Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавният департамент на своя глава опитал да спре руските полети през България
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:381 « Предишна Страница 4 от 19 2 3 4 5 6 Следваща »
Firmin
11 Сеп 2015 09:58
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Странно ми е възмущението на някои колеги тук срещу Митов или пък оня другия, как беше, Ненчев май. Какво, всъщност, искате от тях, не разбирам?
Ами той, Митов, да речем, най-вероятно още се води на ведомост в Държавния департамент и му тече стажът и заплатата. Министър в Република България той е по съвместителство. Съвместява човекът. Кога по-добре, кога по-зле ... Оправя се.
С Ненчев ми е по-трудно да преценя. Ако Пентагона има тилови части, на които са възложени земеделски задачи, нещо там ряпа за столовата, кукурузец или друго, на прасетата да се насипе, на телетата да се изрие, в кухнята да се помогне, много е вероятно и той да е на ведомост. Иначе, едва ли.
Казуса
11 Сеп 2015 09:58
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Обяд стана, няма ли кой да поиска Народен Съд ?

Самостоятелно ли взе решение, че е обяд малко преди десет сутринта?
rover
11 Сеп 2015 09:58
Мнения: 8,441
От: Bulgaria
добре, деее, някой може ли да ми разясни с какво лице всичките евтини марионетки ще се появят отново пред хората? след всичките неща, казани назидателно и с апломб онзи ден. за нормален човек това би било срамен спомен за цял живот.
p.s. верно, че нормален човек не би го сторил. пък и хората са едни... но все пак...
маргаритка2
11 Сеп 2015 09:59
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
JollyRoger
11 Сеп 2015 09:56

Издънката е повече от международна!

Отделно някои индивиди - доколкото разбрах -вчера са лъгали Народно Събрание - най-висшия орган в т.нар. ни държажава.
ИвК
11 Сеп 2015 09:59
Мнения: 11,008
От: Bulgaria
Някои има ли информация от 700-те съпротивителни формирования кои са "умерени", кои са "неумерени", кои са "сърцеяди", кои са "главорези", кои са "борци са демокрация" и прочие? И по какви критерии и кои ги е класифицирал?
Su38
11 Сеп 2015 10:00
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
rover, отдавна моралните скрупули са умрели. Плюенето по авторитета, извъртането вече не е грях - нарича се "адаптивност'. Примери бол, само се огледай в този форум.
Saks
11 Сеп 2015 10:01
Мнения: 129
От: Bulgaria
САЩ трудно се примиряват с факта, че светът е вече многополюсен и такъв абдал като Петнистия , се ражда веднъж на 100 години . Ще трябва да свикват Русия да не се съобразва с тях.
Русия изгражда база на своите ВВС край Латакия за постоянен контингент от около 2000 човека плюс охраняващи десантчици , които са вече там -видно от снимките в мрежата .Градят се нови писти, монтират се по модули техника за обслужване на полетите . Военно морската база край Тартус се реконструира с цел поемане големи кораби. Зачистването на чалмите само с бомбардировки няма да стане , кадировци и отделно доброволци от Донбас ще бъдат пренасочени към Сирия .
Сирийски кюрди -военни се обучават в Москва , 50 хилядна кюрдска армия се въоражава и обучава от руски инструктури като преговорен аргумент с тов. Ердоган.
Отдавна от пристанище Новоросийск през Черно море под носа на кораби на САЩ, България , Румъния и некво украинско корито вървят кервани с оръжие за Сирия. АН-124 и ИЛ-76 доставят на летището в Латакия оръжие и морски пехотинци .
Русия вече не бръсне за суха дренка САЩ по Сирия , па камо ли ще пита България за коридор. Просто обръща внимание на местния кирякстефчовски "елит" да си прави сметката , защото мерките по сигурността й в Черноморския басейн е следваща крачка на Русия.
И после хич да не се трупат с китки на кея в Поморие.
Доси
11 Сеп 2015 10:02
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Su38 11 Септември 2015 09:48
Симпли, летецът е прав. Само че унизените сме ние - ти, летеца, аз, обикновените хора, Мужика, rorik, Oracle... Само че последните няма да го разберат - моралните чувства отдавна са убити..

Всеки път когато онуй си отвори устата и започнат да се леят несвързани глупости - аз лично се чувствам унизен!
Всеки път когато Ненча си отвори устата и започне да шикалкави като селски хитрец - аз лично се чувствам унизен!
Всеки път когато Митофф си отвори устата и започне мазно да лъже - аз лично се чувствам унизен!
Това, за жалост, не са обиди а ФАКТИ! Това е моята политическа оценка и позиция за тези назначенци!
Oraсle
11 Сеп 2015 10:03
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Oraсle, вчера в няколко подобни теми молих съмишлениците ти да разкажат какво представлява "умерената" опозиция в Сирия. До този момен един си призна, че няма хабер какво представлява тази опозиция, за която ти така се кахъриш, а останалите запазиха мълчание.

Също нямам представа какво е това "умерена" опозиция в Сирия, при положение че в страната се води война - асадисти срещу опозиция и опозиция срещу "ислямска държава".
Имам представа какво е неджихадистка опозиция, т.е. такава която не се стреми да въведе управление основаващо се на шариата или да изпълни ислямско пророчество за възстановяване на халифата.
В Сирия действат стотици въоръжени групировки които се бият асаддистите. Проблемът име че са създадени на местен принцип и всеки воюва в с своя си град, затова са поставени между чука и наковаляната на асадистите и бойците на "ислямска държава". Една такава групировка например е бригадата "Северна буря", чиито снимки с Макейн, придружени с комичното твърдение че на тях се вижда "халифа" Ал Багдади, беше поствала неведнъж.
Белкис Будур
11 Сеп 2015 10:03
Мнения: 4,930
От: Bulgaria
Русия изгражда база на своите ВВС край Латакия за постоянен контингент от около 2000 човека плюс охраняващи десантчици , които са вече там -видно от снимките в мрежата

Като рекохте "изграждат база" - абе какво стана с руските бази в Египет?
Firmin
11 Сеп 2015 10:04
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
И по какви критерии и кои ги е класифицирал?


О, има си прост критерий. Аз например следвам в това драгите на сърцето ми https://www.youtube.com/watch?v=i6qHQX9_g_Q

маргаритка2
11 Сеп 2015 10:04
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Просто обръща внимание на местния кирякстефчовски "елит" да си прави сметката , защото мерките по сигурността й в Черноморския басейн е следваща крачка на Русия.


Да обърна внимание, че тоя път "местния кирякстефчовски елит" е ядосал самия Обама.
BaliBali
11 Сеп 2015 10:06
Мнения: 5,739
От: Bulgaria
ен ми е по-интересно как Русия ще отговори на нашия отказ. Дали ще спрат наши полети, ще наложат още санкции на наша продукция или нехайно ще си паркира корабите в Черно море така, че да ни направи морска блокада???
Orlin
11 Сеп 2015 10:06
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
някой може ли да ми разясни с какво лице всичките евтини марионетки ще се появят отново пред хората?
предполагам, че със същите си ухилени задници ще продължат да ръсят глупости и лъжи, щото ги назначава Козя мисъл и няма суверен.
paragraph39
11 Сеп 2015 10:08
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "... Освен това те се страхуват, че Русия ще използва борбата с "Ислямска държава" като прикритие, за да атакува сирийски опозиционни групи, които се бият срещу Асад.
....................................................................................
НЕ са "опозиционни" групи, а ТЕРОРИСТИ, загубилите законни избори, които са почнали и водят ВЪОРЪЖЕНА борба срещу спечелилите законни избори!
Всяка законна власт, у нас и по Света, има право, но и ЗАДЪЛЖЕНИЕ, да се бори и/!/ с военни средства срещу въоръжени и воюващи терористи на територията й- включително и да поиска и получи външна помощ!
САЩ, НАТО, Запада и "пуделите" им нямат нито юридическо, нито морално, право да са срещу оказване на военна помощ на законното Правителство на Сирия в борбата му срещу въоръжени и воюващи против нея ТЕРОРИСТИ!
Justinian2
11 Сеп 2015 10:08
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
Firmin
11 Сеп 2015 10:09
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
че тоя път "местния кирякстефчовски елит" е ядосал самия Обама


Да вземе Хюсеинич пример от Владимирич и руснаците - " а на хуй нам то что по хуй"
Manrico
11 Сеп 2015 10:12
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Имам малък проблем с източниците. Не намирам тази информация в сайта на БГНЕС, в други сайтове пише, че БГНЕС цитира ТАСС, която пък цитирала Блумбърг, обаче не намирам такава информация и в Блумбърг. Намирам само информация в ТАСС Натисни тук, че кореспондентът ѝ във Вашингтона казал, че Блумбърг казали.
маргаритка2
11 Сеп 2015 10:12
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Фирмин, опитвам се да пробия в черепните им кутии, щото явно първия аспект на гафа - националния - не ги интересува.


Когато хванат мисълта, че са ядосали Обама, може да продължим с всички останали
Simplified Solutions
11 Сеп 2015 10:12
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Кой е авторът на тази статия, бе джанъм?


Bloomberg
The State Department had already begun pushing back against the Russian moves, for example by asking Bulgaria and Greece to deny overflight permissions to Syria-bound Russian transport planes. But the president didn't know about these moves in advance, two officials said, and when he found out, he was upset with the department for not having a more complete and vetted process to respond to the crisis.
Натисни тук

ПП - ТАСС е кратък, но коректен.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Simplified Solutions
Добави мнение   Мнения:381 « Предишна Страница 4 от 19 2 3 4 5 6 Следваща »