Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР атакува телевизията на "Булсатком"
Добави мнение   Мнения:12 1
Stern
09 Яну 2013 20:12
Мнения: 10,462
От: Bulgaria
МВР атакува телевизията на "Булсатком"

Всъщност МВР не са атакували, а са отишли да договарят условията за разпространение на "МВР Пикчърс" в мрежата на Булсатком. Договаряне в техен си стил.
.
Майтапът настрана, но ако бяхме нормална страна, останалите (поне) големи телевизии щяха да застанат зад ТВ+ и срещу милиционерските начини за разправа с нежелаещи да разпространяват "правилното слово". Защото утре акцията може да се повтори и срещу тях. Нали си спомняте какво изпя Роджер Уотърс:
"Together we stand, divided we fall."
Ако бяхме нормална страна
Luca
09 Яну 2013 20:46
Мнения: 1,597
От: Bulgaria
Това разследване няма нищо общо с "Булсатком", нито със скандала между него и Би Ти Ви

Няма, разбира се.
Хулиган
09 Яну 2013 21:34
Мнения: 1,969
От: Bulgaria
Можеше да се очаква, че след декларациите ще се включат дебеловратите, които в РБ масово са на държавна служба и много често носят униформи. И какво прегрешение намерили? Плащали част от заплатите под масата. Ами то тогава половината фирми из тукашната територия трябва да бъдат изпратени в дрънголника! Но най много се чудя на акъла на Булсатком. Като нямат печени адвокати, защо се не разходят из медиите да научат, как още преди 10-ина години беше проведена хватката анти-Шулева. Поне там, където се прави журналистика и никой не може да забрани дори на чистачката да стане дописник, най-лесно може да се оформи "втората" заплата така, че даже неудържим джебчия като Дянков да остане капо. Толкова ли не се намери някой да ги светне, че пари в медии могат да се вземат и с продажба на авторски права? Законно и еданакво изгодно, както за работодателя, така и за персонала...
Простак
10 Яну 2013 07:45
Мнения: 878
От: Bulgaria
Някой въобще, да си е помислил, че това има нещо общо с бТВ и ТВ7??? Неееее. Едва ли има толкова заблудени хора... Това е част от борбата с корупцита, мафията и т.н. Малко притеснително е, че може да се гледа предварително по Voyo а ТВ7 знаят предварително за акцията. Но нима не сте готови да жертвате някои свободи в името на борбата с мафията и корупцията??? Да ни е жив и здрав новият властелин на държавата - Цветан Василев. Много ми е интересно да чуя мнението на титана Слави Трифонов, какво мисли за тази акция... ))
mi6osp.
10 Яну 2013 08:25
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Мдааааа, спомняте ли си Фидоска: "Ще разглеждаме даже ананимните сигнали!"? Изпускане, характеризиращо действията на управляващите.
Ето ,"разглеждат ги", по мутренски, комбинирано полиция и с "Понеже си абсолютен престъпник, на колене!".
Очакваният от управляващите ефект е очеваден- натиск върху фирма, която пречи на техни фирми. Участието на ударната група от МВР и прокурор/ държавата/- с надежда от трънката да изскочи заек- нарушение на закона - за да бъде унищожена пречещата фирма , та "правилната наша фирма" да й вземе бизнеса .
aminali
10 Яну 2013 08:47
Мнения: 1,012
От: Bulgaria
Милиционерски акции в тоталитарен стил - утре могат и да я затворят цялата телевизия.
За неизрядни договори и плащане под масата (каквато е масовата практика в България) си има Главна инспекция по труда....
bm1914ls
10 Яну 2013 08:50
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Нова издънка на Цвък и подобните му! След хвърлените 100 000 000 за СРС-та не разбрали, че Булсатком не е собственик на ТВ+.Да ви имам и полЮцията...!
immanuel_kant
10 Яну 2013 10:15
Мнения: 31
От: Bulgaria
Въпреки, че няма преки доказателства през търговския регистър, каналът ТВ+ е свързан със собствениците на сателитния тв-оператор "Булсатком". Заради ограничение в Закона за електронните съобщения, компанията не демонстрира свързаност с канала, защото ако притежаваш разпространителска мрежа, нямаш право да имаш и телевизия.Така пишат в Капитал.
analgin6
10 Яну 2013 13:22
Мнения: 241
От: Bulgaria
Въпреки, че няма преки доказателства злите езици твърдят, че преди около 3 месеца имаме смяна на собствеността в бтв, която е с шапка ЦвЦв. Това обяснява атаката срещу хора, които си отстояват интереса и масовото напускане на кадри от бтв.
dragomie
10 Яну 2013 14:50
Мнения: 5
От: Bulgaria
Булсатком е собственост на едни измамници и крадци! Това е ясно за всеки интелигентен човек в България. Тв + е собственост на същите мутри, но в момента се опитват да изопачат фактите (за пореден път) и да отрекат, че това е истина. Булсат ще бъдат осъдени и то по много параграфи: 1. Неизплатени суми по дотовор за 2012г. към Бтв медия груп, 2. водене на двойно счетоводство в телевизия Тв+, която е тяхна собственост, 3. Укриване на абонати и данъци, 4. жалби от недоволни граждани за неизпълнение на договорени условия, за измама и т.н
IronHead
10 Яну 2013 22:55
Мнения: 43
От: Bulgaria
Бойко звъни:
- Ало, Цецо, върви ли операцията в ТВ+?
- Да, в ход е!
- Арестувани има ли?
- Ама, Бойко, Цветан Василев е на телефона, не Цветанов!
игсхд
11 Яну 2013 18:26
Мнения: 1
От: Bulgaria
Който играе нечестно го хващат! Време е Булсатком да си плати за укритите данъци и всички останали неправомерно придобити финансови средства.
Добави мнение   Мнения:12 1