Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС не обявява "Хизбула" за терористи заради България
Добави мнение   Мнения:7 1
plamen44
13 Ное 2012 20:17
Мнения: 2,341
От: Bulgaria
МОСАД беше повече от уверен че българските политици ще клъвнат на гола кукичка и ще заиграят по свирката на евреите.Така наречен ия институт за специални задачи си организира атентата за да се повод за удар и разграбване на Иран.И забележете,само защото Иран се опитва да защитава палестинската кауза.Евреите избиха няколко милиона палестинци и сега подобие на фащистите при Хитлер се опитват проведат политика на ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ- демек избиване на всички палестинци или пртогонването им от земите им.С блокадата на Газа се опитват да създадат най голрмия концентрационен лагер по подобие на тоя във Варщщава през 1939=1944 гтод.Евреите най добре ще направят да се приберат в родината си и да спрат да впюват с всичките си комщии!
The Bulgarian Lion
14 Ное 2012 09:48
Мнения: 13,869
От: Antarctica
Това е политически натиск и намеса във вътрешните ни работи !
geoo
14 Ное 2012 11:22
Мнения: 173
От: Bulgaria
Евреите избиха няколко милиона палестинци

ако не и няколко милиарда
Чичото
14 Ное 2012 14:19
Мнения: 355
От: Bulgaria
ЕС не обявява "Хизбула" за терористи заради България

Това го разбрахме преди НЯКОЛКО дена! Или тук се кефят на престояли новини?
mechi
14 Ное 2012 14:29
Мнения: 792
От: Bulgaria
Ами това е политически въпрос. Дано поне сега отговорните за това политици да се окажат на ниво. В момента някой май иска да използва България за да си "избмие ръцете". Дано поне този ход да го "изиграят" по професионален начин. Дано да го обмислят добре.Къде са дипломатите? Има ли в момента професионалисти? Но като гледам всички други решения които се вземат от правителството...Не виждам никакви основания това да се различава с разум, професионализъм, като се вземат предвид последиците.
ejko
14 Ное 2012 15:49
Мнения: 2,533
От: Bulgaria
Пилат Понтийски пасти да яде,не може да им стъпи и на малкия пръст на тия от Брюксел
Гладиатор
15 Ное 2012 07:45
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Нежеланието на Европа да последва американския пример накара съветника на президента Барак Обама по въпросите на националната сигурност и борбата с тероризма Джон Бренън публично да разкритикува европейците в края на октомври.
Много нагли взеха да стават . Ей тъй без доказателства. Ако не се броят телефонните обаждания засечни от Израел за доказателства
В. "Ню Йорк таймс" съобщи, че израелското разузнаване е засякло телефонни разговори между Ливан и Бургас месеци преди бомбения атентат

"Ако не обявим "Хизбула" за терористична организация, ще защитаваме по-трудно нашите страни и гражданите ни", заяви той в ирландската столица Дъблин. Бренън обясни, че настоящото положение усложнява усилията за прилагане на законите заради проблемите, свързани с повдигането на обвинения в тероризъм срещу заподозрени членове на "Хизбула"
Лошо. Може да спретнат пореден атентат у Еуропата и да набедят Хисбула.
Хисбула води война с държавата разсипала собствената им държава. Те нямат ракети и спътници , нито безпилотни самолети. Единственото им оръжие е терора. Другия вариант е белия байрак и постепенно загиване на народа им. Нормалните хора ги разбират. Само ненормалниците с податливи на медийни лъжи мозъци, не вдяват това.
На бас че накрая нашите ще клекнат на натиска на САЩ. Ще клекнат и Еуропейците. И ще стане каквото Израел, чрез машата си САЩ, каже.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Гладиатор
Добави мнение   Мнения:7 1