Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЦСКА глобява с отнемане на неизплатени премии
Добави мнение   Мнения:1 1
Dragoi
25 Сеп 2014 20:12
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Пешо Каруцата ще става депутат

Неуморимият посткомунист – комбинатор Сашо Томов – Лупи напоследък направо е извънземен. Да оставим, че спасява завинаги един велик футболен клуб. Помним, че същото сполетя и един велик металургичен комбинат, но е на път да направи революция и с държавническото си виждане за състава на бъдещия парламент. Той се е запътил натам със своята отложена деветгодишна затворническа присъда, под прикритието на четирите свещени букви, но също и под прикритието на футболни легенди, готови да станат и депутатски легенди. Колко му е? Да не би да вкараш 36 гола за един сезон да е по-лесно, отколкото да дремеш 360 дни на депутатската банка…
Ето, това ме накара да обърна внимание на кандидата за народен представител от „партия цска“ Петър Жеков, когото левскарите наричахме Пеши Каруцата, макар че се появи в столицата от своя трактор в село Книжовник. По тази причина му се подиграваха, че е пристигнал с гумени царвули. Много ни беше яд на този недодялан русоляв селски момък, защото ни работеше много яко. Повече отколкото Стоичков.
Но ето, че на стари години сам се набута на нови бъзикни – не само левскарски, но и на цялата грамотна част от българите. Ама като попаднеш на интересите на Сашо Апашо, а и на обещанията му за малко над пенсията, не е трудно да възродиш цървуланкото в себе си.

http://dragoi2010.wordpress.com/
Добави мнение   Мнения:1 1