Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Тенисът има своята нова звезда - Григор Димитров
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:46 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
генек
08 Май 2013 19:38
Мнения: 36,327
От: Bulgaria

------------------------------
Блогът на Генек
генек
08 Май 2013 19:46
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Нещо не е наред. Пишеш ли тук - излиза в "Наблюдател". А отзад, във форума, няма първата статия от "Наблюдател".
Та затова тук е и мнението ми от там.
Уточнение.
В 19,38 сложих четири палчета за Григор Димитров на първа страница. Тази статия не бях чел. Отде се взе тогава тук постингът?
А статията е добра.
Мисля, че подзаглавието казва концентрирано всичко. И е много точна картинка на Боковата моментна психиатрия...Пуберски номера...
-------------------------------------
Блогът на Генек
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: генек
deniica
08 Май 2013 19:52
Мнения: 44
От: Bulgaria
Браво!
Drug
08 Май 2013 20:17
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Отново поздравления за Димитров! С пожелания за много години успехи!
***
Бих се радвал да не чета определението "хасковловия" повече от един път в статия. Звучи доста провинциално (или може би е контрапункт на постиженията на Григор Димитров?!).
beagle
08 Май 2013 21:10
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Някой подслушва...
ЦЕНЗ
08 Май 2013 21:23
Мнения: 1,590
От: Bulgaria
Всички каỳни се се кефят с градския си. А Гришата е най-големия каỳнь в Аскоу на всички времена.
Иначе, браво на момчето!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ЦЕНЗ
Републиканец
08 Май 2013 21:33
Мнения: 2,886
От: Bulgaria

Нещо хубаво на фона на грозното политическо цунами, които залива България
Naughtius Maximus
08 Май 2013 22:12
Мнения: 72
От: Bulgaria
"Тотална измама е че ГЕРБ и Борисов са като всички останали предишни управления. Въобще не е вярно, че нямат алтернатива и че е все едно дали те ще са на власт или някой друг. Това е лъжа, която обслужва Борисов и която се тиражира от неговите клакьори в медиите, за да бъдат отблъснати онези, които биха отишли да гласуват срещу ГЕРБ. Бойко Борисов и неговата формация представляват политическа патология, с която нищо до този момент не може да се сравни. Това е очевидно, а масовата ни слепота за тази истина говори зле за нас като общество.
Дори не мисля повече да обяснявам защо е задължително да се гласува срещу Борисов. Много фалшиво ми звучи едно лигаво клише, което все по-често чувам: „Пак ли ще гласуваме „срещу“, няма ли най-после да гласуваме „за“?“.
В интерес на истината, досега три пъти е имало масово гласуване „за“ - през 1997 г. за Костов, през 2001 г. за царя и през 2009 г. за Бойко Борисов. И трите пъти мнозинството от гласоподавателите гласуваха ентусиазирано и за благодарност получаваха шамар след шамар от своите избраници.
В едно нещо българският народ проявява политически ум и той се изразява в наказателния вот. Досега там не сме бъркали и винаги сме наказвали онези, които са злоупотребили с доверието ни. Според сегашните социологически изследвания (колкото и да са измислени) сме на път да се откажем и от
малкото ни останал разсъдък и да пуснем точно най-голямата мутра в политиката да се измъкне безнаказано от нея, а това със сигурност ще стане, ако Борисов спечели и тези избори. Ако Борисов събере повече от 18%, това ще означава, че сме останали и без последната си защита - да гласуваме наказателно. И нека отново повторя, че това би било възможно не защото по-голямата част от хората харесват просташкия и примитивен маниер на управление на ГЕРБ, а защото много хора няма да излязат да гласуват против ГЕРБ, което автоматично ги превръща в спасители и поддръжници на Бойко Борисов. Да не гласуваш, означава да гласуваш за Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Искра Фидосова. Това е истината за тези избори и нямам никакво намерение да привеждам аргументи, за да я защитавам. Просто я казвам за сведение. Негласуването е гласуване за най-лошите и подкрепа за досегашните им престъпления и управленски безумия.
Няма извинение за подобно поведение. Все едно да дадете ключовете от апартамента си на крадците, които сте сварили посред нощ да ровят из хола ви: Заповядайте да ни оберете отново, няма защо да влизате през терасата и да разбивате дограмите, ето и ключ, ако случайно ни няма, когато решите да ни тарашите пак! Това няма нищо общо с поведението на разумни и зрели хора. За да бъде описано то, ще трябва да се употребяват обиди и квалификации, та затова ще спра до тук.
Гласувайте! Не само че има за кого, но което е по-важното, има срещу кого. Второто е защитна реакция, а не разрушителна стихия. Нещо повече - да гласуваш срещу Бойко Борисов и всичко, което той олицетворява, е въпрос на граждански дълг за всички, които все още свързват бъдещето си с България и смятат да останат да живеят тук. То е и въпрос на проява на елементарна гражданска, че и лична култура. Може да звучи пресилено, но не е." Glasove, 08-05-2013
Bradatko
08 Май 2013 22:27
Мнения: 4,273
От: Bulgaria
Мисля си..., че ако такова нещо се беше случило в Германия, Великобритания или Франция, какво ли щеше да стане с цялата тази кохорта неграмотници?!
Добутани до най-горе да ни управляват от тъпия ни материал!!!

Помня, преди години, в Германия разкриха някакъв рушвет от, забележете, 7000 марки! Хванаха министъра на търговията, че е уредил нещо дребно, за което свидетелства и мижавата (като за рушвет и за персона от такъв ранг) сума.

Човекът МИГНОВЕНО се извини на германския народ, подаде МИГНОВЕНО оставка и потън вдън гори тилилейски. Като съответно си плати и глобата и каквото там се следваше по германския закон.

И сега - нашего брата се прави на умрела лисица и ни лук ял, ни лук мирисал...
Събеседване, значи.

Интересно, дали разпитващите (събеседващите де) са стояли прави и са си мачкали каскетите от неудобство...?!
А светинята, с менторския си тон и махленския, просташки изказ, им е обяснил некои положения!

vizual
08 Май 2013 22:56
Мнения: 398
От: Bulgaria
Днес това беше първата новина, която чух сутринта и това много ме зарадва! Браво, Гришо и бъдещи успехи!
is1313
08 Май 2013 22:57
Мнения: 2
От: Bulgaria
***
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: sybil
Aaliyah
08 Май 2013 23:12
Мнения: 535
От: Germany
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Aaliyah
щурчо
08 Май 2013 23:30
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Въпросът обаче не е в това, а в силното желание на бившето държавно ръководство (ако използваме терминологията на патрона му Тодор Живков) да е над закона, да заобикаля правилата, императивите да не важат за него. Те да питат, а не тях да ги питат


Голем Тато беше прост и Малък Тато на него се метнал.
щурчо
08 Май 2013 23:48
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Я, верно нешо не е в ред тука.

зрителите по трибуните на централния корт "Маноло Сантана" явно заеха страната на нашия и започнаха да скандират "Димитров, Димитров!"


Инак, браво на нашенците в Испания и на Григор!
Krivcho
09 Май 2013 00:21
Мнения: 1,658
От: Bulgaria
Бойко Борисов отишъл да тегли пари в банката, но си забравил паспорта. Касиерът му казва:
- Ами тук веднъж така Васил Найденов беше дошъл без паспорт, изпя ни песента от "Адаптация", и ние му дадохме парите. Мариус Куркински пък ни изгра една пантомима. Може би и вие ще направите нещо да ви идентифицираме?
Борисов се почесал по темето:
- Ами не се сещам… Все някакви глупости ми идват в главата…
- На едри банкноти ли ще ги искате, или на дребни?
ablepsia
09 Май 2013 02:49
Мнения: 26,566
От: Bulgaria
Мисля си..., че ако такова нещо се беше случило в Германия, Великобритания или Франция, какво ли щеше да стане с цялата тази кохорта неграмотници?!

Е, да де, там им е проблемът на кукловодите, че подхождат към мамковината все едно е Германия, Великобритания или Франция (или САЩ) и очакват тукашният матр`ял да се възмути до дъното на бездънната си душа, както биха сторили тамошните люде (Не познават те балканския манталитет) Ако вместо това бяха извадили факти от рода на това колко се е нагушил ББ през периода, в който беше кмет, а после премиер или бяха ровнали в пренасяните с куфари пари за Ливан, то гореказаният матр`ял наистина щеше да побеснее. А подслушванията могат да вбесят хорските матр`яли, но не и нашия, щото нашенският разбира само от директно бъркане в джоба му и трудно прави връзката.
VOCI
09 Май 2013 04:32
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Тройната направи груба грешка че му бръкна директно в джоба и до сега му държи влага.
Затуй рейтинга на пуситанци не може да прескочи гербавия.
ivo kunchev
09 Май 2013 06:47
Мнения: 5,363
От: United States
Статията е публикувана относно победата на Григор Димитров над Новак Джокович в мач от турнира Mutua Madrid Open Masters 1000. ЯСНО??? Ама , че дребни човечета живеят в тази държавица. А, на всичкото отгоре от редакцията твърдят, че форумът бил следен зорко от модератор. Observance my ass...
ivo kunchev
09 Май 2013 06:50
Мнения: 5,363
От: United States
щурчо, точно така беше - трибуните скандираха:Ди-ми-тров, Ди-ми-тров!!
Даже по едно време се почуствах като на манифестация на 9-ти Септември
ivo kunchev
09 Май 2013 06:56
Мнения: 5,363
От: United States
Голяма, победа на нашето момче! Откакто тренира и живее в Швеция, в играта и поведението му има голям прелом. Явно сплавта получена от смесването на шведска стомана и южен темперамент, катализирани от природният му талант е доста сполучлива. Напред, Гришо, напред и нагоре, мойто момче!!!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ivo kunchev
Юнкер
09 Май 2013 09:06
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
Айде и тук Джокович изкаран кофти парче, въпреки че човека се показва като читав и спортсмен в реакциите си след загубата. И за публиката да се разберем. Пълно е с нашенски ганювци там. Естествено, че ще се излагат като кифладжии по трибуните. А на Григор, браво! Пък коментарите по-дребнави и от статията.
Добави мнение   Мнения:46 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща