Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавният департамент на своя глава опитал да спре руските полети през България
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:381 Предишна Страница 3 от 19 1 2 3 4 5 Следваща »
Федаин
11 Сеп 2015 09:39
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Светофара на Дондуков бил дал зелена светлина .
Кис-кис-кис. Тече , тече и пълни ботушите. Ама ,леле , колко беше корав и решителен. А Соломонката как им беше разкрил пъкления план на лошите.
А после русняците им водели хибридна война. Добре , че е само в тиквите им , та не са се застреляли един друг .
Su38
11 Сеп 2015 09:41
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
А някога е имало разстрел за държавна измяна

Имало някога... ама си отиде със СССР

Белкис, Белкис... Жалко за интелектуалните напъни...

Интелигентните хора правят манипулациите интелигентно. Не е нужно всяка втора дума да е "комунизъм", "СССР", "Русия". Внушението, без да е казано кой изрично, е много по-силно... Ако те хванат лесно в неточност или откровена лъжа, манипулацията ти постига точно обратния резултат.
аменеменема
11 Сеп 2015 09:42
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
Голям майтап „Нашите“ се скъсаха да се обясняват колко суверенно вземали решения, а юесейците им с..ха на главата – пука им на тях за легендите и оправданията на нищото, земеделеца и митoff.
Simplified Solutions
11 Сеп 2015 09:44
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
letec55, ти сериозно ли вярваш, че, да речем, доскорошният служител на ДД Митов се чувства унизен? Не мисля. Момченцето си върши работата, за която са го назначили пак оттам в нашето Външно.
Мислиш ли, че плямпащото в президентството за семейства на намквоси има съзнанието на държавник, та да се почувства унизено? Ми не.
А Баце? Той рече квот кажат "големите началници" и, както виждаш, се е покрил и ни образ, ни звук.

Прочее, да припомня какво изпляска завчера онова, което имаме вместо президент:
"България определено прояви характер, България се показа още веднъж достоен член на семейството на правилата, на семейството на върховенството на закона. Ако щете и на честната позиция на върховна ценност" .

"България е достоен член на НАТО. Ние разполагаме с информация, разполагаме със служби, разполагаме с необходимите инструменти, за да направим разликата между хуманитарен полет и полет, който претендира, но може би не е. И затова ние бяхме максимално честни с нашите руски партньори – ако искате, кацнете на наше летище, нека проверим, добре сте дошли, след това ще си продължите пътя"

"Не бива да стоим в ъгъла на НАТО и ЕС, да хленчим и да чакаме някой друг да ни решава проблемите. Видяхте, че в този случай Гърция бе издала разрешение за руските самолети, но ние подходихме така, както трябва. По закон, по правила и като достоен член на ЕС и НАТО"
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Simplified Solutions
Мужик
11 Сеп 2015 09:46
Мнения: 7,383
От: Cocos (Keeling) Islands
Автосугестията, Мужик, сваля стреса, но не променя действителността.

Ами тогава дерзайте в същия дух. Поне стреса да овладеете.
Orlin
11 Сеп 2015 09:47
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Във всеки случай Белият дом и американското разузнаване вече са стигнали до извода, че Русия е готова да започне бойни полети от нова авиобаза в Сирия, но засега не са решили как да реагират на това.
ма няма проблем. Може да пробват с техните Ф-чета до насиране на пиндос-пилотите и изчезване на най-невидимите Рапторчеееааата.
Поркането на шалварите на ИЩ ще бъде съпроводено с поркането на шортите на пиндосляка от USAF.
То два пъти пиндосите се опитаха при неравни условия да изпортят СУ-30 МКИ и още един път пилотите от Индия набиха гайките до скъсване и на Евро Файтъра. Апропо росияните (по козя мисъл) имат СУ-30 СМ и не е същото. Пък имат и други машини, дал им господ. Да не съсипят маркетинга на най-добрия изстребител в галактиката, като му духне под опашката некое модернизирано СУ-27. Ако наистина са донесли онова добиче МИГ- 31БМ, Ф-четата ще го прихващат успешно с полети от Индонезия към Япония с кацане на Пърл Харбър.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Orlin
Su38
11 Сеп 2015 09:48
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
Симпли, летецът е прав. Само че унизените сме ние - ти, летеца, аз, обикновените хора, Мужика, rorik, Oracle... Само че последните няма да го разберат - моралните чувства отдавна са убити..
humunkulus
11 Сеп 2015 09:49
Мнения: 13
От: Tuvalu
Кой е авторът на тази статия, бе джанъм? Да не е някой от Любянка, че тъй го криете? Я как надигнаха глава някои хора. На туй му се вика "логистична подкрепа".
Федаин
11 Сеп 2015 09:50
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Ако имаше нормална опозиция на Тримата глу...тенори досега да им е поискана оставката.
Чарли Дарвин
11 Сеп 2015 09:50
Мнения: 8,816
От: Bulgaria

Митюф на околовръстното!

ИвК
11 Сеп 2015 09:51
Мнения: 11,008
От: Bulgaria
Обама за момента е най-доброто което САЩ може да даде на света. Обама президентства в момент когато трябва да се разбият стереотипите в западното общество и действията му в тази посока не бива да се смятат за унижение на нацията. Това е дълго чакания неминуем сблъсък с действителността и трябва да се отнасяме към Обама с уважение. Опозицията му е от хора, които са се самозабравили и са с представи, че само те имат право да кажат кое е правилно и кое не. И тази заблуда е пуснала корени от десетилетия. Тези хора тепърва трябва да разберат, че по добрия вариант е да бъдат с Русия равнопоставени партньори, нямат право да коментират къде да си разполага войските на собствената си територия, нямат право да коментират дали Русия има или няма военни в Украйна /така както не се коментира какво имат Щатите в Хаити, Гренада, Панама и други съседни държави/ и да разберат, че не само САЩ, но И Русия има право на интереси. Донякъде Обама е в ролята на Горбачов, трябва да направи нещо в правилната посока, па ако ще то да е и било по нескопосан начин. Пожелавам му успех.
Белкис Будур
11 Сеп 2015 09:51
Мнения: 4,930
От: Bulgaria
Интелигентните хора правят манипулациите интелигентно. Не е нужно всяка втора дума да е "комунизъм", "СССР", "Русия". Внушението, без да е казано кой изрично, е много по-силно... Ако те хванат лесно в неточност или откровена лъжа, манипулацията ти постига точно обратния резултат.

Абе, то не се знае кое е мерилото за интелегентност
Само, че някои забравят, че докато имаше СССР, имаше и смъртно наказание - и у нас и в Русия...
А сега няма ни тук ни там, макар, че статья 59 УК РФ си стои... и макар, че Протокол 6 още не е ратифициран от братята
А що се отнася до това, че смъртно наказание има в Египет - по-добре да беше посочил САЩ - удобен повод за плювка - те пък хептен не са за хвалене
rorik
11 Сеп 2015 09:51
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
Спокойно, другари. Свободният свят обмисля. Скоро ще разберем каква роля е отредил на водещия евразийски играч.


А , те са обмислили.Казаха че ако Путин се намеси ,ще има много жертви.
А сега стоят зад Путин и го гледат как бомби сирийския бряг учебно.И Путин знае и е съгласен .
аменеменема
11 Сеп 2015 09:51
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
В последния си разговор с Джон Кери той ми заяви, че не бива да се въоръжава сирийската армия, защото това ще доведе до още повече въоръжаване на Ислямска държава. Не можах да разбера този странен аргумент, заяви вчера руският външнен министър Лавров.
Хич не е странен аргументът: ако някой въоръжава сирийската армия, Щатите още повече въоръжават Ислямска държава. Е, те и без това си я въоръжават, ама що пък да ги вкарват в допълнителни разходи.
маргаритка2
11 Сеп 2015 09:52
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Както вече справедливо отбелязах, гаф се замазва само с още по-голям гаф!

ОСТАВКА на чучелото, което имаме като президент, и на подгласниците му Митов и Ненчев!

Незабавно уволнение на пародията Чампоева с телефона й.
Белкис Будур
11 Сеп 2015 09:54
Мнения: 4,930
От: Bulgaria
ОСТАВКА на чучелото, което имаме като президент, и на подгласниците му Митов и Ненчев!

Незабавно уволнение на пародията Чампоева с телефона й.

Другари, това без въоръжена борба няма как да стане... Нали знаете?
маргаритка2
11 Сеп 2015 09:56
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Нема другари в тая история - случилото се е подигравка с всички български граждани и селяни!
JollyRoger
11 Сеп 2015 09:56
Мнения: 12,108
От: Belize
Хайде сега държавната глава да обясни въз основа на правомощия по чия конституция вчера се изживяваше като началник на РВД? - "Президентът добави още, че всичко около отказа е било съгласувано с него и той е дал зелена светлина за всичко, което българската държава е направила...България е достоен член на НАТО. Разполагаме със служби и достатъчно информация..."
Какво още трябва да "се случи"? Чак баш сахибът е недоволен... Росенчо, ти си знаеш!
iLimon0ff
11 Сеп 2015 09:56
Мнения: 4,299
От: 0
Обяд стана, няма ли кой да поиска Народен Съд ?
Su38
11 Сеп 2015 09:58
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
Белкис, говорим за смъртно наказание при ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Пак омесваш нещата. Казвам, първо погледни, помисли и го направи интелигентно. Иначе спорът за смъртно наказание се води в целия свят... Но това не е темата на нашия с теб разговор.
Добави мнение   Мнения:381 Предишна Страница 3 от 19 1 2 3 4 5 Следваща »