Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Медведев: Подкрепата на Г-7 за Украйна е безграничен цинизъм
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
The_Tulip
05 Юни 2014 16:26
Мнения: 809
От: Bulgaria

В Ирак и Афганистан се проведоха ИЗОБРИ с чужди войски в ролята на окупатори... сим-чо за един рефередум се коси...

Апропо, двойните стандарти на Запада винаги се връщат тройно и четворно. Онова с Косово ще продължава да отеква като последствия, въпреки че ТЕ го наричат "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ"- ЕС се разпада и то е очевадно. Сега, дали щото ние им нагазихме в съюза, дали щото бюрокрацията им взе да идва в повече, не знам... но фактите са налице. Евроизборите бяха показателни- печелят евроскептиците. Не просто печелят, ама смачкаха всички традиционни партии... на ЕП ще му е много трудно да се дърви с такова съотношение на силите в което евроскептиците симпатизират на Русия...
FIRST 2
05 Юни 2014 16:27
Мнения: 7,745
От: Bulgaria
Цялата работа идва от там че американците се пробваха да налазят Украйна в НАТО и да я превърнат в заклет враг на Русия. Но получиха удар направо в зъбите. Първо Крим а после и Украйна ще останат в руската сфера на влияние. Така или иначе вече е напълно невъзможно Украйна да стане член на НАТО. До тука 2:0 за Путин. Ще последва икономически крах на Украйна вследствие на което и тя ще поиска да влезе в Митническият Евразийски клуб. Ето ти резултат 3:0...! "Да би мирно седяло,не би чудо видяло" - народна поговорка...! Медведев е напълно прав за безграничният цинизъм,но на мен ми е много шибано на душата,защото загиват невинни хора,загиват жени и деца - и виновни за това са американците и техните слуги,украинските фашисти. Дошло е време за по-твърди мерки срещу тях...!
paragraph39
05 Юни 2014 16:29
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...Президент Путин каза по повод анексирането на Крим следното : "Заблуждение е, че руските войски са анексирали Крим, руските войски нищо не са анексирали..."
.............................................................................
Заблуждение е, че "Големите" в ЕС(Великобритания, Германия, Франция, Италия...) НЕ са анексирали България!
Анексираха я тотално, чрез членството й в ЕС- без референдум в България, при това!
Същите, плюс САЩ и Канада, анексираха България и в НАТО- пак без референдум в България!
Вишински
05 Юни 2014 16:33
Мнения: 640
От: Bulgaria
Внезапмно се сетих, че откакто са започнали събитията в Украйна не съм прочел никъде и не съм видял гръцки политик да взема отношение по въпроса.

Странни хора са тези гърци: нито се интересуват от Украйна, нито ги е страх от Русия, нито се натискат за санкции. И още по-странно е, че не им пука какво мислят за тях в ЕС или отвъд океана.

Странни хора!
Arven
05 Юни 2014 16:37
Мнения: 100
От: Bulgaria
Разбира се, че е цинизъм да подкрепяш фашистки кръволоци в геноцида и изстъпленията им.Позор много отдавна е слаба дума за действията на т. нар. цивилизатори от Г-7,ЕС и гнуслярите от задокеанско.Мисля, че с тези си извращения в Украйна "демократичната общност" напълно се комроментира в лицето на що годе нормално мислещите хора по света.Дано промените,които се задават на хоризонта вземат по - малко жертви,защото ФАЩ-ската измет няма да сдаде лесно кокала.
Забелязвам, че натиска върху Русия отново се усилва и достига пик в злобата и жестокостта си.Западната сган тръгва да безчинства с рогата напред в Украйна.Готви се да смени марионетките в София и да спре ЮП. След предната "демократична" офанзива Украйна остана без Крим.
drenski
05 Юни 2014 16:46
Мнения: 2,615
От: Bulgaria
Какво друго може да се очаква от Запада? Цялата им история е верига от цинизъм. И на САЩ специално от самото начало. Нали трябваше да изтребят местното население, за да завоюват континента, а изкарваха това като културна мисия.
Mrx++
05 Юни 2014 16:49
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Не, просто "референдум" по време на чужда окупация няма правна сила. Затова в Ирак и Афганистан процесът отне години и струваше сума ти $$$.
Симче, пако си се оплел као пате у кълчища. Ами по тази логика в Западна Германия нивгаж не е имало законни избори, защото тя е била окупирана от френски, английски и САЩ-ински войски. Абе големи умници сте бе.
Allex
05 Юни 2014 16:51
Мнения: 1,733
От: Bulgaria
ДЖЕН ПСАКИ - УВОЛИЛИ ИЗ ГОСДЕПА США - СКАНДАЛ !!!!
Джен Псаки заменила Мари Харп. Снова невнятные оправдания фашисткого хунтовского режима и агрессивные нападки на Россию.

http://www.youtube.com/watch?v=6DEq5eMpb7I


Гарван
05 Юни 2014 16:52
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Защо сирийските бунтовници, които не искат Асад, който между другото пак спечели изборите са добри, а украинските, които не искат фашагите са лоши?
Това не са двойни стандарти, а шизофрения или нещо още по-клинично...
Ганий
05 Юни 2014 17:01
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Трябва да се види!

PSAKIng или ПАРАфрения

Натисни тук

Дано някой не го е пускал вече.
hamel
05 Юни 2014 17:03
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Това не са двойни стандарти, а шизофрения или нещо още по-клинично...
Фашизъм.
simo
05 Юни 2014 17:05
Мнения: 8,455
От: Jamaica
Ами по тази логика


Марксе, що се пенявиш, като не отбираш ни от темата, ни от логика? Не му е местото да те образовам тука, но има изисквания за организация и провеждане на таквиз мероприятия, които в З. Германия, Ирак, Афганистан бяха спазени, а в Крим и, примерно, окупираните от СССР държави в източна Европа - не. Оттам и разликите в резултатите и в легитимността на мероприятията.

Разбирам, че не е за всяка уста лъжица, ма опитвай се поне да симулираш мисъл.
Nostradamus
05 Юни 2014 17:14
Мнения: 3,641
От: Bulgaria
Към фанатите - путинофили: избършете си пяната от устата, че като капе ще ви повреди компютъра ! Добре, че през Интернет не могат да се разнасят виртуално миризми, защото тук ще се размирише на немити развалени зъби ... Да се говори за "цинизъм" след като ти самият си заграбил чужда територия в стил Адолф, е циницъм на квадрат...
paragraph39
05 Юни 2014 17:18
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Владимир Путин пожела "приятен апетит" на участниците в Г7
5 Юни 2014
Руският президент Владимир Путин пожела "приятен апетит" на участниците в срещата на върха на лидерите на Г7, съобщи Интерфакс. Изказването му е било направено след журналистически въпрос за това, че точно в този момент в Брюксел лидерите на Г7 са "седнали на масата" без участието на руския президент. "Пожелавам им Бон апети", казал Путин

аменеменема
05 Юни 2014 17:21
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
Кои са тези „световните лидери“ от нелепата дописка, да не става дума за бръсълзките фащисти?
Гнустрадамус, пак сте духал в огледалцето да се проверите. Резултатът е същият.
LeDoyen
05 Юни 2014 17:53
Мнения: 1,860
От: Bulgaria
Не ми се взимаше отношение по казаното от Д.Медведев, защото то очевидно е вярно и никой във Форума не го оспорва. По-същественото, според мен, е че са се събрали някакви случайни хора, нарекли се Г-7 и раздават правосъдие от последна инстанция. Хайде да приемем, че САЩ ( изключвам Германия и Япония, в които има американски окупационни войски) имат някаква остатъчна тежест, но нека сравним пуделите Канада, Италия, Франция, Англия с Китай, Индия, Руската федерация, Бразилия. Сравнението не е в полза на четириногите в което и да е отношение: нито като активно население, нито като територия и ресурси, нито като икономика. Та питам: кой им е дал право те да определят кое е престъпление и кое не е?
ELGRECO
05 Юни 2014 18:02
Мнения: 1,470
От: Greece
На вниманието на Вишински!

Някои откъси от това което каза Ципрас по повод кризата.

"но най-вече подчерта необходимостта от мирно разрешаване на тази криза. И необходимостта от страна на Европейския съюз да се издигне диалогът, преговорите и дипломатическите средства, и не санкциите и разширяването на напрежението.
Украйна трябва да се превърне в мост на сътрудничество, а не поле на разделение в сърцето на Европа и че изключителната компетентност да решава бъдещето си е на украинския народ, чрез установените конституционни и демократични процеси . Дали това ще са избори или референдуми."
Justinian2
05 Юни 2014 18:05
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
Другар
05 Юни 2014 18:11
Мнения: 1,682
От: Bulgaria
Сега обаче Москва не казва "Хоп" , и отдръпва войските от границата... Тактика ? Може би.

Гасударят е мъдър, решителен и справедлив, но вероятно съветниците му лошо са го посъветвали - заради едното ходене до Куршевел и Ница, едните имоти в Лондон и някоя и друга банкова сметка. Гасударят ще се отърве скоро от тези съветници!
Weed361
05 Юни 2014 18:18
Мнения: 4,842
От: Bulgaria
а, но има изисквания за организация и провеждане на таквиз мероприятия
Ами! И къде са тези изисквания? Кой гим е писал?

Ето становището на САЩ по повод обявяването на независимостта на Косово:

The United States invites the International Court of Justice to leave the declaration of independence intact as an expression of the will of the people of Kosovo, either by refusing to comment on its legality, or by determining that the international law does not prohibit declarations of independence. The declaration of independence did not violate any principle of territorial integrity because under international law, only states must comply with this principle, and not internal entities
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща