Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
България се готви за евентуални военни удари в Сирия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
генек
28 Авг 2013 19:54
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Казаха, че нямало искане за участие...Но ние си знаем - правителството вече сваля гащите...
--------------------------------------------------------
Сайтът на Генек
вила
28 Авг 2013 19:59
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
България се готви за евентуални военни удари в Сирия

"Елитът" е с изути гащи /фидоска и лилянка одят без таквиз/,с лице на изток и другото-на запад.Боковата пасмина плъзва по улиците да прави дюнерджийници,Вигенин събира арабските посланици-обяснява,че туй дето от нас ще излита има надпис ДЕМОКРАЦИЯ...Ама като завалят отговори,кършим пръсти и пищим-кво сме ви напраили?
Umni4ko
28 Авг 2013 20:00
Мнения: 1,094
От: Austria
Абе какви пари за бежанци, да не са полудели? Костов беше дебил ама едно нещо свърши като хората: не пусна нито един албански мангал, сега щели да ми отпускат пари за сирийци. Еми Турция да си ги гледа не ние.
БозьоКифлев
28 Авг 2013 20:08
Мнения: 2,042
От: Bangladesh
от 2 декември м.г. турската страна спря да приема чужди граждани

спряла да приема обратно, но продължава да изпраща с всички сили. няма що, добросъседски ни прехвърля отпадъците от собственото си дрънкане на оръжие!

особено умилява новината, че правителството е одобрило нещо. сякаш в тая поза "щраус" с ниско наведена глава и високо вдигнат гъз може да направи нещо друго. просто са ни събрали данък "НАТО". същото НАТО, което уж ни пази, ама ни пробутва сирийци на конвейер. да са ни честити евроатлантическите паразити!
Meto ot Interneto
28 Авг 2013 20:09
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
... и с възможностите за българско участие в операция срещу режима на Башар Асад...

Отдавна повтарям, че състезанието бсп-герб е за по-добър васал. Мистър Клиин е готов да се наведе пак, както по време на предишната тройна. А днес Полша официално заяви, че е против военни действия и няма да участвува в такива. Полша - ужким най проамериканската страна в Европа.
Мръсна, мръсна, "експертиза", мръсни подлоги, мръсен станишев.
OLDMAD
28 Авг 2013 20:13
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
В заседанието ще участва и държавният секретар на САЩ Джон Кери, който вече заяви, че "безразборното клане на цивилни, избиването на жени и деца и невинни случайни хора с химическо оръжие е морална гадост".

А Карла дел Понте къде ще я скатаят?
Натисни тук
Kamat
28 Авг 2013 20:26
Мнения: 2,365
От: Spain
България участва в такива войни с бани и теляци. И опрощаване на дългове към България. Някой знае ли колко ни дължи Сирия?
Туй да не е програма за намаляване на безработицата ? Станишев обещаваше 250 хил работни места . А , да е хаирлия - тръгна програмата за намаляване на безработицата .
Значи за мултикомпаниите - поръчки за инфраструктура,ВПК и надежди за тънки цени на енергоносители от Катар .
А за иконимически мощната БГ - разходи по бежанци
Спартак
28 Авг 2013 20:40
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
Джон Кери, който вече заяви, че "безразборното КЛАНЕ( ??????) на цивилни, избиването на жени и деца и невинни случайни хора с химическо оръжие е морална гадост"
ПРОПУСКА СЕ ОБАЧЕ ДРЕБНИЯ ФАКТ, че клането се извършва от платени убийци и обучаваните в лагери “ доброволци “, а парите, оръжието и мунициите бяха изпратени от “извънземните“. Повтаря се досущ иракският сценарии, и светът мълчи позорно пред силата, всеки зает да спасява собствената си кожа.
Забравихме ли бомбардирането на Нагазаки и Херушима с ядрени бомби, където загинаха стотици и хиляди цивилни хора, висша форма на американско “човеколюбие“. По същия “хуманен“ начин бяха изсипани хиляди тонове напалм над Виетнам, повече от ПЕТ милиона жертви. Бомбардирането на мирен Белград, на Багдат, на Триполи, разрушения за МИЛИАРДИ, и колко прокудени от родината им.
Какво да добавим за нашата васална, колониална България. Ние сме абсолютна нула отвсякъде. Докато част от участниците в “ спектакъла“ вече точат зъби за определени облаги, ние със сигурност очакваме средния пръст. Вероятното увеличението на цените на петрола, както и на много други компоненти ще погребе с лекота и без това нещастната ни икономика. Умираме като роби в ГАЛЕРА, без ропот, без осъждане на тази явна агресия, почти като психично болни.
Хубав анализ на сегашната ситуация направи Валентин Вацев, в предаването от 27/08 по СКАТ.http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=2461 target=_blank id=url>Натисни тук
Когато човек или народ притъпи напълно своето чувство за справедливост, той заслужава най- позорното отношение. След една 5 хилядолетна цивилизация в Ирак, Американците съсипват още по- стара 7 хилядолетната цивилизация- тази на Сирия. Предсказанията, че и библейските, се сбъдват “ СЛУЧВАТ СЕ“ , както ще рекат влюбените в тази дума наши медийни бърборковци.
щурчо
28 Авг 2013 21:03
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
"Когато бъде поискано съдействие от наша страна, тогава ще вземем решение", каза външният министър Кристиан Вигенин.


Ех, Криси. Кога ли ще доживееме да имаме БЪЛГАРИН, министър на външните работи. По възможност да не е "лево-ориентиран".
Бат Димо
28 Авг 2013 21:11
Мнения: 1,233
От: Bulgaria
Карла дел Понте: Бунтовниците в Сирия са отговорни за химическата атака


Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/siriya-ponte-karla-1374025.html#ixzz2dHxZNz5a
Meto ot Interneto
28 Авг 2013 21:16
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
ОЛДМАД, и без карлата е абсолютно ясно, че е башибозукът. Но това вече нема значение, изродите са решили да трепят. Гнусното тук е, че отново българските власти са готови за съучастие.
влад
28 Авг 2013 21:40
Мнения: 47
От: Bulgaria
Срамувам се заради майка България!Срамувам се, че от народ се превърнахме в безмозъчни боклуци,служещи на чужди интереси!САЩ-империя на злото!!!
RumenS
28 Авг 2013 21:44
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
А, власта тук не е българска. От повече от 20г България е управлявана от УСА, тук просто за параван, като овластени са турени крадци с български имена.
щурчо
28 Авг 2013 21:54
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
От повече от 20г България е управлявана от УСА


Мдаа. Такива са споразуменията от Малта. Руснаците решиха, че България повече не им требе.
RumenS
28 Авг 2013 22:01
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Е, да, но не точно руснаците, а групичка крадци вярващи че ако предадат всичко що може /вкл и собствената си страна/, запада ще им даде власт и пари. Получиха малко конграчулейшънси иииии им позволиха да откраднат малко от трохите.
ПП Един бунак даже получи право да рекламира пица. Което, доказва че явлението познато ни като "тиква начело на държавата" не е точно български патент.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: RumenS
suhar
28 Авг 2013 22:29
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
Николайчо Младенов и Кристиан Вигенин са по долни и гнусни дори от поп Кръстю. Защото последният предал Левски, но бил уплашен за себе си и за семейството си, изпаднал в паника, загубил самообладание и т.н. Човешко е. А тия двамата се подмазват и предават интересите ни само от користолюбие.
VOCI
28 Авг 2013 22:44
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Българските патриоти на амбразурата да вардят сирийската цивилизация от мръсните европейци а за американците нема достатъчно гадна дума измислена.

Между другото, сирийската, вавилонската, египетската и персийската цивилизации са унищожени преди да дойдат римляните.
Актуалните чаршафи просто са затръкали квото е останало.
OtvoriO4i
28 Авг 2013 23:22
Мнения: 775
От: United States
Като ни вкараха в НАТО не ревахте, сега никой не смее да каже да излизаме от НАТО. Такива са правилата – вълча солидарност, въпреки, че за нас и кокали може да няма, но нали ни броят от глутницата. Няма да се учудя ако хвърлят някоя и друга бомба в България (знаете кой – западните служби и техните маши) – ей така да се напомпи населението с/у мюсюлманите, въпреки, че други дърпат конците. Който и да е на власт ще трябва да изпълнява наредбите от НАТО, защото имаме нула суверинитет. Държава без икономика е и без суверинитет. Ако излезем от военната организация на НАТО веднага ще ни изхвърлят и от ЕС, нали такава беше уговорката: присъединяването към европейските ценности минава през членство в НАТО. Защо никой не излезе на жълтите павета и да протестира с/у агресията на НАТО? Какво може да направи правителството (което и да е) като народа си мълчи. Има ли антивоенно движение в България? На българите не им пука за България, та камо ли да се притесняват за Сирия. Да, ама ако сме в началото на 3та световна война ще ни пукне яко. Дори няма опозиция с/у вкарването на бежанци. Помислете малко, ако наистина искат да свалят правителството в Сирия, защо ще местят бежанците толкова надалеч? Тези бежанци ще имат нужда от много неща, включително и от военна подготовка, полигони, проститутки, пари. Тези хора са обучени да колят християни, с какъв акъл ще ги пуснем.
Остана ли някаква съвест и разум в българите?
Има ли демокрация в НАТО? Няма такова нещо – в САЩ поддръжката за война със Сирия е само 9%, но това не им пречи. Никой няма намерение да пита и конгреса, въпреки, че в конституцията пише, че само конгреса може да реши да се влезе във война.
И на кьоравите стана ясно, че НАТО не спазва международното право: Ирак – нямаше мандат на ООН за нападение, Либия – пак нямаше, уж щяха да пазят мирните граждани, а те унищожиха държавата, Сирия – най-безогледната и нагла агресия. НАТО използва Ал Кайда за урарна сила. Джон Кери каза, че вече няма значение кой е използвал отровен газ – те ще нападат. АлКайда не се крие, че са използвали отровни газове. Даже и нечетящите английски могат да видят тези филмчета.
Evidence: Syria gas attack work of U.S. allies


Натисни тук


Кой натиска най-много за агресията? Ционистите в САЩ/Израел. Не даваt конгреса да гласува за война. Казват, защо да се бърза с гласуването, да започнем , пък после ще гласуваме,някога...
Top Dem: We Will Ignore Congress on Syria Attack
Натисни тук

От LigNet.com – издание близко до ЦРУ и МОСАД.
Israel Forges New Foreign Policy for a New Middle East
Countries greatly prefer friendly neighbors. Failing that, they prefer weak ones. The Middle East offers Israel little in the way of friendly neighbors — religion and history have seen to that. However, the present upheavals present Israel with the prospect of weakened neighbors, perhaps even fragmented ones.
Това обяснява нещата:
Всички страни предпочитат приятелски настроени съседи. Ао нямат такива – предпочитат слаби съседи. Близкия Изток предлага на Израел много малко приятелски съседи. Обаче сегашното развитие дава на Израел перспективи за слаби съседи, дори даже разделени на части.

Кой има интерес от ставащото?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: OtvoriO4i
noob
29 Авг 2013 00:45
Мнения: 1,073
От: Bulgaria
Къде е армията?
Трябва да сме подготвени - имаме нужда от обединение(щях да напиша консолидация), мобилизация и търпение.
Ако нещата се прецакат , след нашествието в Сирия, трябва да сме подготвени.
Бобърче
29 Авг 2013 01:49
Мнения: 3,849
От: Bermuda
ЗИП, Тов.Путин
The Bulgarian Lion
29 Авг 2013 02:39
Мнения: 13,869
От: Antarctica
"Fars News: “Putin Orders Massive Strike Against Saudi Arabia If West Attacks Syria”.
HT: EAWorldnews.
Fars News ratchets up the propaganda with a claimed exclusive of Russian plans, “Putin Orders Massive Strike Against Saudi Arabia If West Attacks Syria”:

A grim “urgent action memorandum” issued yesterday from the office of President [Vladimir] Putin to the Armed Forces of the Russian Federation has ordered a “massive military strike” against Saudi Arabia in the event that the West attacks Syria, media reports said.According to Kremlin sources familiar with this extraordinary “war order”, Putin became “enraged” after his early August meeting with Saudi Prince Bandar bin Sultan who warned that if Russia did not accept the defeat of Syria, Saudi Arabia would unleash Chechen terrorists under their control to cause mass death and chaos during the Winter Olympics scheduled to be held 7-23 February 2014 in Sochi, Russia.

But before you snicker too much at the Iranians, you may want to look at their accomplice: London’s Daily Telegraph.

In its Finance section on Tuesday, the Telegraph also put out the claim of Saudi Arabia unleashing the Chechens:
[Bandar] hinted at Chechen terrorist attacks on Russia’s Winter Olympics in Sochi if there is no accord. “I can give you a guarantee to protect the Winter Olympics next year. The Chechen groups that threaten the security of the games are controlled by us,” he allegedly said.
And where did Telegraph get this “information”?
Step up, Lebanon’s As-Safir, a staunchly pro-Hezbollah, pro-Syrian regime outlet.
Last Thursday, the newspaper put out a lengthy report — later published in English — of the meeting between Bandar and Putin in Moscow earlier this month, citing a “diplomatic report…[which] one of the two sides leaked…via the Russian press”.
Добави мнение   Мнения:44 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща