Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ и Ирак подготвят голяма офанзива срещу джихадистите
Добави мнение   Мнения:6 1
неизвестенизвършител
10 Юни 2015 20:22
Мнения: 3,045
От: Bulgaria
В резултат на тази съвместна операция ФАЩ ще предоставят на ислямистите нова партида високотехнологични оръжия за войната срещу руския съюзник Сирия.
beagle
10 Юни 2015 21:26
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
САЩ отново ще се бият до последния иракчанин, а офсета на кралството е, допуск за работа на 200 иракски медици ...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: beagle
Majorov
10 Юни 2015 23:32
Мнения: 10,360
От: Slovakia
САЩ клекнаха на комунягата Кастро .
САЩ ще клекнах и на АЯТОЛАСИТЕ.
Мъка......
VAERINGJAR
11 Юни 2015 00:37
Мнения: 1,700
От: Bulgaria
САЩ и Ирак подготвят голяма офанзива срещу джихадистите
Нормална англо-САЩска практика за имитация на "Втори Фронт" - когато протежето им започва да губи, с цел ако нещата станат наистина необратими, да са в удобна позиция да се "пишат" и те победители. Интересно, дали ще мине за втори път тоя номер?
kasapina
11 Юни 2015 01:58
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Срещу ислямистите уахабити от ИД, или срещу ислямистите-салафити - познати като сирийска опозиция и които САЩ обучават и въоръжават?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: kasapina
Capricornus
11 Юни 2015 22:03
Мнения: 683
От: Bulgaria

Ето тук е изплюто камъчето: истинската цел е Иран. САЩ няма да допуснат про-шиитско правителство да контролира районите със сунити! Това е, което и аз казвам от доста време. Сега е време на пребоядисване на Ал Кайда в "умерени суни". Появят ли се американски пари, веднага ще се появят и (същите, от Ал кайда) бойци в редовете на "умерените". Това е американският план заразделяне на Ирак - легитимиране на Ал Кайда - ISIS като "умерени". За това са и българските оръжия и инструктори.
През миналия уикенд обаче стана ясно, че поне 50 представители на големите сунитски кланове в региона са се врекли във вярност на "Ислямска държава" заради намесата на Иран в конфликта и бруталността на шиитските милиции.


Рамади се намира на стотина километра от Багдад, като провинцията граничи със Саудитска Арабия и Йордания, двама важни членове на коалицията срещу ИД.

Това е гнусна лъжа - Саудитска Арабия и Йордания са основните създадели на ИД. Факт!!! В Йордания американски инструктори тренират терористи. Факт!
Саудитска Арабия финансира, дава бойци, включително професионални военни и бойна техника на ИД - Ал Кайда. Факт!
Добави мнение   Мнения:6 1