Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Главсекът на МВР подкрепя граждански патрули срещу джебчиите
Добави мнение   Мнения:4 1
komar1
17 Апр 2015 19:37
Мнения: 7,007
От: Bulgaria
Аааа..туй го знаем- доброволните отряди на трудещите се ...Най-големи мераклийи да дават дежуство бяха бабетата Сложат червената лента на ръката и ...пайсееееее
q357
17 Апр 2015 20:59
Мнения: 557
От: Bulgaria
Комаре, пишеш глупости!Не само ти помниш ДОТ. Обикновено бяха мъже, жените бяха голяма рядкост,а пък бабета нямаше!
vse_oshte_jiv
18 Апр 2015 08:14
Мнения: 346
От: Bulgaria
Срещу крадците - добре. Ами срещу полицаите, които ги закрилят. В Пловдив по линиите 6 и 26 постоянно пътуващите познават по лице джебчиите и при качването им се чуват предупреждения - "Групата се качи". Полицаите, естествено, не ги знаят и няма сигнали. То дори да ги заловиш с ръка в джоба и да им ги заведеш полицаите започват да се оправдават и ги пускат след час. И какво правим в този случай.
Bebito
19 Апр 2015 07:01
Мнения: 712
От: Andorra
След като имаме менте управляващи, менте образование с менте професори, менте здравеопазване, само икономиката ни не е менте защото я разградиха ментете и я няма никаква , имаме си и менте полиция. И тъй като на нея ние ѝ плащаме от джоба си само за да охранява менте властта и да разгонва протестите ни срещу ментетета на държавата, сега се налага и сами да се организираме за да си защитаваме конституционните права на неприкосновеност на имот, живот, здраве и т.н. То и без това ментетета създадоха голяма безработица и с това ни улесняват в тази ни поредна дейност за преборване с бездействието на държавата менте.
Добави мнение   Мнения:4 1