Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Добре дошли на терминал №3
Добави мнение   Мнения:4 1
Diko
20 Фев 2013 01:07
Мнения: 699
От: Austria
Не летище, ами Холивуд да им докарат- местните са непоправими.
Че видим, че кажем , че запалим работата, я зарежи, я па тоя, заборавих,мащи се от тук ......- с това монава деня им. И с ракия -менте, защото ги мързи да копат лозе и такива няма , па камо ли самолет да поддържат и да вземе , та литне.
StrikeEagle
20 Фев 2013 02:59
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Същите ГЛУПОСТИ
като бойковата щуротевина с Балчик.
Аерогара е СКЪПО начинание.
batlalko
20 Фев 2013 09:04
Мнения: 3
От: Bulgaria
Каква ли ще да е връзката между Салар Францис и Самир Францис, зет на съветника на Плевналиев - генерал Стоимен Стоименов?

https://bivol.bg/stoimenov-pravo-na-otgovor.html
Dodger
20 Фев 2013 17:04
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
От човек, който познава Стоименов - политическия офицер
нравствените му качества и характеристики - няма такива, предан подлизурко и пеенка на БСП, с чиято помощ е назначен в РУМНО на висока длъжност
- отношението ми към хората – подчинени, началници и колеги;
- установете има ли някой пострадал по моя вина и дали съм уронил престижа и човешкото достойнство на когото и да било - много служители на РУМНО са били принудени да напуснат под натиск от него
- облагодетелствал ли съм се лично от служебното ми положение - при направената ревизия от Р. Попов са разкрити значителни нарушения в РУМНО, вече Служба Военна Информация, основно с подписите на Стоименов
- имам ли поне една корупционна проява и злоупотреба с власт - виж горните две
участвал ли съм в обръчи от фирми, в приятелски кръгове и в каквито и да са тайни общества - не е участвал в обръчите, защото ги е създавал. Приятелските кръгове са известни - със служебен автомобил на СлВИ - до централата на Позитано 20 на спявка.
придобил ли съм какъвто и да е имот на море, планински курорт и в други апетитни райони на страната - лично той не, но на фона на другите зулуми, които е направил този башибозук, като нищо ще излязат интересни факти за роднините му, които той призовава да не се закачат.
- Поинтересувайте се какво и как съм работил след 10 ноември 1989 г. - политически офицер до последно. БКП боклук.
Какви оценки съм получавал за моята служебна дейност, наказван ли съм, награждаван ли съм от министъра на отбраната, включително на два пъти с една от най-високите награди – поименно надписано огнестрелно оръжие – пистолет - такива награда и досега се раздават на "наши хора", така че самият факт, че този боклук се хвали с това, говори колко дълбоко в кацата с меда е бил.
Нагъл плазмодий.
Добави мнение   Мнения:4 1