Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Брутално полицейско насилие лъсна от два видеозаписа
Добави мнение   Мнения:10 1
FuFighter
07 Юли 2015 19:33
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
При записа с нелегално пресеклите границата не видях насилие... Окобено пък брутално. А за постановката с пияната двойка, неизпълняваща разпорежсания какво да кажа? Ами ако утре под вашия прозорец пияна двойка вдига скандал, а отзовалитецсе полицаи само ги почерпят кафе, тогава ще има ли възмутени граждани!? Що се отнася до заявлението на МВР,, че щяло да има проверка и наказани, то това заявление обезсмисля самата проверка. В крайна светка какво иска обществото?Нетърпимост към всяко нарушение, или толерирането им?
генек
07 Юли 2015 21:05
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Неискан съвет - поглеждайте в коментарите под информациите в "Горещите"... Иначе става неудобно...
------------------------------------
Сайтът на Генек
Cardozo e Sa
07 Юли 2015 21:31
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Милиционерите са си милиционери. Дори и най-тъпите от тях (то други няма, ама все пак "най-" могат да измислят оправдание от типа "ами ако под ваште прузорци има некви пияници..." и др. т. милиционерски шегички.
FuFighter
08 Юли 2015 06:47
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Можем да преценим интелектуалния потенциал на някой именно когато в спор не използва аргументи по същество, а се обръща с обидни квалификации към участници в дискусията. Пак да напомня - полицаите са отишли на място след сигнал, а не самоцелно. И когато полицай отдаде разпореждане, то задължително се изпълнява. Всички искат права и закони, но от друга страна искат тези закони да правят за тях удобно изключение.
VladiSD
08 Юли 2015 13:12
Мнения: 498
От: Bulgaria
Добре, селяндурите, от които нищо не става, изкарали школата в Симеоново с тройка, са ангели, а всеки изпречил им се в полезрението по време на дежурството е наркоман, пияница, престъпник. На вас може да ви се случи същата сценка, така както на мен ми се случи по същото време от записа. Излезнах пред нас да изхвърля боклука, дойдоха двама селски бека, облечени в запарващи униформи, изрепчиха ми се дали имам документи, съответно аз когато излизам по слипове пред нас може и да съм ги забравил, а може и съзнателно да съм счел за маловажно и ненужно да ги взема, на секундата ми сложиха белезници и ме откара в районното да отчитат борба с престъпността. Отказаха ми да говоря с близки, да ползвам служебна или защита по избор, на другия ден ме натириха в Съда с обвинителен акт за хулиганство, понеже съм бил окачествил действията им като некомпетентни, а тях самите като некадърни. Толкова по въпроса за родната милиция, която бие по численост цял свят и по неефективност - също. Армия от плужяци на държавна хранилка.
FuFighter
08 Юли 2015 13:23
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Както споменах по-горе - българинът не желае да спазва закона, затова полицията му е крива. Коментарите са показателни. А всъщност интересно е защо записът не е цял, защо има изрязани реплики. И каква е предисторията, за да има повече от обичайния един патрул на сигнал за скандал? Нова пускат кукичка и шараните налетяха точно по сценарий...
Кире
08 Юли 2015 13:24
Мнения: 4,947
От: Bulgaria
Щях да се радвам на полицейското насилие, ако беше упражнено върху тия, дето вече месеци наред крадат и издевателстват над хората у наше село. Полицията обаче а няма тук, полицаите се крият като лисугери край заведенията на градовете. Хващат и са смели на някакви котанчовци. Къде сте бе, полицаи смели? Що стана така, че ви плащаме данъци, а трябва да се самоорганизираме?
Cardozo e Sa
08 Юли 2015 16:18
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
И когато полицай отдаде разпореждане, то задължително се изпълнява
Първо, разпорежданията не са като честта, т.е. не могат да се отдават, защото
"отдавам" има смисъл на засвидетелствам; другият му смисъл е "давам напълно, завинаги или изцяло"; с други думи милиционерите могат просто да "дават" разпореждания, колкото и тривиално да звучи, но не и ги отдават. Второ, българският милиционер е твърде малоумен, за да може да разпорежда някому нещо; той е нискообразован, неинтелигентен, дебел и отвратителен селяндур; нема как такова говедо да разпорежда и на последния пияница какво да прави. Трето, фриволните позовавания на ЗМВР (например) са безпочвени, защото те ще са позоваване на поредната безумна правна норма, която разчита на обстоятелства, които не са налични в процесната ситуация.
Атанас Димитров
08 Юли 2015 16:34
Мнения: 23,428
От: Palestinian Territory, Occupied
Днес на МС Бацката ги уволни без да им е шеф

Борисов към Бъчварова: Уволняваш без изобщо да има коментар

FuFighter
08 Юли 2015 17:03
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Cardozo e Sa
08 Юли 2015 16:18

Типично! Законите не важат за мен! Колкото до думата "отдавам", тя фигурира в достатъчен брой нормативни документи, но за това се иска четене. А нискообразованите, плюещи и първични коментатори това не им се отдава.
Добави мнение   Мнения:10 1