Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" ще разчита на защитник от Израел
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:88 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
Kalin
27 Ное 2012 20:24
Мнения: 731
От: Bolivia
САМО ЛЕВСКИ!!!
Austin Powers
27 Ное 2012 20:35
Мнения: 9,220
От: 0
Св. Илия(н) Великомъченик ПодуЯнски. Снимката казва повече от думите.
nevrokop
27 Ное 2012 20:42
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Абе от тая статия нещо изпаднах в обърквация.....Г-н Илиев,Вие чувате ли се какви ги приказвате?
Austin Powers
27 Ное 2012 20:49
Мнения: 9,220
От: 0
Неврокоп, физиономията на Ил.Ил. е показателна за състоянието на Левски. Безпомощност.
GIANNI
27 Ное 2012 20:51
Мнения: 13,991
От: USA
Илианчо да си подава оставката и да остане с любовта на привържениците като футболист!
Мъчи и себе си , мъчи и футболистите.
За феновете , одавна се знае , че са мазохисти !
Поредната нулева.
GIANNI
27 Ное 2012 20:53
Мнения: 13,991
От: USA
...и ПА да сикажа...
Няма лоши футболисти - има некадърен треньор !
EGATI
27 Ное 2012 20:55
Мнения: 3,811
От: Switzerland
снимката на тоя нещастник казва всичко..да се маха заедно с поне 7-8 от пребиваващите в Левски!
Austin Powers
27 Ное 2012 20:56
Мнения: 9,220
От: 0
Няма лоши футболисти, те са толкоз добри, колкото пари е дадено за тях.
nevrokop
27 Ное 2012 20:58
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Остин...какво да ти пиша???Състоянието на отбора е меко казано нелицеприятно-абсолютно некадърно ръководство:
1.Тодор Батков-от него,завалията,нищо не зависи.Дори не му разрешават да се оттегли.Щото Собственика не позволява.Поне засега.
2.Синдика Иво Тонев-кюта си човечеца и рапределя паричните потоци кум определените каси.
3.Илиан Илиев-волю или неволю се набърка в една геджура,която явно мнооого над капацитета му.
4.Вси останали-футболисти,треньори,скаути,деятели-какво да правят хорицата.Криза е,все пак трябва да се взема някой лев.
Пълна безнадежност...
Dokich
27 Ное 2012 21:18
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Юношите!
Dokich
27 Ное 2012 21:20
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Отдавна е установено, че в СЕГА са царе на снимките. Много често текста отдолу и без това малцина го четат е напълно излишен.
За всички които следят мачовете по компа ето един безотказен линк. Нещо повече, никакви реклами.
sportmedia.tv
Austin Powers
27 Ное 2012 21:26
Мнения: 9,220
От: 0
Отбор с претенции като Левски е несериозно да търси свободни агенти и треньори чийто визитка е финал за Купата на БГ.
tvirem
27 Ное 2012 21:29
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Неврокопе,остави настрана Батков и Тонев,не в тях е причината.От предложените 18-19 футболисти треньора си е избрал и посочил тези които са тук.Тонев само е преговарял да няма разсипията като при червените при подписването на договорите.Главно бедата идва от това,че новите ги ползват на нетипични постове,на други са играли когато играта им е харесана.Това е едното,второто е,че всички са дошли с предубеждение,че лесно се играе в слабото ни първенство.Но намират бавна игра със задържане на топката и страшно много единоборства,а те не са свикнали на това и резултата го виждаме.Всеки един е с добри качества,,ала са подбрани по неподходящ начин.
nevrokop
27 Ное 2012 21:35
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Твирем-преуважаеми...ако правилно съм те разбрал треньорът Илиев още утре трябва да е напуснал.
tvirem
27 Ное 2012 21:50
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Правилно си ме разбрал.Но ако тези са били най-подходящи от всичките неподходящи,тогава?Вярно е което казва Илиев,че времето им е било малко да намерят на пазара това което им трябва.Но вярно е и това,че Пелето не е център бек,че Ели е ляв бек и то най-добрия на втора френска лига за отминалият сезон,че и Прохазка не е дефанзивен ... и изобщо някаква мешавица от която всички линии са трагични.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: tvirem
Austin Powers
27 Ное 2012 22:40
Мнения: 9,220
От: 0
А бе казвано е десетки пъти тук, напоследък Левски събира треньори и футболисти спасили даден отбор от изпадане и се надяват да атакуват ШЛ. Телкийски, Г. Христов, Беройските безчетни попълнения...няма читав футболист в последните 4-5 години.
Dokich
27 Ное 2012 22:42
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Оставете текучката. Батков убеждава Газпром да налеят едни 10-20-30 милки за зимният трансферен прозорец, Роберто де Матео е свободен и всичко е на 6.
По-добре да се върнем към корените на фундаменталното минало.

Три десетилетия Жоро Атанасов не спира да пише, че до 1944г. “Левски” е бил фашистки отбор. Защо? Защото видял някаква снимка, в която “сините” футболисти са с изпъната дясна ръка и защото като 2.15* са колосална сума няма как да отидеш до Народна библиотека и да се заровиш в тематика и периодика. Няма как да направиш нещо повече от това, което ще вземеш. “Левски” никога не е бил фашистки отбор, да не говорим за обикновените негови футболисти и спортисти. Всички отбори от онова време имат подобни снимки, включително и АС 23 и изпънатата дясна ръка не е продукт на политически пристрастия, а задължение, произтичащо от едно решение на БНСФ - футболната организация от онова време. Не само това, “Левски” е единственият отбор, който първоначално демонстративно отказва да изпълни нареждането, заради което е наказан с “мъмрене” и глоба от 5000 лева (“С името на “Левски”, Стефан Нойков). През 1942г. БНСФ излиза с ново нареждане - всички спортни клубове да станат колективни членове на профашистката организация “Бранник”. Председателят на “Левски” Стоян Реджов и членовете на УС вместо да изпълнят нареждането правят клуба колективен член на Младежкия Червен кръст, на чиято спортна секция отпускат стая в сградата на игрище “Левски”, а връзката с “Бранник” е отказана (“С “Левски” по дългия път през времето”, Стефан Нойков).

Авторът на горното откровение е...Петко Суровянски

Невъзможно е някакъв проблем да бъде решен, ако не бъде стигнато до онова, което го е формирало. Както Стойчо Младенов, така и Жоро Атанасов могат да бъдат разбрани, ако бъде разкрита мотивацията на някои техни елементарни житейски прояви. Като например какво е мотивирало Екзекутора да определи заплата на сина си като “координатор” в размер на 9148 лева или с 1 лев по-голяма от тази на помощника му Анатоли Нанков или ахиловия гняв на флагмана на червената журналистика за неосребрена фактура от 2.15 за миене на служебна кола. Между жороатанасовите 2.15 и стойчомладеновите 43721 (на месец, засега) колкото и да търсите няма да намерите спасителен за ЦСКА път. Нито Жоро Атанасов, нито Стойчо Младенов ще го намери, а съдбата ще продължава да оценява подобни нагласи и потенциал с Галатасарай, Торпедо, Тулуза, Мура и Симитли.
Zavinagi CSKAR
27 Ное 2012 23:59
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
И Моуриньо да дойде...нищо няма да се промени при вас ....манталитет граден с десителетия не се мени току така...Илиян Илиев не ви е проблема...дори човека се раздава за смешния ви отбор...

...всеки, който е гледал повече от десетина мача на левски знае какъв е манталитета на този отбор...селски манталитет, където се разчита главно на съдийската помощ...ако може дузпичка нещо да падне...нещо да се изкяри...ако може да се нарита някой противников играч, без съдията да даде червен картон и най-главното...липса на мотивация за победа до последния съдийски сигнал....това брачеди и Моуриньо и Бенитес едновременно да ви поемат не могат да го променят за година-две...

...така, че Докич е абсолютно прав когато казва
Юношите
...там ви е надеждата...само, че за да се случи тази надежда, трябва да се наблегне на развитието на юношите, само, че в БФС и въобще в България никой няма интерес и далавера от развитието на юношите...много по-далавераджийско си е да се гушне някоя комисионна от превъртането на н-на брой чужденци...
Back to the future
28 Ное 2012 07:06
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Я как единодушно всички са се нахвърлили срещу Илиев. Слаб бил, некадърен бил, нещастник бил... Аз пък съм на мнение, че Илиев е много добър, даже отличен за ролята, за която е нает. Друг е въпроса, че тази роля не е треньор, а бушон. И той я изпълнява много добре само с една малка издънка, за която ще спомена по-нататък. Ето вече всичко могат спокойно да кажат, че виновникът е открит - и играчи (ех, резерви от "Б" групите на Европа основно ама...) са му предложили, и избор (от изброените преди мега-таланти) са му осигурили, и не са му са се бъркали (поне за пред хората), а той да вземе да обърка всичко и затова сме на тоя хал - ни игра, ни резултати (макар че той смята, че резултати има), ни... Другарите Батков и Тонев са непричьом. Към неуспехите де... Иначе са създали една блестяща организация, направо за чудо и приказ. Ето вече трети мач подред всички са с еднакви екипи. И тренировъчни екипи си имат, и грейки. Ей го Илиев как е издокаран на снимката. Ех в черно, а не в синьо, ама сега такова имало в склада... Пък и като се излага да го мислят, че е от "Славия", а не от "Левски".

А "издънката" на Илиев, която обещах да спомена, е че макар и неволно разкри цялата безизходица и липса на каквото и да е управленческо виждане: „В Левски няма план 2014. Нямаме планове, за нас е важен следващият двубой." Това е голата истина - планове няма, работи се на парче, ако може да се направи някой и друг трансфер, от който да паднат малко пари, то това се прави веднага без мисъл за отбор, игра и резултати. Без мисъл за утре.

_____________________________
Батков, ти си прост човек, "Левски" е голям за теб.

Kalin
28 Ное 2012 07:27
Мнения: 731
От: Bolivia
Батков, ти си прост човек, "Левски" е голям за теб.

Батков е сравнително богат човек, та едва ли е прост, за разлика от повечето оръфляци пишещи във форума!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Kalin
Back to the future
28 Ное 2012 07:51
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Oхоо, и тежката атлетика се включи в подкрепата на другаря Батков. Так держат, молодцы!
Добави мнение   Мнения:88 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »