Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" отново търси отбор на Арш
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
ГЪЧО
15 Яну 2013 20:24
Мнения: 8,746
От: Bulgaria
Като си излекува кокошите тръни по петите, може и да си намери отбор.
Dokich
15 Яну 2013 20:42
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Юношите!
ГЪЧО
15 Яну 2013 20:57
Мнения: 8,746
От: Bulgaria
Натисни тук
Dokich
15 Яну 2013 21:00
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Статията отгоре е написна от ЦЕСЕКАРЯ Стефан Ралчев. Шапо!
Dragoi
15 Яну 2013 23:10
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Докато се чудех и аз как да дам едно рамо на днешния форум, прочетох и последният пост от снощния. Разгеле, видях, че главен герой в мнението на подхваналият ме сутринта Siomi пак съм аз. Той обяснява на защитаващия ме Мейнджъра защо не може да ме понася.


"...ПС, ЖМ, ГА, Драгой - за всеки влак си има пътници, но това определено не е моя вагон. Няколко абзаца трябва да прочетеш, за да знаеш какво те чака декада напред. Тяхната цел е сеенето на злоба и омраза, писане основно против смъртния враг и манипулиране на феновете. Естествено отдавна не съм ги чел, но не вярвам да са се променили, а и не вярвам и да искат да го правят. Интелигентен човек знае много добре какво и откъде да чете и къде да сложи границата. Колкото повече хора не ги четат, толкова по-нормален може и да стане футбола ни."

Така, както гледам, футболът ни се приближава към своята нормалност, тъй като мен не ме четат около милион, милион и половина българи, Плюс форумните ценители Сиоми, Лайстна, Цанев, Завинаги...Има някакъв шанс за футбола като цяло. Но ако престана да съм гвнимателен към земляка, хванал влака за средната класа към фиордите, мога само да му обърна внимание - поставил ме е в компанията на едни хора, които все пак могат да пишат добре. А другото е, че аз не се препитавам от нещата, които изрежда - сеене на злоба и омраза.... Нито лев не съм получавал за своя, все пак, донякъде квалифициран труд . И през повечето време го правя, за да се противопоставям на писачи, които точно това правят срещу любимия ми клуб - клеветят го, фалшифицират историята ни, манипулират факти и повърхностни информации...

Това е моята Кауза, моята романтика на моята си възраст - да се противопоставям на лъжите и измамите, а не да лъжа и мамя. Ако Siomi -то беше забягнал през дунав мост не във Финско, а примерно, в Браила, по щеше да схване обстановката, в която съм се поставил...

Но да не се отплесвам, а да поканя Сиоми да откликне по същество - под статията за Булсатком поствам последната статия от Блога, за да не спамя под тази по четивна статия . Молбата ми е да я прочете и да посочи къде точно са пасажите, където аз блестя със злоба, манипулации, омраза и всичко останало.

Ами когато се явяваш някъде като някакъв "чистофайник", трябва по някакъв начин да показваш и разликата...

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Dragoi
Back to the future
16 Яну 2013 06:03
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
От "Левски" хем искат да се оттърват от Арш хем са му сложили цена, която отказва всички желаещи от него. Да не говорим, че още един нападател, който все пак умее да вкарва, винаги може да ти бъде от полза, дори и като резерва. Ама май не искат да му плащат заплатата.


__________________
Драгой, един съвет, ако приемаш такива от "лошите" левскари - след като имаш самочувствието, че те четат 6 милиона българи не е лошо да си пооправиш правописните грешки. Особено в имената (или прякорите) на те тези, към които се обръщаш.
Suomi
16 Яну 2013 10:30
Мнения: 13,732
От: Finland
Драгой,
не ти обещавам да го прочета, но ако имам време днес ще го погледна. Приказвах за първите ти "поствания" тук във форума. Като си обичаш толкова много отбора, не виждам защо обръщаш толкова много внимание на опонентите? Много пъти съм хващал, че за теб има само добро и лошо, което според мен не може уважаващ себе си човек да го допуска. Но това си е форум и си изказах мнението - пиши си там, но дано не оказваш влияние на прекалено много хора.
А Бак за пореден път е прав - не може да не изписваш имената на събеседниците си правилно и да искаш от тях да те уважават. Това важи и за отборите, но това е друга тема...
Dokich
16 Яну 2013 11:11
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Мое мнение. Когато четеш предубедено или караш по диагонала или най-често се доверяваш на оценката на съмишленици действащи на принципа "не съм го чел, ама не е прав" няма как да се получи адекватна дискусия. Да слагаш антибатковиста ЖМ който отдавна не вижда нищо добро в сегашния ПФК Левски АД и да изкараш, че сред журналистите-хардлайнери левскарите са мнозинство издава само едно. Въобще не си в час. Като добавим и основното, че статиите на Драгой винаги са реплика какво друго ни остава освен да кажем. Няма смисъл да се "изясняваме". Всеки да си копае в неговата леха, пък каквото-такова.
Back to the future
16 Яну 2013 11:18
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Кара, ако коментара ти е за написаното от Suomi, то прочети още веднъж второто изречение от него и ще рабереш, че то се отнася в много по-голяма сила за написаните след него в същото мнение изречения отколкото за тези писани от нашия приятел с червения потник.
Suomi
16 Яну 2013 11:36
Мнения: 13,732
От: Finland
Кара,
нещо обиден ли го раздаваш? Обърни се директно към мен, а не само зад гърба ми да лееш... вода. Писах, че мненията ми се базират първите абзаци или статии на споменатите хора. Както и писах, че едва ли ще се променят и не виждам смисъл да ги чета нито по диагонал, нито на кестерме. Да разбирам ли, че ти ГА и ПС ги четеш открай-докрай, при положение, че не харесваш какво пишат?
Бак
сега като се замисля май никога не съм писал целия ти ник(най-вече от уважение към филма ) - така че май уважение никакво.
Dragoi
16 Яну 2013 13:39
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
оххх, пустият му Сиоми! Зная, че е грешно обръщението, но ще гледам да компенсирам с по-смислен текст. А откъде знам, че ще е по-смислен? Ами просто аз съм по-креативният опонент. Признавам, че и това не го схващам като смилъл, но е модна дума, каквоп да се прави. Щом съм завързал спор с форумци, които са надскочили с много Блога на Драгой и особено неговият главен редактор и единствен автор...

Всъщност, спор няма, има щастливо попадение на един трол, който се чуди как да се стопли през своите "зимните недели", във виртуала на южните предели. И тръгва оттам, че преди време четял някого си, той не му харесал, и оттам насетне оня му служи за пример какви не трябва да бъдат форумците и авторите, ако искат да бъдат харесвани от тук до Лапландия...

Разбира се, този Сиоми, колкото и да съм небрежен в обръщението си, е прекалено зализан, за да ми пасне на дискусията. А тематично тя е широкоизвестна - до празненствата по случай стогодишнината на любимия ми клуб "Левски" името му да се прочиства от всичко, което незаслужено му е налепено от рожбите на Коминтера.
Не е изчерпателно, но достатъчно, за да бъда разбран защо съм толкова различен и неразбран от чистофайниците, за които форум означава развлечение, място, за да показваш колко си широко скроен като любител на "футбола без граници", а също и да постваш за любителите разни справки за играещи се по светра мачове, състезания по биатлон, по багминтон, кърлинг и др.

Несходство в характерите, биологични и поколенчески различия, комплекси от жени, принудени да твърдят пред медиите, че размерът няма значение...

И други подобни, но от "виртуали" като Сиоми със сигурност няма да имам комплекси. Имам само полза - дават ми повод за изказвания като горното. А също и убеждението, че "шестте милиона българи", които, за разлика от Bak зачитат самоиронията ми, ще са зад мен пред урните, когато дойде ред да да се казва "за Драгой" или "против Сиоми"
Back to the future
16 Яну 2013 13:54
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Самоиронията, бачо Драгое, е тънка работа... Що сме я бистрили пущината из сий форум доста преди да пропишеш и ти в него и все не успяхме да се съгласим що е тя и има ли почва туканка. 'Ма знам ли, сигур ще да е щот' ний сме по-прости, не списваме ни блогове, ни пътеписи...

Виж самодоволството, самозаблудата, грандоманщината са малко по-друга работа. Но нейсе...
Suomi
16 Яну 2013 13:57
Мнения: 13,732
От: Finland
Драгой,
виж си последните постинги към мен и обидните епитети които постоянно лепиш и пак ми отговори за злобата. Ако те взимах насериозно би трябвало да се обидя, но ти казах към коя група си ми и към която така те е страх да се наредиш. Така, че както обичаш надмено да казваш - обърнах ти внимание и сега хайде всеки по пътя си.
Явно нещо от периода ти в "Червено знаме" е отприщило бента, но не съм специалист.
Бегай да громиш Пиргов - знаем че можеш.
Тънката лайсна
16 Яну 2013 14:19
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Драгойчо, мили,
тук всички знаят, че прочистваш името на любимия клуб от "несправедливи обвинения" чрез нескончаеми злонамерени нападки към ЦСКА, при които използваш немалко обидни слова не само към клуба, но и към опонентите.

И се впечатляваш най-много, когато някой вместо "в" използва"ф". А защо не призова поне един път своите колеги левскари правилно да изписват ЦСКА? Защо ли питам?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тънката лайсна
SerElias
16 Яну 2013 14:25
Мнения: 2,589
От: Denmark
Dokich, това което казва Suomi
за всеки влак си има пътници, но това определено не е моя вагон.

не е ли едно към едно с твоето:
Всеки да си копае в неговата леха, пък каквото-такова.

Макар че не е лошо и да се добави "стига да да не се опитва да си изхвърля боклука в тази на съседа". А така, като гледам що shit е докарал др. Цоло от глогинака, си е направо задължително!
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: SerElias
Dragoi
16 Яну 2013 14:34
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Боже, каква сряда, какъв следобед!...

Така, да започнем с Пиргов, когото аз убедително упреквам в подбуждане на подстрекателстрво, и се върнем към момента, когато Сиомито духовито подмята, че форумът отново си имал Суровянски, което значи Драгой. Но това не било обида - от един абсолютно безразличен ми от година-две форумец. Който обаче ме е дебнел, без да ме чете и без никакакво мое предизвикателство стана причина за сегашната кавга. От която той се оттегля като типичен "чистофайник"
Че повлече и други, трудно понасящи ме ветерани, които на друго място и доста анонимно са ме наричали "срам за левскарите"...

Нали думата дума отваря, аз sym от тези простосърдечни примати, pропуснал да се запише в някой от първите курсове по самоирония в някога славния форум, I сега изпаднал в положението на самовлюбен, самодоволен и надупчен от акнето на грандоманщината...

Каква форумна грандоманщина, бре хора! Аз, ако я имах, тя на 72-годишна възраст ли щеше да се появи. И точно тук ли

Впрочем, може да има нещо такова - щом започвам да гледам като на бели мишки някои хора тук. Толкова предвидими, че лаборантът може сам да поставя етикетите, без да има нужда от професорско заключение. Е, има и бели мишки ветерани, които си искат признанието, но когато е за сметка на някой различен в "клетката", стига се и до спешен консулт

А пък съм и излишно чувствителен, май. За пореден път ще го обмисля - в частта "форума за ветераните"

Не, не...Оставаме, оставаме, оставаме... Върнах се да го кажа, след като мярнах над себе си поста на един от най-любящите ме форумци - сър Илийчо, от "бежанския лагер". Понятие, което в никакъв случай не съдържа битовизъм. ..
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Dragoi
СИНИЯ ГРЪМ
16 Яну 2013 14:40
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Драгой, ти на 7:2 ли си наистина?
Suomi
16 Яну 2013 14:45
Мнения: 13,732
От: Finland
Драгой,
лични нападки към мен имаш не от снощи, така че не ми се прави на ощипана мома. Това, че се обиждаш от сравнението със Суровянски не ти дава право да сипеш обидни епитети. Повече от твоята прочута самоирония не е излишно да видим някой път.
Успокой се и започни рутинния отговор срещу врага, комунизъм, откоси, бла/бла и после се чуди защо те сравняват с този и онзи. Пушечни изстрели, бушуване в главата, чаршафи, истини и истини и после кой Драгой, кой Петко - иди разбери - и двамата лежат гръб до гръб в окопа.
Но както и ти каза - ти на тези години ако не си разбрал това или онова, никой няма да ти помогне да го разбереш вече.
Значи да обобщим сентенцията на деня - всеки, който сравни някого със Суровянски или ГА, Жалкин и т.н. е свободно да се обижда по всякакъв начин и естествено никога не е прав.
Dragoi
16 Яну 2013 14:56
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Сиоми, аз пък ти предлагам повече да не фамилиарничиш с мен! Става ли? Ти си безличен калабалък, сега малко се пооблажи, стига ти толкова

Пък и на форума му стига - поне до полунощ рекламодателите ще кълват по интереса, предизвикан от един самозванец срещу един кандидат на славата. А и да оставим малко работа и за скаутите на нобеловия комитет

СИНИЯ ГРЪМ, на толкова съм, какво да правя

Преди да вляза в този форум дори се чувствах на много повече, но тук се сблъсках с какви ли не бабички, които ме подмладиха
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Dragoi
Suomi
16 Яну 2013 15:09
Мнения: 13,732
От: Finland
Работата е страшна.
Един същински Наполеон напъхан в спортен форум.
SerElias
16 Яну 2013 15:09
Мнения: 2,589
От: Denmark
Аре СЕГА др. Цоло, бегай да си пиеш Апчетата, че дъските ти съвсем се разхлабиха. И бегай по-бързо, че какво ще има да правят без теб, чакат те "6 милиона българи" да им намажеш филиите с мас, белким се облажат.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: SerElias
Добави мнение   Мнения:52 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща