Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Партиите извън НС у нас получават три пъти повече от тези в Германия
Добави мнение   Мнения:4 1
kenken
11 Юни 2013 20:22
Мнения: 402
От: United States
Георги Кадиев е "забравил" да спомене, че партиите пък в парламента като неговата получават 12 пъти повече от тези в Германия. И тъй като тези статистики и сами може да си ги намериме, по-добре вместо да се прави на съвестен да ни обясни как жена му с туристическото си образование, лиценза за износ на ток от Р.Овч. и осигурен евтин ток от Козлодуй успя да натрупа десетки милиони печалба, докато по улиците хората протестираха и се палеха заради сметките за ток.

-------------------------
дистанционен парламент
paragraph39
11 Юни 2013 22:24
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
НЕ трябва въобще да получават държавна субсидия партии, които в три поредни парламентарни Избори са получили гласове под 1%(или 2%)! А партии, които са били парламентарно представени, но НЕ са влезли отново след Избори, трябва да получават чувствително намалена субсидия, дори и ако са получили над 1%(или 2%) от гласовете- защото това означава, че тезди партии са загубили доверието на Избирателите!!!
Но НЕ трябва да отпадне тотално държавната субсидия за партиите! Напротив, тя трябва да остане ЕДИНСТВЕНИЯ източник на финансиране на дейността на партиите! Иначе има опасност да НЯМА въобще партии на Бедните и да има само партии на Богатите- и Бедните да нямат никаква възможност дори да управляват Държавата в свой интерес(както в свой интерес управляват държавата Богатите!)!
Pesh0
11 Юни 2013 23:22
Мнения: 310
От: Bulgaria
параграфе , сега бедните управляват 1 седмица преди изборите .

Като са манипулирани или са им купени гласовете , с парите който партиите вземат за техните гласове.
В кой параграф се вкарваме с тези субсидии?
И не е вярно че партиите в парманента вземат 12 пъти повече от германските .
само 10 пъти повече вземат .
Бат Димо
12 Юни 2013 18:56
Мнения: 1,233
От: Bulgaria
Баси бедните немци!
Добави мнение   Мнения:4 1