Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Влиятелен вицепремиер в Русия подаде оставка
Добави мнение   Мнения:8 1
Данил
08 Май 2013 21:22
Мнения: 5,850
От: Poland
Един слаб,корумпиран политик / вече бивш/ . Надявам се, че следващият ще е Медведев.
ЗИП
08 Май 2013 21:36
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Нито е слаб нито е корумпиран. Той беше архитекта на "управляемата демокрация" и на съвременната политическа система в Русия!

Просто дойде друго време. Вече не са нужни диалогични хора а решителни и силови играчи. Такива са изискванията на времето. Света е пред прага на ТСВ и Русия трябва максимално добре да се подготви за това. Ще има "затягане на гайките", показателни процеси и други такива екстри. Нужен е нов "идеолог" !


Данил
08 Май 2013 21:49
Мнения: 5,850
От: Poland
ЗИПе, това недоразумение се опита да отрече очевидния провал в срока на изпълнение на основни тезиси, а тези тезиси бяха основата на която народът отново избра Путин. Ти знаеш ли, че тук едва не се стигна до гражданско неподчинение когато си получихме сметките за "квартплата" за м.февруари и март? По 2-3 пъти по високи сметки. просто бюрократичн шок . Въведоха електронно оформяне на документи/ например свързани с недвижимост/ и така некадърно го направиха , че блокираха покупко продажбите. Такива твари като Сурков и Дворкович са сред виновниците за организираното, целенаправлено съпротивление на чиновническата гмеж. Сурков го свързват с разхищенията от Сколково, Дворкович-със Сочи,а двамата- с предстоящата приватизация на голяма част от все още държавните индустриални и транспортни активи .
ЗИП
08 Май 2013 22:13
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Сигурно си прав. Ти живееш там не аз. Аз само посочих, че той е конструктора на сегашната политическа система!
А това за сметките и електронните фактури не мога да взема отношение. За Сочи също. Гледам, че всичко е псотроено там перфектно. А как е протекло не знам.
Както казваше тов. Коба едно време " Лес рубят щепки летят"...

Данил
08 Май 2013 23:04
Мнения: 5,850
От: Poland
Същият този Сурков и Ко, с теориите си за управляема демокрация , превърна политическа сила като Единная Россия в демон, в чиновническо изчадие, отстрани опозицията от реално участие в управленската схема, а избори станаха мръсна дума . В момента Путин е само със старата си гвардия, колеги от КГБ. Тези са железни ...удивително поколение, с чувство за дълг, абсолютна субординация и патритозъм в стил "руски офицер". А следващите , либералното младо поколение руски управленци,са без морал, с изострено чувство за трупане на пари, със зле прикривано презрение към руския народ . Показателен е разрастналия се скандал в Миноборона където властта беше в ръцете на един министър ,средна възраст и заместнички около 30-те години. Както казва говорителят на следствието ,Марков, тези са крали толкова много, че не са успявали да усвоят откраднатите пари. И судивителна наглост са наричали офицерите от щаба " онези зелени човечета".
VOCI
09 Май 2013 03:15
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Аз като писах че руските генерали крадат половиата военен бюджет и ме изкараха русофоб.
После точно по тази причина Путин разкара министъра.
Ами Вовата тогава къв е?
Насо
09 Май 2013 07:48
Мнения: 1,227
От: Russian Federation
Даниле, Единна Русия беше създадена отгоре,с цел контрол над чиновниците и прокарване на закони в парламента.И това ,което стана ,а именно влизането на голяма група либерасти си е закономерно.За това в момента стават две сыбитя - прочистване на ЕР и държавата,и подмяната на ЕР от структура създадена "отдолу". Путин беше избран с решаващата помощ на сталинистите на Кургинян и очевидно Путин ще разчита на тях . Натисни тук . Като Кургинян ще си остане идеологът,а за политическото лице се готви Рогозин.
А приватизация няма да има,или поне не в големи мащаби.Даже обратното,държавата си връща контролът върху стратегически обекти.Путин повтаря Сталин и "Идва 37-ма година отново"
The Bulgarian Lion
09 Май 2013 09:07
Мнения: 13,869
От: Antarctica
LIVE: Парад победы на Красной площади в Москве
Натисни тук
Добави мнение   Мнения:8 1