Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Автобусна демокрация
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2
PQP
06 Сеп 2013 10:31
Мнения: 168
От: Bulgaria
А защо смятате, че демокрацията не е железопътна? Разбира се поради простичката причина, че железниците бяха унищожени от същите тия, дето държат автобусните компании и обслужват политически интереси когато трябва. То се видя какъв отпор видя предложението за налагане на допълнително облагане на автобусни компании, с цел съживяването на пътническия железопътен превоз.
Федаин
06 Сеп 2013 17:05
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
До къде стигнаха тия! Няма по жалка картина от това да видиш как от тия автобуси слизат едни старци на по 75-80 годин. Прегърбени, кретащи с бастуните. И объркани се насмитат на некъде. На къде тръгнали и те не знаят. Много, много тъжно . И кой е на пълна далавера от целата разправия - БСПто и Атака под ураганен огън, пълна дескредитация сред обществото, а ДПС отзад граби. Назначи си обласните, министрите и зам министрите и прибира ,прибира. Пълни тъпаци се оказаха и Сергей и Сидеров. Аре дано поне е верно, че Сидеров е взел 20 милиона да ги крепи - поне да го разбереш , че не е пълен идиот.
аменеменема
06 Сеп 2013 20:21
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
Драго Симеонов е обучен за полуинфантилно хилене в сутрешни радиопредавания. С това и да се занимава, защото другото видимо не му се удава.
дъртреалист
06 Сеп 2013 21:02
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Отлична статия.
От една страна - говори за очевидното, но пък явно, че трябва да се повтаря очевидното, наглостта на партийните функционери у форума го изисква...
Провинцията също трябва да си каже думата пред Народното събрание

казва един от тях
Но..., кой си казва мнението, нещастният човечец, когото са поставили в небрано лозе, който честно си признава, че не знае кой е министър председател на държавата?
Или този, който му е платил превоза, вечерята, нощувката, закуската и вероятно дневните...
Цялата работа е пошла и воняща...
Болшевиките нямат проблем с имитацията на социална активност, само че вече не върви!
Mrx++
08 Сеп 2013 12:07
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Но..., кой си казва мнението, нещастният човечец, когото са поставили в небрано лозе, който честно си признава, че не знае кой е министър председател на държавата?
Хайде сега, пак почнаха да търсим доказателства за тезите си в изключенията. Тъй като доста обикалям провинцията отлично знам какво е мнението там на хората за протестите и то хора много с по-висок интелект от дъртиот. За тях това си е проява на софийската гъзария (което впрочем и аз твърдя).
Минал съм покрай протестите в Шумен, Пловдив и Бургас, съберат се 15-20 човека, от които 10-тина са кибици.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mrx++
ssstto
08 Сеп 2013 15:34
Мнения: 7,671
От: Bulgaria
Сириозну?! Автобуса ли бил символ на менталната зрялост у българската политическа класа? Не е ли Кугъра? И с какво да дойдат хората от провинцията, бе умнико? Аааа, с Кугър, щото така истинските софиянци обикалят провинцията. Аман от тиквеници с интелектуални претенции, които всъщност само лепят стереотипи от високата си кула от слонова кост.
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2