Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Светът върви към легализиране на канабиса
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:95 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
Neopol
03 Сеп 2015 01:09
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Клонят към 100% от ВСИЧКИ нападения над минувачи, нощни магазини и бензиностанции. Ако нямаше наркомани, тези престъпления почти биха изчезнали.
rki
03 Сеп 2015 01:10
Мнения: 20,973
От: Albania
Ако нямаше наркомани, тези престъпления почти биха изчезнали.

след това изявление, е ясно че и за вас и алкохолът е сред наркотиците.
Neopol
03 Сеп 2015 01:13
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Всичките побоища в и пред баровете са дело на трезвени.

Не. Дело са на комплексари и страхливци, на които алкохолът намалява задръжките и ги кара да проявят потисканото. Мнозинството от пиещи хора са кротки и не се бият. Масата от алкохолиците, просто, като препият заспиват.

Наркотичната зависимост, обаче, кара наркоманите да действат безразсъдно и извършват всякакви престъпления, само и само да си намерят пари за дрога.
Neopol
03 Сеп 2015 01:17
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
е ясно че и за вас и алкохолът е сред наркотиците.

Всяко нещо, към което може да има привикване е наркотик, в широкия смисъл на думата. Тук, обаче става дума за наркотиците в тесния смисъл, което изключва кафето, тютюна и алкохола.
rki
03 Сеп 2015 01:19
Мнения: 20,973
От: Albania
Тук, обаче става дума за наркотиците в тесния смисъл, което изключва кафето, тютюна и алкохола.

и какви са разликите между канабиса, алкохола и тутуна?
Neopol
03 Сеп 2015 01:23
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Специално привикването към канабиса е по-слабо, отколкото към тютюна, но въздействията им са различни. Канабисът "пържи" мозъка и води до оглупяване, докато тютюна стимулира мозъчната дейност.
rki
03 Сеп 2015 01:27
Мнения: 20,973
От: Albania
Канабисът "пържи" мозъка и води до оглупяване, докато тютюна стимулира мозъчната дейност.

а алкохолът?
а бихте ли изкарали официална статистика колко престъпления против личността - убийства, изнасилвания, грабежи - са извършени под въздействието на алкохол и колко под въздействието на канабис?
Neopol
03 Сеп 2015 01:35
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Алкохола, когато се превърне в зависимост, т.е. в алкохолизъм е проблем. В България, обаче не е голям, поради културата на пиене - бавно и с мезе. Алкохолици има, но в България, спрямо другите страни са малко. Да видим само какво правят англичаните на Слънчев бряг.

Не е известно алкохолът, консумиран по балканската културна традиция (бавно и с мезе) да води до оглупяване, докато канабисът го прави.
Neopol
03 Сеп 2015 01:38
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
И нещо любопитно. Алкохолиците, обикновено предпочитат да пият водка. Без мезе или със символично такова. До сега не съм срещал някой, който да пие ракийка, да замезва със салатка и да е алкохолик.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Neopol
z-men
03 Сеп 2015 03:39
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Специално привикването към канабиса е по-слабо, отколкото към тютюна


Аз го питам да сравни пристрастяването към канабиса и алкохола, той пак ми бяга по тъч линията. Хайде кажете, към кое има по-голямо физиологическо пристрастяване: алкохол или канабис?

(Бонус точки ако ми отговорите колко е пристрастяването към ЛСД )
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: z-men
SvSophia
03 Сеп 2015 05:09
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Идиото/демо/крация. Всичко върви по план (ЗИПе ). Какви ли още ЕТАЦ има да видим?! Като начало - легализация на инцеста, предполага се, щото успешно подпомага довидиотяването на масите.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: SvSophia
генек
03 Сеп 2015 05:38
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Добра рекламна дейност на някои помощник-пласьори... Но малко за другата им същност. А и гей-браковете са паричноносни...
-----------------------
Сайтът на Генек

генек
03 Сеп 2015 05:41
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Бая неумен довод - кое води до по-малко пристрастяване... Дали да седнеш на таралеж или върху кактус? И мазохистки да крещиш колко си по-добре...А всичко е просто - внезапно с промиващата мозъци статия се появяват и пласьорите на "аргументию" в полза на наркотиците...
--------------------------
Сайтът на Генек

SvSophia
03 Сеп 2015 05:51
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Колко от мутрополитиците български са милионери благодарение на продажби на дрога? А на проститутки? А на органи? А на хазарт? Де"й НСИ? А прокуратурата?
z-men
03 Сеп 2015 06:47
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Генек и Софията продължават със същите глупости, никакви доводи, никаква мисъл, само обиди. Трябва да им повторя колкото и да ми е неприятно.

Да, част от коалицията на наркомани, наркопласьори и помощник-пласьори са тримата нобелови лауреати и другите петстотин (500) професори подписали (Натисни тук) писмото за легализране на марихуаната. Сред тези пропаднали гадове трябва да добавим и Бил Гейтс, Ричард Файман и Джон Пол Стивънс.

Наркомани- боклуци на обществото са още Стийв Джобс, Барак Обама, Алдъс Хъксли, Джорж Клуни, Морган Фрийман.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: z-men
генек
03 Сеп 2015 07:49
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Вече казаха - евтина демагогия е да се опираш не на факти, а на това кой какво твърдял. И царе, императори, пари са били убедени, че Земята е плоска. Но си останали плоски подобни "аргументи"...
Генек и Софията продължават със същите глупости, никакви доводи, никаква мисъл, само обиди. Трябва да им повторя колкото и да ми е неприятно.

Твърде елементарен опит за нанасяне на обиди... Твърде... Но марихуаната действа... А с подобни безсилни ругатни, колега, очаквате да предизвикате скандал? И замразяване на неопушените мозъци?
Извинявам се, но бих дискутирал с някой интелигентен, умен, знаещ човек. Налагате ми да се карам с вас. Не приемам...
И си личи, че ако при Джобс тя нямала изразено отрицателно въздействие, при зет мена и Обама се вижда резултатът...
----------------------
Сайтът на Генек
SvSophia
03 Сеп 2015 07:55
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
z-men
03 Сеп 2015 06:47
Генек и Софията продължават със същите глупости, никакви доводи, никаква мисъл

Удачно сте се справили със самооценката на собствените си писания:
само обиди
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: SvSophia
ЦекоШенгеня
03 Сеп 2015 08:21
Мнения: 373
От: Luxembourg
Пушещите канабис са психолабилни екземпляри. Здравето им е лошо , защото канабисът е толкова вреден за белите дробове , колкото и тютюна. Има научни изследвания по въпроса , има ги в интернет , наркомани ! Четете ! Канабисът увеличава риска от рак на белите дробове както и обикновените цигари. За разлика от обикновените пушачи , пушачите на канабис са и социално опасни. Шофирщ и пушещ канабис е не по-малко опасен от шофиращ пиян. Ако международната наркомафия наложи законодателство покровителстващо наркоманиите , нормалните хора трябва на битово ниво да низвергнет наркоманите , да ги сочат с пръст , да ги поставят в ъгъла ! Педерастиите , транссексуалността , содомията , педофилията , наркоманиите... - всичките в ъгъла !
z-men
03 Сеп 2015 08:22
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Вече казаха - евтина демагогия е да се опираш не на факти, а на това кой какво твърдял.


Генек, Вие определихте като "наркомани и наркопласьори и помощник-пласьори" хората защитаващи легализацията или използвали марихуана. Аз само посочих, част от тези наркомани- нобелови лауреати, учени, президенти. Достатъчно да се засрамите колко низки, пошли, обидни и най-вече неверни са Вашите квалификации.

Ако искате сухи факти, ето:
1. Пристрастяването към марихуаната е по-малка от тази към алкохола.
2. Не е възможно да се умре от свръхдоза канабис, от натравяне с алкохол да.


Факти които не изнасят на Вас и на Софията, затова и само разреждате дискусията с обидни квалификации кой бил наркоман, кой бил в инцес, гей-брак и прочие.
ЦекоШенгеня
03 Сеп 2015 08:36
Мнения: 373
От: Luxembourg
Наркоманите са болни хора , на Запад това е факт. Преди година и половина ми оперираха китката в CHL в столицата. За прегледа от хирурга и анестезиолога попълваш анкета. Там са зададени всякакви въпроси за патологии в здравето ти , в т.ч. дали си пушач , алкохолик или наркоман /дроги/. Това е в графата вредни фактори , не е в графата - добродетили , професия , семейство... Наркоманите може да настояват пред нормалните хора ,че наркотиците не са опасни за здравето ,всъщност те се опитват да убедят себе си. Наркоманите са болни хора.
Добави мнение   Мнения:95 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща