Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Земята е кръгла, господа съдебни заседатели
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:71 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
аиг
01 Авг 2014 17:05
Мнения: 2,070
От: Bulgaria
А конят с капаци продължава напред, по права линия и не поглежда настрани..
cekyko
01 Авг 2014 17:53
Мнения: 1,827
От: Bulgaria
Трола обижда ли, обижда... Иначе е свръхпретенциозен. Направо мъдър си трейкъ он уайт хорс. А бе къде ви намират такива... ентелектуалци супернахакани. Ако не обидите някого не се успокоявате Българофоби на енпеошническа паничка....

Напомня ми едни таквизи герои от детството - чимиджимичамиджоми, силвестрициозия.....

Верно - какво да се опитвам да го чета. Под статия, описваща много добре примерен генезис на такива като него. Максималното, което успя да даде - няколко поста обиди и претенции.

Майтап.
Европеец45
02 Авг 2014 15:24
Мнения: 1,645
От: Bulgaria
Имате обсесия от Путин

Ха, какво да кажем за тези тук, които му облизват ?
ДаНе
02 Авг 2014 23:48
Мнения: 44
От: Bulgaria
Отдавна не ми е попадало нещо толкова лично, и в същото време прилично, направо философско.
аиг
03 Авг 2014 13:39
Мнения: 2,070
От: Bulgaria
А секуко,
четем ааааааааа
Аз пък мислих, че върлите путинисти сте корави и държите на думата си, като донски казак .
Но явно сърце мъжко не трае да не прочете и прокоментира моите скромни писания, въпреки публичното си обещание. Недейте така, както писах по-горе, грижете се за здравето си, не се затормозявайте с много мислене.
Между другото, това с коня с капаци ли ви засегна, ама аз никъде не съм писал, че се отнася за вас, не е моя вината, че се самооткривате в този метафоричен образ.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: аиг
Litle BOT
04 Авг 2014 04:10
Мнения: 189
От: Bulgaria
90% от русофилите в България са фатмаци и офицери от БНА и обожават диктатора Путин. Те никога не са чели Достоевски, Гогол, Чехов, слушали Рахманинов, Чайковски, Шостакович, не знаят за Репин, Рьорих, Верешчагин, Мухина или Суриков.
В съвременна България русофил има вече съвсем друго значение и то е съветски комунист.
Litle BOT
04 Авг 2014 04:29
Мнения: 189
От: Bulgaria
Всъщност съвременните русофили са СССРфили, създадени от комунистическият режим 1944-1989. Разпадът на СССР им подсили комплексите и антиамериканизмът, което ги прави доста агресивни и арогантни в разпостранението на лъжи и фалшификати. Наличието им в обществото е използувано от определени политически сили за идеологическа диверсия, което неминуемо води до негативни резултати и забавяне на присъединяването ни към ЕС.
Bacilus_Bulgaricus
07 Авг 2014 00:42
Мнения: 16
От: Bulgaria
Още един пример в подкрепа на твърдението за залитането по изтока и завръщането от запад:
В института, където учих малко преди да предаде богу дух социализЪма, имах преподавател по исторя на БКП,
върл партиец и последовател на заветите на Маркс-Ленин-Сталин-Димитров.
Малко след промените бях изненандан да разбера, че е станал местният шеф
на СДС и от тъмно червен е минал към най-тъмно сините...
emo1971
07 Авг 2014 15:27
Мнения: 6,620
От: Bulgaria
Няма да е зле някой да обясни и "парадокса", че ако на някой българин току виж българския интерес му се стори несъвместим с американския и го заяви открито, твърде често почти мигновено се появяват индивиди, публично самоидентифицирали се вече като върли русофоби, които доста агресивно започват да го заклеймяват като русофил, комуняга, рубладжия, българофоб и т.н. В този висок форум неведнъж съм ставал свидетел на подобни изяви.
Аз например съм на мнение, че е в интерес на България, желаещите да придобият украинската газопреносна система (ясно е кои са те), да нямат възможност да ни изнудват с цени, които на тях им допадат. Чел съм мнения подобни на моето, написани от много по-добре информирани от мен колеги и съм наблюдавал реакцията на видни русофоби. Дали отношението на последните е признак за някаква висша "надрусофилска" българофилия? Хвани едните, удари другите...
glatchev
05 Сеп 2014 21:13
Мнения: 2
От: Bulgaria
Издънка.
Който е имал честта да познава добре Любо Данчев, и да бъде приятел с него, знае, че следния пасаж от дописката:

".......Въртеше притеснено очи, гледаше в небето, опитваше се да мине покрай мен. Разбрах, че иска да избегне нещо и го застъпих по-здраво: тука ли живее, по работа ли идва, да не е объркал автобусите и т.н. Накрая се предаде: тук работи в едно списание - ей в ония високи блокове. По онова време в "Младост"2 нямаше никакви редакции, нито пък беше вероятно да има. Той разбра, че няма да се откажа и престана да се дърпа. Смутолеви: "Приятели на САЩ в България". И повтори вече раздразнен: "Списание "Приятели на САЩ в България." Само дето не прекрачи през мен. В погледа му се бе появило нещо ехидно, а с една усмивка сякаш искаше да ми рече: "Ти си говори каквото искаш, аз си знам какво правя...". ........"

не може да има нищо общо с истината.

Любо беше изключително умен и интелигентен. Приет физика в СУ без изпити, като победител в националния кръг на олимпиадата по физика. Завършил Математическата гимназия в Плевен със златен медал. Изключително музикален и с великолепен глас. Знаеше си възможностите и цената, и не прощаваше на агресивната посредственост.
А че се прехвърли, вече в университета, в друг факултет, и избра друго поприще-нямаме право да даваме оценка на личните решения.

Любо не въртеше притеснено очи, не се опитваше да избегне каквото и да било неудобно за него нещо, не се предаваше, не смутолевеше, не беше ехиден.

Бог да го прости.

И "автора".

Да поясни за малките душички - това не е проклятие, а хумор и мнение.
Добави мнение   Мнения:71 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4