Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Тенисът има своята нова звезда - Григор Димитров
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Сгугню
09 Май 2013 09:11
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Браво!
Сега ако вземе и самото състезание, ще знаем че нещата при него отиват на добро, а не е било инцидентен успех!
каруцаря
09 Май 2013 09:18
Мнения: 5,516
От: Bulgaria
какво става у тоа форум бе? за Григор ли е статията или за Мамун
mary1001
09 Май 2013 10:12
Мнения: 2,539
От: United Kingdom
Успех на момчето до края на турнира!
Само напред!
LEFT
09 Май 2013 10:15
Мнения: 1,343
От: Bulgaria
Maximus
Mitnicharъ
09 Май 2013 10:25
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
каруцаря

09 Май 2013 09:18

какво става у тоа форум бе? за Григор ли е статията или за Мамун


Те такава каша ще стане и у неделя. Когато се играят финалите ...
В.Каменов
09 Май 2013 10:59
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
Naughtius Maximus
08 Май 2013 22:12
Мнения: 38
От: Bulgaria


Тук вървят поздравленията за хубавата победа на Гр.Димитров.От мен пак

Naughtius Maximus,

Сбъркал си темата.Понеже въпросът е важен,като си започнал....да политизираме и тениса – пак се прехвърля топка.
Предлагаш действие за моментно решение,а не за разбиване на престъпно статукво.Засягаш най-важния частен проблем - избирателния т.н. кодекс,който бетонира формирана партокрация в България.И заради това той трябва изцяло да се промени и то от независимо, специално създадено обществено експертно тяло, в което да не бъде включен нито един партиен член при така регистрираните,по този закон партии. Има важни причини за това,нищо че партиите са част от обществото. Проблемът е в ръководствата на партиите,особено на големите.Такава е действителността в България!! До тогава,по мое мнение, трябва да не се гласува за никой,ако гласуващите искат реална промяна. Така за гласуване ще останат далавераджиите /гуш,гуш/около партиите и безплатните съдействащи – наивни оптимисти чакащи да паднат от самосебе си на коча ония работи.Тогава едва ли гласувалите,все пак е обидно да приемем другото,ще се окажат повече от искащите промяна и във вота ще участват по-малко от 50% от имащите право на глас.Ще има основание за обявяването на изборите за нелигитимни поради липса на естествен кворум,а не по създаден само от партии закон за избори.Затова сега партокрацията иска на всяка цена да има гласуване /да нямало разпиляване на гласове,че ако не се гласува се обслужва една или друга партия и подобни,все около условията на удобния за тях изборен „кодекс”/ и защото така се обслужва сладко статукво.А това статукво дава най-големите субсидии за партиите от най-бедните електорали в Европа. Ще трябва да се промени всичко около условията за избор.Ако гласуващите при сегашните условия са повече,това означава,че промяна в съществуващото българско статукво не е лъжица за устата на същото общество.Това е сегашната паталогия на обществото.Ако гласуваш „срещу” ще получиш някой от същото котило,което с абсолютна сигурност няма да реши големия проблем на България,каквато и да е политическата патология, защото това си е ПАТОЛОГИЯ.Сам си го казал,но не си го обяснил до края.

„Дори не мисля повече да обяснявам защо е задължително да се гласува срещу Борисов. .....В интерес на истината, досега три пъти е имало масово гласуване „за“ .... И трите пъти мнозинството от гласоподавателите гласуваха ентусиазирано и за благодарност получаваха шамар след шамар от своите избраници.”

Ако обществото ни,като цяло, имаше достатъчно политическа култура и достатъчно ватрешно политическо достойнството и отговорност,при първата голяма лъжа след изборите през 1997 г. трябваше да светне ГОЛЯМАТА ЧЕРВЕНА ЛАМПА!! Такава лампа не само че не светна за повечето, ами угасна и надеждата у най-умните и най - интелигентните.Само те разбраха,че нещата окончателно са тръгнали в посока обратна на желаната от голямото мнозинство по улици и площади през 1990 г.И са използвани.Те се отказаха от обществени ангажименти,да не говорим за политически.Като резултат партиите се напълниха с още повече черпаклии /по израза на колега-форумец/,а поначало криминализираните ръководства на партиите се вдървиха още повече.А е...ето само тогава е възможно.Това недорасло общество гласува „срещу” „троегъзата” и получи абсолютна мутра от един от престъпните контингенти създадени от същата формирана още преди 1989 г. бъдеща партокрация оцветена в цветовете на дъгата.Усра се в жълто и подобието на цар,който всъщност дори по Търновската конституция реално не е станал цар.Може би заради това лесно го оцветиха,с най-лайняния цвят. Така че,с предложението да се гласува против най-тежката до сега политическа патология ще получиш друга политическа патология, но във всички случаи патология.От формираната и присъстваща,която винаги изпълзява за ново,и ново доверие на доказалите се доверчиви.Има и нови – Бинев е от конкурентна групировка на предишните мутри.Ако гласуването при този изборен,непроменен, „кодекс” продължи,няма начин да се излезе от патологията.Като се чете внимателно във форума и тук е същото - нагласите на електоралите са ориентирани повече към гласуване за „по-малкото зло”,отколкото за гласуване против злото.И да не си очен лекар, ясно е че има късогледство.За такова късогледство обаче очила не помагат,трябва нещо между ушите,които крепят очилата.....
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: В.Каменов
В.Каменов
09 Май 2013 10:59
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: В.Каменов
Братя Стругацки
09 Май 2013 11:20
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Не мога да разбера каква е тази еуфория от една победа? Разбирам да е станал шампион. Същата истерия беше и с Пиронкова - стигна някакъв полуфинал и почнаха едни награди, почетен гражданин на Пловдив. И всички тия новини все на първа страница. А за медалистите от олимпиадите по природни науки и информатика нито дума. После се чудим защо примери са ни такива като Боко Тиквата.

"На Международната олимпиада по информационни технологии, проведена от 25 до 27 април 2013 г.в гр. Тбилиси, Грузия, България завоюва златен медал с проекта "Relate2Spot". Авторът Димитър Маринов Вулджев е ученик от 12. клас на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов”- София.
В оспорвана надпревара с ученици, представящи 106 проекта по информационни технологии от различни страни, Димитър представи своя проект и спечели златото. Неговият успех е предшестван от първото място на Националната олимпиада по информационни технологии през 2012 г."

"На Европейската олимпиада по математика за девойки, проведена от 8 до 14 април 2013 г. в Люксембург, националният отбор на България зае престижното четвърто място. От участващите 22 отбора, отборът на България е най-добре представилият се отбор от Европейския съюз, като сумарно има втори резултат. С еднакъв резултат пред него са Беларус, Сърбия и САЩ.
Момичетата от отбора Павлена Ненова, Велина Иванова и Владимира Суванджиева, възпитанички на Софийската математическа гимназия, спечелиха 3 сребърни медала, а Милена Великова от Математическа гимназия - Варна стана носителка на бронзов медал. Ръководители на отбора бяха доц. д-р Емил Колев, ИМИ на БАН и Ирина Шаркова - СМГ.
Европейската олимпиада за момичета се провежда за втори път. Целта на олимпиадата е да насърчава и подпомага развитието на момичетата в областта на математиката. Тази година в олимпиадата участваха общо 87 девойки."
The Bulgarian Lion
09 Май 2013 11:36
Мнения: 13,869
От: Antarctica
Grigor Dimitrov and Maria Sharapova spotted Kissing in Madrid
Натисни тук
toly
09 Май 2013 11:39
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
Излязоха и разкошни снимки от разходката в Мадрид с Маша след победата над Джокович. Един българин на който да завиди целият свят.
wreckage
09 Май 2013 11:52
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Grigor Dimitrov and Maria Sharapova spotted Kissing in Madrid


по-добре така, отколкото да крещи като да бива обладавана от нечестивия, както обикновено прави, когато я дават по телевизора.
Grund40
09 Май 2013 12:15
Мнения: 1,510
От: Bulgaria
В прокуратурата не се провеждат разговори, а разговори в процесуална форма и те са разпити на обвиняеми лица, обяснения на свидетели, уточни Цацаров,по повод лъжите на Борисов,че бил воден само разговор.
"Разговаряхме на тема как да се установи тази престъпна група, която организира незаконни подслушвания в домовете на хората".
Тази лъжа,вероятно беше за да стимулира страха в избирателите,че все още контролира ситуацията.
Но от прокуратурата го опровергаха веднага със съобщение,а днес и Главният прокурор Сотир Цацаров му нанесе "оглушителен шамар" за публичните лъжи.
Всеки юрист би съзрял няколко престъпления във въпросния разговор- от възпрепятстване на наказателно преследване, търговия с влияние, изнасяне на класифицирана информация до злоупотреба с европейски средства и незаконно подслушване.
Натисни тук
Force
09 Май 2013 12:27
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
Братя Стругацки 09 Май 2013 11:20
Не мога да разбера каква е тази еуфория от една победа? Разбирам да е станал шампион.

Принципно си прав и не си.
Ако гледаме от нашата камбанария - да, стойността на победата не подлежи на съмнение. Мога да я сравня единствено с тая през 1984 на Мануела Малеева над първата дама на тениса през онези години - Крис Евърт-Лойд на един финал. После свикнахме - и с победите, и с първите места.Но при мъжете това се случва за сефте.
А иначе от световната камбанария не се е случило кой знае какво(беше извадена единствено статистиката, че за първи път толкова млад побеждава някой от първата тройка). Ако трябва да бъдем честни - Ноле на неговите години е бил No.3, Надал - No.2, Федерер - No.6, Родик - No.1.
Пенчо бре
09 Май 2013 12:35
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Светлана Георгиева
Как от едно записване става ясна цялата технология на властта, в случая на ГЕРБ, не че за останалите имам някави илюзии. Вероятно се изразяват по-цензурно!
toly
09 Май 2013 12:40
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
Еуфорията е за българите обичащи тениса. Години напред ще проследяват с трепет изявите на Григор. За другите събитието е толкова важно колкото за мен коя партия ще ми вгорчава живота следващите четири години.
Grund40
09 Май 2013 14:50
Мнения: 1,510
От: Bulgaria

Както бе прогнозирано от "СЕГА" гражданинът Цветанов влезе в сградата на специализираната прокуратура в ранния следобед. Ще му бъдат снети обяснения по трите разпространени аудиофайла в края на месец в април.
На влизане гражданинът Цветанов отказа да дава коментари.
Натисни тук
Grund40
09 Май 2013 16:33
Мнения: 1,510
От: Bulgaria
ГЕРБ партия ли е или ОПГ? Фидосова разследвана за пране на пари,партия патерица купува гласове?
След всички обвинения и съмнения към Цветанов,Борисов,Найденов сега разследват и Искра Фидосова за тежка и организирана престъпност-за пране на пари.
Говорителят на легия "Антимафия" Петър Якимов днес е получил отговор на сигнала, който е подал до главния прокурор Сотир Цацаров.
Натисни тук
Old_BG
09 Май 2013 20:18
Мнения: 22,342
От: Kiribati
ББ - Бившият Борисов!
The End!
Meto ot Interneto
09 Май 2013 21:48
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Браво на Григор (Гришо) и да му стискаме палци за успех на тоя турнир и на Уимбълдън!
Една друга новина, не за тенис, но пак спортна:
Днес капитанът на "Астън Вила" Стилиян Петров съобщи, че се оттегля от футбола. Талантливият и скромен нашенец беше любимец на публиката. Най-голямата му победа - за него и за феновете на "Вила" - беше, че успя да се пребори с левкемията и да се възстанови. Да стискаме палци и за него!
aldycrown
09 Май 2013 22:02
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Ако вместо това бяха извадили факти от рода на това колко се е нагушил ББ през периода, в който беше кмет, а после премиер или бяха ровнали в пренасяните с куфари пари за Ливан, то гореказаният матр`ял наистина щеше да побеснее.


Както се говори, че Оногова е минал 2 милиарда, може пък да се намерят доста главочи, които ще ликуват от радост. Когато чипът е сбъркан, нищо не помага, освен рязането на главата с дефектния чип...
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща