Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Игри на страха
Добави мнение   Мнения:18 1
Агоп
18 Авг 2014 19:53
Мнения: 406
От: Bulgaria
А, в Дарик радио работят и талантливи хора...
Митко_Василев
18 Авг 2014 20:56
Мнения: 481
От: Bulgaria
Мене ме е страх, че може да поиска да ми отреже препуциума и от други подобни глъмотии - http://kololoto.blogspot.com/2014/08/blog-post_18.html
Slava
18 Авг 2014 21:10
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
През тази година на нестабилно мнозинство на БСП, ДПС и "Атака" групата на ГЕРБ се показа не като конструктивна опозиция, а като група, която ту влизаше в пленарна зала, ту излизаше, според настроението на своя лидер

Неадекватните управляващи няма как да имат конструктивна опозиция. Управляващи, които от парламентарната трибуна "вадят зъбите" на опозицията и питат дали боли; които си крепяха кворума на един "златен" пръст, на 100 % си заслужиха поведението на ГЕРБ.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Slava
blomar
18 Авг 2014 21:28
Мнения: 314
От: Canada
Всъщност истината е, че Бойко Ревльото е психопат и не може да сътрудничи с други партии и хора. Поради особеностите на характера си, той може да управлява само, ако безусловно му се подчиняват и не умее да прави компромиси. Ако след изборите не могат да формират самостоятелно правителство, а това няма как да стане, очаквам разпадането на ГЕРБ. Една част ще си остане при Баце, а другата ще тръгне със Цецо Слушалката. Той обаче е добър манипулатори и успешно лъже и манипулира част от обърканото стадо (народа), предимно неговата по-внушаема част. Ако не успее и на тези избори, да се добере до абсолютната власт е възможно, да се откаже. Неговата нарцистична натура иска хората да му се възхищават и да го обожават. Когато обаче се сблъска с омраза и ненавист, както в случая с февруарските протести, той лесно се отказва.
F242
18 Авг 2014 21:47
Мнения: 69
От: Bulgaria
Проблемът на всички е, че той не може да управлява и себе си. Цяло чудо е че се движи на два крака.
hubavetza
18 Авг 2014 21:54
Мнения: 3,500
От: Bulgaria
Ако вземе властта, ББ май ще трябва да даде премиерския пост на някой друг - мина му времето, когато ББ можеше да управлява, като министър-председател - след 2 месеца е възможно да бъде посрещнат от масови протести...
маргаритка2
18 Авг 2014 21:56
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
blomar
18 Авг 2014 21:28

Затова Чехльо взе нещата в свои ръце и ще държи положението, додето стане ясна диагнозата Бочкова.
beagle
18 Авг 2014 21:57
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Странна ти е ханалогичната хдихотомия, Авторе...
Когато застанеш пред хора, за да ги вдигнеш и поведеш - тогава ще те питам, какво си им говорил ...
Meat
18 Авг 2014 22:10
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Всъщност истината е, че Бойко Ревльото е психопат и не може да сътрудничи с други партии и хора. Поради особеностите на характера си, той може да управлява само, ако безусловно му се подчиняват и не умее да прави компромиси.Ето едно матр'ялче с повече доказателствен материал и термини:

Натисни тук


Четивото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за будакрепители обхванати от еуфория и започващи отново да се стягат за Амбразурата!

В този ред на мисли, какво стана с теноро Манерко, още ли е за дренки? Или чака на коча свидетелите да паднат окончателно, за да нападне?
hubavetza
18 Авг 2014 22:54
Мнения: 3,500
От: Bulgaria
Политическият елит ще се наложи да бъде сменен - този вече не става за нищо - трябва да се търсят нови лица...
Сократ-май
18 Авг 2014 23:06
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Мийт,
Знаеш много добре, че Манрико е замразен задълго.
Колкото до дренките - те последваха природния закон и узряха за година. Не се сбъдна мичуринската мечта да зреят до 2017.
hubavetza
18 Авг 2014 23:27
Мнения: 3,500
От: Bulgaria
ББ е много разочарован от живота - не е на власт... Ако дойде отново на власт - понеже е разочарован - ще започне много да краде... Прокуратурата ни още не е готова да води разследване срещу премиер... Чакат ни лоши дни... Най-добре е да започнат протести - само улицата може да смени политическия елит... За сега само Плевнелиев е стабилен - другите отдавна са се отказали да възприемат действителността - показателно е как зарязаха актуализацията на бюджета на НЗОК и осъдиха много хора на смърт - прокуратурата ще трябва да потърси отговорност на политическия ни елит... Крайно време е разни хора да влязат в затвора за отказ за взимане на съдбоносни решения... Ще го преживеем и това, но ще е трудно - няма да стигнем до глад - но промените в живота ни ще бъдат големи...
emo1971
18 Авг 2014 23:44
Мнения: 6,620
От: Bulgaria

Сократ-май
18 Авг 2014 23:06
Мнения: 26,632
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Колкото до дренките - те последваха природния закон и узряха за година. Не се сбъдна мичуринската мечта да зреят до 2017.

Това радва ли Ви?
Аз също направих тази погрешна прогноза. Струваше ми се, че няма сила у нас, която да я опровергае.
Щастлив ще съм, ако има умни хора, които се радват на този развой! Това ще е някакъв обнадеждаващ симптом.
Оказах се лош пророк, надявам се те да ме превъзхождат, защото прииждащата гербаджийска нощ, според мен ще е изпълнена единствено с разруха.
Meat
19 Авг 2014 01:25
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Сократ-май
18 Август 2014 23:06
Мийт,
Знаеш много добре, че Манрико е замразен задълго.


Бай Сократе, не зная за колко дълго е замразена Манерката, но си спомням, че дренките в него случай узряха фефруари, кога Будата хвърли кърпата...
tchak
19 Авг 2014 11:16
Мнения: 1
От: Bulgaria
В исторически контекст сравнението между Меркел и Атила не е най-доброто. Вярно Атила е останал с негативен образ, главно заради римляните в които той е всявал ужас и е бил критикуван заради жестокостта си авторитаризма си (от тези така демократични римски и византийски императори). От друга страна за собствения си народ той изгражда империя, която се разпада след смъртта му заради започналата война между тримата му синове за наследството, но част от хуните в централна Европа в последствие са в основите на създаването на Унгарското княжество. Да не говорим, че според българските историци споменатите в „Именник на българските ханове“ легендарни князе Авитохол и Ирник трябва да се идентифицират с историческите личности Атила и сина му Ернах
Така че римския прочит на Атила може и да не е най-точния за истинската му историческа тежест
Mrx++
19 Авг 2014 11:43
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Неадекватните управляващи няма как да имат конструктивна опозиция. Управляващи, които от парламентарната трибуна "вадят зъбите" на опозицията и питат дали боли; които си крепяха кворума на един "златен" пръст, на 100 % си заслужиха поведението на ГЕРБ.
Слава, продължавате да повтаряте като папагали глупостите, които ви набутаха в празните глави Тиквата и разни платени протестъри. Аз имам информация от журналисти, които са следили отблизо работата на Правителството и Парламента и те казват, че това правителство и този парламент са работили много добре. То падна не заради софийската гъзария, която формираше протесдтите, а заради ДПС, което беше основния виновник за минусите в коалицията (Делян Пеевски е техен кадър, ама протестърите много чевръсто забравиха за него). ДПС-то де факто свали Правителството с надеждата за по-големи аванти в една нова коалиция с тиквариатът. И сега Тиквунекът се върти и сучи как хем да вземе властта, хем да е без коалиция с ДПС, защото и в двата случая няма да го пребъде. ДПС и в опозиция и в коалиция могат да го сваля, щото няма да миу изтърпят простотиите.
Slava
21 Авг 2014 06:22
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
Mrx++
19 Авг 2014 11:43
Ти и другия по - горе - кво се правите на умрели лисици? Чий беше мандата на правителството, което хвалите? Или моников е толкова калпав в управлението, че го предаде на олигархски/доган, или предпочиташе да граби неофициално? Късата ви памет няма да я коментирам. Защото преди ГЕРБ имахте тройна ламя. И не ви е само пеевски, което оака пейзажа - правителството беше пълно с уникални, издирвани със свещ неадекватници.
SDD
24 Авг 2014 10:12
Мнения: 174
От: Bulgaria
Не бойте се ,и при най-тежкия свредел на нестабилност,пак ще има какво да ядем.Търговската мрежа е зарината с хранителни боклуци на високи цени .Какво ще правят тези търговци,ако нямаме пари,ще ги обезценяват.А и много плод и зеленчук ще остане в България,защото е спрян износа за Русия.Всъщност ,смятам ,че е време храната драстично да поевтинее,вместо хората да ходят на пазар в съседните страни,където цените са доста по-ниски.
Добави мнение   Мнения:18 1