Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ВСС отказа да пререже пъпната си връв с премиера
Добави мнение   Мнения:8 1
вила
18 Яну 2016 20:34
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Маленко е още отрочето МУ /ВСС/,резне ли връвта и...загива,а Той си праи друго.Кел файда?]
mick
18 Яну 2016 20:40
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Така и не разбрах какви са санкциите за това да има "пъпна връв" междъ ВСС и премиера?

Какви са санкциите съдебната власт да не е "независима". Всъщност защо всички се вайкат, че ВСС има топла връзка с премиера... а, че имат топла връзка с бизнесмени, роднини и т.н? Кое е по-лошо?
zumer
18 Яну 2016 20:53
Мнения: 347
От: Bulgaria
С този SMS ВСС напълно доказа , че е независещ орган/ защото от него нищо не зависи/. Показа също така, че цялата съдебна власт е делегирана в ръцете на Вожда- опрасквач.
Всичко друго е интерпретации или по друг начин казано сбогом правова държава, добре дошли в Авторитарна Република България /АРБ/.
Slava
18 Яну 2016 21:20
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
Преди заседанието председателят на Върховния административен съд Георги Колев заяви, че съветът си губи времето.
За което получават и солидни заплатки.
Su38
18 Яну 2016 21:22
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
Какви са санкциите съдебната власт да не е "независима". Всъщност защо всички се вайкат, че ВСС има топла връзка с премиера... а, че имат топла връзка с бизнесмени, роднини и т.н? Кое е по-лошо?

И двете са лоши. Само че не може така да се поставя въпросът. Ти се опитваш да отвлечеш удара по Борисов.
Истината е, че Борисов се самоиздъни и даде повод да бъде коментиран и задължително разследван за нарушаване на конституционния принцип за разделянае на властите, като се опита да определя дневния ред на съдебната власт по въпроси, по които тя има изключителната компетентност. А нарушението на конституционен принцип е много близо до държавна измяна или опит за промяна на конституционния начин на управление. Затова първо трябва да се разплете този чорап и Борисов да бъде поставен на място.
След това, ако имаш данни за зависимост на магистрати, назоваваш ги по име и искаш тяхното разследване. Такива като "като всички знаем публичната тайна" служат само за замазване...
Свежарков
18 Яну 2016 23:37
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
Никакви симпатии към лъжливия фукльо мухобойко не съм имал, нямам и няма да имам, обаче още по-гнусни са ми вонящите чужди измекяри-соросоиди-протестери, които са подели по чужда поръчка крайно подла операция срещу него.
traikokitan4ev
19 Яну 2016 01:45
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
които са подели по чужда поръчка крайно подла операция срещу него.
ах недей!
ай по-полека на амбразурата, хвърлайте се един по един
OldTen
19 Яну 2016 14:42
Мнения: 664
От: Bulgaria
"Истината е, че Борисов се самоиздъни и даде повод да бъде коментиран и задължително разследван за нарушаване на конституционния принцип за разделянае на властите, като се опита да определя дневния ред на съдебната власт по въпроси, по които тя има изключителната компетентност. А нарушението на конституционен принцип е много близо до държавна измяна или опит за промяна на конституционния начин на управление. Затова първо трябва да се разплете този чорап и Борисов да бъде поставен на място."-как точно се опита да определи този дневен ред, би ли казал? Как и с кое свое действие наруши конституцията? До онзи ден пишехте колко е прост ББ, сега го изкарахте, че "праска" под ред жените, командва в съдебната система, командва бандиския бизнес и контрабандата и тнт. Та какъв е ББ? Не виждате ли, че всички компромати срещу него са с един и същ почерк? Първо беше опит за скарване с ЦЦ, не успяха, после Костинброд, сега опит да го скарат с приятелите и внушения за покупки на имоти и тнт. Центъра е един и същ, само че балъците намаляват!
Добави мнение   Мнения:8 1