Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ се готвят да разположат ядрени бомби в Европа
Добави мнение   Мнения:10 1
Stirlic
23 Сеп 2015 20:25
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
Не остана ли някой трезвен? Както е тръгнало в сравнение с това, което би могло да се случи нищо чудно днешната криза с бежанците да изглежда като европейска мана небесна
Engels
23 Сеп 2015 22:05
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Съветската "Периметр" е автоматична система за нанасяне на ядрен удар, която и в момента функционира на територията на Русия. Тя извършва подобно действие, ако бъде засечена атака с атомни оръжия над Русия и няма оцелял висшестоящ, който да издаде заповед за ответни действия.
Втора смяна
23 Сеп 2015 22:17
Мнения: 4,072
От: Bulgaria
А Германия, която се води моторът на Европа научава за всичко това от вестниците...нищо добро не я чака Европа.
Дорис
23 Сеп 2015 22:34
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Според социалдемократа и експерт по сигурността Томас Хитчер правителството ще вложи около 112 млн. евро през следващите години за развитие на военната база в Бюхел.


Социалдемократ - значи от ПЕС. Наш Съсльо сигурно го е поздравил за розовите перспективи.
Han
23 Сеп 2015 23:26
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Съветската "Периметр" е автоматична система за нанасяне на ядрен удар
Известна е и като Mertvaja ruka.
cisco
24 Сеп 2015 01:26
Мнения: 7,737
От: Italy
Американците преди 30-тина години избраха една малоумна стратегия - да нанесът обезоръжаващ ядрен удар по Русия със стелт бомбардировачи без да бъдат засечени и заради тази идея спряха напълно ракетните си програми . Всичко вървеше добре до войната в Косово, , но сърбите им свалиха един стелт и дадоха на руснаците останките, вече стелт технологиите са лесни за засичане и цялата американска стратегия увисна.Нямат си ракети, свободнопадащи бомби разработваха, друго на стелта не трябва...и изостанаха прекаленно много.Жече са беззъб тигър, могат да се репчат само на африкански държави без модерна армия.Целият им ядрен арсенал е неизползваем, няма с какво да го доставят на неприятелска територия, нито имат ракетоносни бомбардировачи, нито имат свестни междуконтинентални ракети, нито картонените стелтове могат да преминат незабелязано сериозно ПВО, нинътмените отдавна са изгнили в шахтите и латиносите дето би трябвало да ги изстрелят не ги бива и за трудоваци, а трейдъните в подводниците са отживелица вече, слаба ракия.Харчиха си военния бюджет за да разработват радиоуправляеми самолетчета и уебкамери по бомбите, дето сега китайците продават по левче килото и то с последна версия на андроид и мп3 плейър!! Е, да ама РФ всички тези години не спря да си модернизира стратегическите ядрени сили и сега стигнахме до тотално превъзходство над американците! Какво да перавят горките вече, замириса им на смърт, панически пращат в Германия свободнопадащи бомби проектирани за стелтове уж да ги ползвали германците с торнада, въпреки че тези торнада не могат да долетят дори до Москва, белким руснаците се уплашат малко и не им нанесат превентивен ядрен удар...жалка история!
Mrx++
24 Сеп 2015 08:52
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Всичко вървеше добре до войната в Косово, , но сърбите им свалиха един стелт и дадоха на руснаците останките, вече стелт технологиите са лесни за засичане и цялата американска стратегия увисна.
Ами, че тя СТЕЛТ технологията е на базата на изследвания на руски учен. Той отдавна им каза, че знае как може да се противодейства. Те американците отдавна се връзват на такива "неоткриваеми" технологии. Например експеримента "Филаделфия".
mi6osp.
24 Сеп 2015 08:59
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Част от стратегията на САЩ да осигурят със сигурност унищожаването на Европа при една ядрена война с част от предназначените за САЩ руски ядрени заряди.
След като бъдат разположени ядрени бомби, в Германия ще трябва да се разположи и противоракетна отбрана да ги пази. И после същото- бомби и пр., да се повтори в Полша, Литва, България и в останалите съгласни букви в НАТО.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mi6osp.
Мишелов
24 Сеп 2015 09:29
Мнения: 60
От: Bulgaria
Адекватен отговор от страна на Русия би бил разполагане на мобилни ракетни установки и дислоциране на подводници около Куба и Венецуела. И калифорния.
редник
24 Сеп 2015 14:25
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
...на немските изтребители "Торнадо", и то от началото на третото тримесечие на тази година. В случай на война самолетите "Торпедо"...

Хм...
Добави мнение   Мнения:10 1