета с каишки и не видях нито едно свободно скитащо.
На_казан
26 Сеп 2012 17:14
Мнения: 507
От: Barbados
Нация, която позволява няколко хиляди бездомни помияра да се превръщат в тема за такъв обществен дебат, няма изгледи за добър край. Тоест, във всички случаи си заминаваме, но няма да е с "добър край" :о)
БозьоКифлев
27 Сеп 2012 18:33
Мнения: 2,042
От: Bangladesh
навремето този проблем беше успешно решен с вноса на гладни виетнамци. за жалост временно...
Добави мнение   Мнения:8 1