Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Премиерът се грижел за тренинга и на военните пилоти
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2
гого2012
29 Сеп 2012 11:35
Мнения: 3,185
От: Bulgaria
Да предположим за момент, че въпросният полет бе завършил с катастрофа. Щеше да се окаже, че летците на своя глава са натоварили тигрите и са литнали.
Ами може и затова да не е оформено предварително, както пише - ако стане фал - Той не е знаел, да разследват службите, да докладват, пък...ще видим....както с доклада за стрелеца-убиец от Ловеч - Бившият(вече) полицай, затова и вероятно няма вътрешна проверка - защото ВЕЧЕ не е полицай...
Bira
29 Сеп 2012 15:15
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
не може един министър на отбраната да се изразява по такъв начин.
защото зад думите явно има поведение, което не подлежи на коментар.

и/или удивително тъпо подбран екип, който не умее да пази министерството и министъра си от глупости.
letec55
29 Сеп 2012 17:44
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
и/или удивително тъпо подбран екип, който не умее да пази министерството и министъра си от глупости.
Това е. Можеха да му подготвят версията, че чрез тези полети са изпълнени предварително планирани упражнения за тренировки за полети по маршрут. То и така би трябвало да бъде - да има предварително планиране за поддържане на натренираността. Това планиране да е осигурено ресурсно. Тогава и въпросът за заплащането няма да е толкова важен. Важно е да се знае какво е свършено при тези полети извън тренировката на екипажите. Ако е нещо важно държавно - халал да са им полетите. В крайна сметка всички са доволни - и едните, че летят и поддържат натренираност, и другите, че са свършили някаква полезна работа. Но ако е за угаждане на прищевки и капризи, както беше с тигрите, значи пак са се окакали...
Simplified Solutions
29 Сеп 2012 18:03
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Летец, Натисни тук
Cruiser
30 Сеп 2012 00:02
Мнения: 967
От: Bulgaria
От БСП обвиниха премиера, че си е създал "паралелен Авиоотряд 28". Червените представиха справка от МО, според която военните са извършили 47 специални задачи по реда на заповед на министъра на отбраната.

Тия са страхотни циркаджии, дори помиярите не лаят по всеки на улицата, тези обаче пропуск нямат!
StrikeEagle
30 Сеп 2012 10:32
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Пилот без нальот не е пилот!
Да възстановяват и L-39 и да летят.
За несведущите тавагишчи задунайци -
C-27J Spartan предлага само спартански условия, НО
като пилотите не летяха достатъчно се случиха аварии,
които струваха НАИСТИНА СКЪПО!
Спас
30 Сеп 2012 11:05
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Знаете ли, че:
Има наредба на Министъра на отбраната за ползване на военно-транспортни самолети от МО, МВР, МС и други ведомства. Първата такава е подписана от Добри Джуров. Имаше тогава специално звено за целта с 2 Ту-134, при това с гражданска регистрация: LZ TUP и LZ TUT. ЦСКА със Стоичков летяха с такъв военен самолет за мача с Барселона.
Костов летя до Скопие с военен Ан-26.
Царят-премиер летя до Прибалтийските републики на официално посещение с военен самолет. Командирът беше същият, който преди година успешно приводни самолета си край Либървил, Габон.
Първанов на няколко пъти летя до Багдад за среща с контингента ни там с военен Ан-26.
Светът не почва от вчера. Военно-транспортни самолети и вертолети са ползвани редовно от всички държавни ведомства и това е нормално. Ненормално е съществуването на такова чудо като Отряд 28. Никъде по света го няма.
Meat
30 Сеп 2012 11:20
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Действително ГЕРБерасткото крадителство на Боко създава измамно впечатление за отбор от "технократи", "професори" и млади калинки. А всъщност е един пенсионерски клуб по интереси. Всички които някога са носили пагон със сигурност са пенсионери, щот освен крадливи и алчни, са свикнали да цоцат държавата още от пионерските години. Такива като дедо Аню с белата коса и тройна гуша, АлоВаньо със склонност да се обажда на ЕГН-ета за да угоди на Шефа, д-р Борисов и д-р Цветанов, практически силовите ведомства са в ръцете на пенсионери, както и целия МС.
Ако ПП ГЕРБ не беше трети-четвърти ешалон на БКП, първата производна БСП отдавна да се беше разсмърдяла и да изпъди всички пенсионери от държавна работа, с което да предизвика парламентарна криза. Но плановете на палавата столетница в лицето на БСПДПСГЕРБАТАКАСДСДСБ са съвсем други.
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2