Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В Украйна убиха още двама опозиционни журналисти
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:140 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
Tim
19 Апр 2015 14:11
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Македонизмът, измислената македонска нация натрапени като антибългаризъм, Македония като Анти-България е същата технология както украинизъм, у Украйна като анти-Русия.

Изпълнителите са различи, но геополитическите цели са едни и съши.

Украинизмът, (идеята за сблъсквана на Украйна с Русия е на Бисмарк) е иницииран в Австроунгария с цел разкол сред руския свят.
По същото време Австроунгария дава на Сърбия да се разбере, че ако иска експанзия няма да е за сметка на Австроунгария, а да ходи надолу към Македония и за сметка на България. Тогава Новакович си съчинява геополитичското театро в Македония.

В последствие от това противопоставяне на Македония с България имат полза всички големи играчи, с изключение може би на германците, но не че не биха го използвали, ако им се наложеше.

Големите издънки сред българското общество и легализиране на македонизма е благодарение на левите социалисти. Коларов е един от тия, които признават и македонска, и добруджанска и каква ли не нации само и само да барне властта. Това става още след ПСВ. После тоя тъпак става Председател на Дъжржавния съвет на НРБ, тогава тече и македонизацията и далаверата с Тито и алкохолика Г.М. Димитров.

Атентатът в Св. Неделя е от леви екстремисти, които по почерк напомнят Леон Троцки, който сигурно много е импонирал на Марко Фридман.
Дали е по заповед на Коминтерна няма значение. Коминтернът, обаче благославя македонската нация, защото още от времето на бисексуалния сифилистик Ленин идеята да се надроби врага с цел да се ликвидира по-лесно е похват номер едно. Съшият изрод, британкси агент и по спешност изпълнител на германска поръчка създава де факто и злощастната Украйна.

Това, което зловещо плаши е, че сегашните ни господари няма да се подвоумят да сблъскат Макеодния и България по начин, по който сблъскват Русия и Украйна, ако не им играем по изродските политики.
Tim
19 Апр 2015 14:47
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
http://rusvesna.su/news/1429438123
Инструктор батальона «Донбасс» : убийство Бузины — это «акция по наведению порядка»
генек
19 Апр 2015 14:47
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Само едно не разбрах - каква е връзката на Путин с убийството на Кенеди /единия, двамата/?
Такава връзка, разбира се, няма. Но начинът Ви на мислене много ми допада

Доста неумно, американецо с лъскаво съдържание...
Аз Ви питам - защо смятате така? А Вие... Едно си баба знае...
Във Вашата родина върви, в нашата - не...
-------------------------------------
Сайтът на Генек
Доси
19 Апр 2015 15:02
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Генек, този Американ не ти ли се изясни? Поради липса на нормални (неплатени) трансатлантици, въпросният дава дежурство в тази безрадостна тема... то ясно, трансатлантиците липсват щото темата е безрадостна за тях и няма как да си плюят на суратя и да оправдаят или подкрепят нещата които се случват в Украйна... и затова се налага да се дава дежурство в темата! Зер да не останем с впечатление че е станало нещо чак толкова нередно! И затова е цялото това хлъзгавеене и умнеене... малко ми напомня на Ракитаки по стил.
TheRowdyAmerican
19 Апр 2015 15:13
Мнения: 1,544
От: United States
Това, което зловещо плаши е, че сегашните ни господари няма да се подвоумят да сблъскат Макеодния и България по начин, по който сблъскват Русия и Украйна, ако не им играем по изродските политики.
Развий го това, моля. Изобщо не виждам паралел. На каква тема ще се сблъскат България и Македония повече, отколкото в момента са сблъскани? Кой ще е "Русия" и кой ще е "Украйна" в сблъсъка Македония - България? Колко повече може да се отдели Македония от България, та България да вкара войници-отпускари до Скопие - със зачисленото им оръжие, но без опознавателни знаци? Нали и Македония се стреми към същите структури (НАТО, ЕС), в които в момента е България? Никакъв украинско-руски паралел не виждам, който да води в балгарско-македонските отношения до нещо подобно на агресията на Русия в Украйна.
cisco
19 Апр 2015 15:25
Мнения: 7,737
От: Italy
Развий го това, моля. Изобщо не виждам паралел. На каква тема ще се сблъскат България и Македония повече, отколкото в момента са сблъскани? Кой ще е "Русия" и кой ще е "Украйна" в сблъсъка Македония - България? Колко повече може да се отдели Македония от България, та България да вкара войници-отпускари до Скопие - със зачисленото им оръжие, но без опознавателни знаци? Нали и Македония се стреми към същите структури (НАТО, ЕС), в които в момента е България? Никакъв украинско-руски паралел не виждам, който да води в балгарско-македонските отношения до нещо подобно на агресията на Русия в Украйна


Демократичният проалбански народ в Македония(Украйна) организира майдан и отхвърля омразното прославянско правителство, прави си избори , налага албанският като официален и започва присъединяване /асоцииране към останалите албански територии, цивилизационен избор прави. Злите българи(руснаци) пращат отпускари.
А още колко време ще сме в ЕС и НАТО не се знае, все пак не ни е там мястото, може и утре да ни изритат.
Паскалин
19 Апр 2015 15:31
Мнения: 1,517
От: Canada
Всуе се морите. Един реднек просто не е способен да осмисли нещата и да види явните противоречия в информацията, с която му пълнят главата.
Като например това, че Янукович не позволява на силоваците от Беркут да използват каквито и е да средства за насилие, а в едновременно праща снайперисти да убиват същите тези беркутовци, плюс протестиращи и случайни минувачи. Всеки нормален мозък схваща, че това е безумие, но не и реднешкият.
генек
19 Апр 2015 16:04
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Доси,
стилът е на единия от върбалаците, ама... Толкова ли са закъсали, та си нарушава режима на работа? Ракитите от петък вечер до понеделник, 9 часа, са почиващи...Уж... Зор!
-------------------------------
Сайтът на Генек
TheRowdyAmerican
19 Апр 2015 18:30
Мнения: 1,544
От: United States
cisco 15:25 - мерси, интересна схема - но защо българите ще пращат отпускари-доброволци да спасяват хора, които не се чувствуват българи? Това ли се случи в Украйна? Но хайде - да допуснем, че руснаците от Донбас и другото там - с "Л" - се чувствуват братя с руснаците от Русия. Същото ли е и със "славяноезичните" македонски граждани? Те чувствуват ли се братя с българите отвъд Деве-баир? Според мен - не. Моето впечатление е даже, че албанците от Македония се отнасят с по-голяма симпатия към българите от България, отколкото "славяноезичните" македонци се отнасят към българите от България. Или, казваш, като опре ножът до кокала, "славяноезичните" ще си спомнят, че или те самите са българи, или "бугаро-татарите" са македонци - тоест - все ще са братски народи... А скопският Янукович към София ли ще побегне, или към Белград?... Въпроси, въпроси... Дали не е по-вероятно албанският балкански катаклизъм да се изчерпи с обединението на Албания и Косово, и за по-нататъшен Еносис/Крим-осис на албанците да не им стигне политически ресурс? Тоест, Македония ще си запази целостта, ще влезе в ЕС, границата с България ще падне, а по-нататък - каквото естествените процеси покажат?...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: TheRowdyAmerican
moni
19 Апр 2015 20:03
Мнения: 3,972
От: Bulgaria
Въпроси, въпроси...


Не се самоласкай, American.
cisco
19 Апр 2015 20:05
Мнения: 7,737
От: Italy
Ако Македония сега, днес да почне преговорите , ще влезе в ЕС около 2040 година...а е смешно да мислим че ЕС ще изкара толкова.
Щом не ти харесва примера с македонците и нашите отпускари....добре, нека да са сръбски отпускари, или турски отпускари у нас...нищо не се променя.
В Украйна, в източната православна част живеят руснаци, не рускоезични,, не проруски а просто руснаци, и те никога , за нищо на света няма да оставят да ги украинизират.Както и амероканци не биха се съгласили да се латиносват и да говорят испански, колкото и латиноси да живеят в южните щати.Чувстват се горди и намират за огромно унижение името да им сменят (да, на украинската мова и имената се променят) или да ги карат да са част от някаква си ЕС !
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: cisco
TheRowdyAmerican
19 Апр 2015 20:12
Мнения: 1,544
От: United States
Не се самоласкай, American.
Циганката умря.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
20 Апр 2015 14:23
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
Убит е Саша Маркович, анти-натовски активист в Черна Гора
Натисни тук
TheRowdyAmerican
20 Апр 2015 15:52
Мнения: 1,544
От: United States
По его словам, три четверти парламентских партий тянут Черногорию в НАТО, тогда как три четверти жителей страны против этого.
Тоест, една четвърт от населението е избрала три четвърти от партиите в парламента. А останалите три четвърти от населението са избрали една четвърт от партиите в парламента. Остава да се разбере дали в този парламент се гласува "една партия - един глас" (just kidding) или "един депутат - един - глас". Не е важен, сам по себе си, броят на партиите зад една или друга кауза. Важен е броят на депутатите.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: TheRowdyAmerican
Boyana
20 Апр 2015 19:08
Мнения: 361
От: Bulgaria
Това е само върхът на айсберга.Колко са изчезналите безследно? Хиляди. Колко са натикани в затворите от тайната полиция? Десетки хиляди. Така е в първата след Втората световна война фашистка държава в центъра на Европа
cisco
20 Апр 2015 21:34
Мнения: 7,737
От: Italy
Тоест, една четвърт от населението е избрала три четвърти от партиите в парламента. А останалите три четвърти от населението са избрали една четвърт от партиите в парламента.

Не не, по просто е, НАТО вкарва свои хора във всички партии а не се интересува коя точно ще спечели.И у нас е така, ходи гласувай против нато да видимн има ли за кой... Ако някоя партия се обяви срещу нато ще бъде "атакизирана", така че никой да не я гласува.
moni
21 Апр 2015 09:30
Мнения: 3,972
От: Bulgaria
TheRowdyAmerican 19 Април 2015 20:12
>Не се самоласкай, American.
Циганката умря.


Под "не се самоласкай", имам предвид да не се ласкаеш, че можеш да си задаваш въпроси. Гледам, че задаваш само отговорите.
letec55
21 Апр 2015 10:02
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Прочетено във в. " 19' " - цитирам дословно:
1. Депутатът от управляващата коалиция в Киев и герой на антитерористичната операция в Донбас Семенченко заяви сензационно в тв интервю пред официозна украинска телевизия: "Краде се много, краде се навсякъде. Ние крадем повече от Янукович".
2. Имената, личните данни, включително домашните адреси и дори адресите на училищата на децата на убитите миналата седмица в Украйна опозиционери Олес Бузина - журналист, и ексдепутата Калашников, са били качени два дни преди смъртта им в специален сайт. На него съветникът на вътрешния министър - устатият Антон Геращенко, съвършено незаконно публикува личните данни на "врагове на народа" в рубрика, наречена Чистилище. Целта е те да бъдат подлагани на саморазправа, което се и случва в проевропейската съветска република. Там има още хиляди потенциални жертви на политичеески убийства. След заплаха в телевизионно интервю, че ще й тегли куршумът, друга опозиционна лидерка в размирната страна, Елена Бондаренко мина в нелегалност. Същото стори и шефката на организацията Антивойна, която се бори за мир в Украйна, без да е проруска."
Болднатото е в материала, претенции към запетайки и други детайли - към автора.
Не знам дали е истина и не мога да го проверя. Но фактите си остават факти: Там, където омразата не пуска корени, се насажда страх. Това са двете "цивилизационни" ценности, с които американските слуги, щедро заплащани в брой и с активи (виж т. 1), обработват хората в Украйна - омраза и страх. Никакви несръчни опити за аналогии от други времена и при други условия не могат да ги скрият тези факти и да отклонят вниманието от тях.
ПП. Нас могат вътре да ни запалят, не е нужно външно стълкновение. От тези, които запалиха през последните две десетилетия всички пожари по нашите географски ширини.
letec55
27 Апр 2015 15:50
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Ето подробности за въпросния сайт, кой и как... Както и това, че вече са го "редактирали" - Натисни тук Ми ще го редактират, нали свърши работа вече...
Добави мнение   Мнения:140 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7