Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Медведев: Подкрепата на Г-7 за Украйна е безграничен цинизъм
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Село_
05 Юни 2014 23:46
Мнения: 5,494
От: Bulgaria

Тъжно!
Да му дадат поне един кроасан и чашка топло мляко в коридора.


Не го ожалвай, в същия момент е поканен на лична вечеря с френския президент... Френска кухня, нали ти е ясно....
Душко
05 Юни 2014 23:50
Мнения: 11,027
От: AustriaМужик
05 Юни 2014 23:39Мнения: 1,300


От: Cocos (Keeling) IslandsСкрий: Име,IP
в този момент в Брюксел лидерите на Г7 са "седнали на масата" без участието на руския президент. "Пожелавам им Бон апети", казал Путин


Тъжно!Да му дадат поне един кроасан и чашка топло мляко в коридора.


Вован и 7 КОЗЛЕТА
Душко
05 Юни 2014 23:52
Мнения: 11,027
От: Austria
Село_
05 Юни 2014 23:46Мнения: 171
От: BulgariaСкрий: Име,IP


Тъжно!Да му дадат поне един кроасан и чашка топло мляко в коридора.Не го ожалвай, в същия момент е поканен на лична вечеря с френския президент... Френска кухня, нали ти е ясно....


Франсето ще го обслужи по ФРАНЦУЗКИ. С прекрасната си усмивка и нежни устни.
Гладиатор
05 Юни 2014 23:52
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
LeDoyen 05 Юни 2014 23:20
"Рики Еповери, 05 Юни 2014 21:05,... "Щастлива съм, че не се налага да се ръкувам с Путин", написа в туитър Валери Трирвильор - експриятелката на Оланд. .. "
... Не мислиш ли, че Путин е по-щастлив от това, че няма да му се налага ръкостискане с жена държала със същата ръка *** на Оланд?

Рикито мое да си мисли другото. Че е нещастен Путин, щото не се ръкостиснал с жената, държала със същата ръка*** на Оланд. Щото ако беше Рикито ... таквоз ръкостискане щеше да и удари ... с две ръце... и нямаше да се мие Рикито поне една седмица.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
Доси
06 Юни 2014 00:00
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Безсилието и глупостта на "световните лидери" започва да придобива все по-комични форми...
Гладиатор
06 Юни 2014 00:10
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Доси, "световните лидери", са световни пудели. Всички са изкупени. На заплата са. Политиката за тези е само бизнес. "Елита" е обвързан глобално -- в задкулисни организацийки -- масони, рознкройцери, малтийкси кръстове, Билденбергови клубове, Трилатерални комисии, "Черепи и Кости " и всякакви такива.... Какво тук значат някакви си народи. Държавите са затънали в дългове. От същите тези елити. А дълговете трябва да се плащат. От народите им ...
Попиелушко
06 Юни 2014 02:13
Мнения: 45
От: Bulgaria


Положението става още по-зле за феодално-фашистката олигархия в Русия. Лошото е, че за всичко ще плаща горкият руски народ.
Медведев, Путин и останали стратези бяха много наперени преди 1-2 месеца, сега почнаха да плачат за "безграничен цинизъм"! Срамота!
Нахакаха ли ви го Медведев?! Боли ли сега?! Какво си мислехте тъпанарите в Кремъл, а каква стана. Руският народ отдавна трябваше да ви изхвърли от властта.
Попиелушко
06 Юни 2014 02:29
Мнения: 45
От: Bulgaria

Путин направи много грешки. Започна да отделя много пари за въоръжаване, изхарчи 50 млрда за Сочи, сключи напълно неизгоден енергиен договор за 400млрда с Китай за 30 години, подкрепи руските сепаратисти, с което си навлече гнева на Запада. Трябваше икономии, смиреност и подчинение на Западните изисквания, което щеше да насърчи инвестициите в Русия, което от своя страна щеше да направи Русия следващото икономическо чудо след Китай. С недалновидната си политика, Путин проигра шанса да оправи Русия и забави с 15-20 години просперитета на руският народ. Имиграцията е вече единственият шанс на още едно поколение руснаци да се избавят от мизерията.
Струва ми се , че Путин е пътник. Преиграването с популистката карта и угодничине на националистите в Русия с действия на подкрепа за проруските сепаратисти в Украйна ще му изиграе лош номер. Запада вече е отсвирил Путин и се търси нов политик който да го замести и да играе по правилата на коалицията ЕС-Америка . Предполагам, че Путин ще бъде свален по традиционният руски начин, така както бяха изгонени Хрушчов и останалата болшевишка сган в 100 годишният период на червен фашизъм в Русия.
paragraph39
06 Юни 2014 03:05
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Guardian стартира платформа за разобличители
6 Юни 2014
The Guardian стартира защитена интернет платформа за разобличители, които искат безопасно да предадат поверителни документи на репортерите на вестника, съобщава британското издание. Проектът дебютира една година след деня, в който вестникът публикува първия от серия документи на Агенцията за национална сигурност на САЩ, предоставени от бившия й служител Едуард Сноуден и запалили световен дебат за разузнаването, поверителността и гражданските свободи.
Платформата, която се казва SecureDrop дава възможност на източници на информация, които искат да останат анонимни, да предадат документи и данни, избягвайки най-често срещаните форми на онлайн проследяване. Използват се добре познати технологии за постигане на анонимност като мрежата Тор и операционната система Teils, които се използват от журналистите, работещи с документите на Сноуден.
Създаването на платформата SecureDrop е започнато от американския разработчик Аарон Суорц, които се самоуби през 2013 година, след като бе изправен срещу съда по обвинение за сваляне на академични статии от интернет. Платформата е завършена след смъртта му и сега се поддържа и популяризира от фондацията с идеална цел Freedom of Press (“Свобода на пресата“.
Страницата се хоства на сървър, различен от този на сайта на The Guardian, като в него няма „бисквитки“ и не е нужна регистрация. Системата SecureDrop е инсталирана извън Великобритания, чието правителство беше критикувано от международните организации за свобода на медиите, че упражнява натиск върху Guardiаn заради публикуването на документите на Агенцията за национална сигурност.

Душко
06 Юни 2014 08:03
Мнения: 11,027
От: Austria
Попиелушко
06 Юни 2014 02:29Мнения: 23
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Путин направи много грешки. Започна да отделя много пари за въоръжаване, изхарчи 50 млрда за Сочи, сключи напълно неизгоден енергиен договор за 400млрда с Китай за 30 години, подкрепи руските сепаратисти, с което си навлече гнева на Запада.

....

Колко силен АНАЛиз на ПОПИ !
Браво попа жопа, страшен си в анал изите.
Душко
06 Юни 2014 08:08
Мнения: 11,027
От: Austria
пиелушко
06 Юни 2014 02:13Мнения: 23
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Положението става още по-зле за феодално-фашистката олигархия в Русия. Лошото е, че за всичко ще плаща горкият руски народ.


Феодали - Фашисти - Инквизитори - Олигархи и анализи на попа.
Лошо е когато социалните помощи стигат само за МЕНТЕ.
Немските фашисти, европейските феодали и инквизитори станали украински Олигарси които се нахвърлят на бедния руски народ.

Попа, където и да ида по европата навсякъде РУССО ТУРИСТО са най - богати и щедри.
Жалко Попа че помощите не ти дават възможность даже до РОДНОТО Черноморие да отидеш нещастний...

Попа - да ти СВЕТНА НЕЗНАЕЩ.
В УКРАЙНА в Киеф и другите градове управляват ОЛИГАРСи, Феодали и Фашисти.
Добави мнение   Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4