Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Жестокото убийство във Враца бе сведено до смърт по непредпазливост
Добави мнение   Мнения:2 1
tsombain
14 Яну 2016 10:16
Мнения: 1,804
От: Bangladesh
Нещата са страхотно прости и грозни:
Висш врачански полицай се кълне че момчето излиза от колата въоръжен с бокс и и започва да нанася удари по двамата братя.
След това те, в състояние на неизбежнба самоотбрана, се защитават, удрят шамар на момчето, в следствие на което то си гълта езика, задушава се и умира.

Горе доли това ще бъде тезата на "поничките", висшия врачански полицай, техния адвокат и прокурора по делото. Записите няма да отидат в съда, тъй като някой не е попълнил някой протокол за изземване правилно, "сгрешил" е датата или ЕГН на свидетеля.
В резултат на това, след около 3 години, единия от братята ще бъде осъден на 2 години условно (той е нанесал шамара) , а другия, който само е държал момчето ще бъде оправдан.
До тогава и двамата, с разминаване във времето ще получат следние усложнения със здравето - хемороиди, обострени хемороиди, дископатия, нервно разстройство, обикновено разстройство, бъбречна криза, сърдечни проблеми.

Адвокат Марковски ще се появи по телевизора и ще ни обясни, че всичко това е или съвсем правилно и точно, тъй като има едни тънкости които ние ги разбираме, или че всичко е порочно и сбъркано още на фаза следствие - в зависимост дали неговата кантора се занимава със защитата на братятя или не.

Както ви казах - нещата са страхотно прости и грозни. Тука е така.
kuper505
18 Яну 2016 03:00
Мнения: 989
От: Bolivia
Вчера гледахме с жената руско предаване хората говорят.Доктора които уби пациент защото ритнал в крака медицинската сестра която му правела изследване.Показаха видео от камерите как бие пациента а след това приятела му които го докарал в болницата.Осъдиха го 15 години пандиз.Така бързо работат руските садилища само за седмица две и случая приключен.Сигурно тази мед.сестра му е била любовница за да бие пациентите.Защо не се оплакала на охраната в болницата?
Добави мнение   Мнения:2 1