Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шефът на "Ботев" (Пд) официално подаде оставка
Добави мнение   Мнения:5 1
Austin Powers
07 Юли 2015 23:19
Мнения: 9,220
От: 0
Пак ще повторя, клуба се управлява от Сдружението, каквото и да направят няма на кого да се сърдят. Успех на Джиджев и на Палийски. Явно сдружението и ТЦИМЕ са достигнали някаква договорка след като дяловото участие е вече 50-50.
Austin Powers
07 Юли 2015 23:35
Мнения: 9,220
От: 0

НовиниМненияНашите автори
НАЧАЛО / НОВИНИ / ПОЛИТИКА

Съдът върна на Цветан Василев една от ключовите му фирми

OFFNEWS | 11 март 2015 в 19:243060

Софийският апелативен съд върна под контрола на Цветан Василев една от ключовите му фирми - ТЦ-ИМЕ.

Определението на съда отменя определение на Софийския градски съд (и неговия отстранен председател Румяна Ченалова), с което беше наложен запор върху сметките и беше назначен временен синдик в ТЦ-ИМЕ и офшорната компания ЕВФ Интернешънъл Файненшъл Венчърс Лимитид по искане на фирма, свързвана с Делян Пеевски - Сиболе сървисис инкорпорейтид България, които твърдят, че двете фирми им дължат милиони евро.

ТЦ-ИМЕ, с капитал 13.5 милиона лева, е съсобственик на печатница "Родина", чрез дъщерни фирми на в. "Новинар", на стъкларските заводи в Парачин, Сърбия и "Рубин" в Плевен, на русенската корабостроителница, на ФК "Ботев", на БТК.

Съдия Ченалова назначи временен синдик в ТЦ-ИМЕ и запорира сметките на фирмата през юни 2014 г.

С определението си от 4 март Софийският апелативен съд отменя определението на СГС.

По отношение на жалбата на "Сиболе" от САС пишат:

"Молбата за допускане на допълнителни обезпечителни мерки по отношение и на двете ответни дружества е без мотиви и без приложени доказателства... Софийският градски съд на практика служебно е преценил основателността й, черпейки аргументи от твърденията в молбата за образуване на производството... По делото няма представени доказателства, които да обосновават нуждата от наложените привременни обезпечителни мерки".

Определението на САС е на 11-и състав на търговското отделение, в състав: Тодор Тодоров (председател), Васил Христакиев и Николай Марков (членове).

То е окончателно и не подлежи на обжалване.


Да, ето от къде ни идват проблемите. Пеевски!
Austin Powers
07 Юли 2015 23:59
Мнения: 9,220
От: 0
Граждански комитет в защита на банкера Цветан Василев и с говорител Влади Въргала се появи днес, стана ясно на пресконференция в БТА.

Инициаторите - повечето от които хора, работили или спонсорирани от Василев - обявиха, че ще поставят началото на форум под надслов "Кой кого поръчва в България".

"Защитаваме правото на Цветан Василев да работи, както нашето право да работим, без да бъдем изнудвани", заявяват те.

Сред подкрепящите банкера от КТБ са още актрисата Аня Пенчева (участвала в риалити-сериал на свързаната с банкера TV7), певиците Николина Чакърдъкова (КТБ спонсорира концертите й в Зала 1 на НДК) и Силвия Кацарова, Наско от БТР, отец Никанор от Гигинския манастир (на който Василев е ктитор), Тити Папазов и др.

Държавата е абдикирала от всички свои отрасли, това създава бедност. Днес имаме основание да смятаме държавата си за враг, а политическата класа няма аналог в световната практика, пише в обръщение към медиите гражданският комитет. Оттам призовават съдебната система да покаже, че "истината няма цена и никой не може да я купи".

Самият Влади Въргала уточни, че неговият сериал "Шметни капели: Легендата" е получил подкрепа от бизнесмена. Ако този цирк даде резултат и се отрази на Василев и бизнеса му, аз ще вляза в манастир, зарече се Въргала.

Около 80% от елитния спорт в България няма да го има без подкрепата на Цветан Василев, каза на свой ред президентът на федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов. Той заяви, че по-скоро трябва да бъде издигнат паметник на Цветан Василев до Съдебната палата.

Комитетът е сформиран в отговор на прокурорската акция срещу фирми на банкера и обвиненията, че той е поръчител на атентат срещу депутата от ДПС Делян Пеевски.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Това за Мейджър и Ивейжън, които не знаят за Комитета за защита на Цв. Василев и за разликата между него и Пеевски.
Мейджъра
08 Юли 2015 12:25
Мнения: 3,256
От: Bulgaria
Това за Мейджър и Ивейжън, които не знаят за Комитета за защита на Цв. Василев и за разликата

Признавам си! Сгреших! Мислех, че се ПРАВИШ на улав, ама сега разбирам, че не съм бил прав.
Добави мнение   Мнения:5 1