Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов се държи, сякаш досега е живял в Космоса
Добави мнение   Мнения:19 1
Forza NATO
22 Фев 2016 20:31
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Корнелия Нинова е родена на 16 януари 1969 г.
Завършила е право в СУ "Св. Климент Охридски".
От 1997 до 2005 г. е изпълнителен директор в "Техноимпекс".Автентично лява биография. Суща Долорес Ибарури - нумеро дос.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Forza NATO
щурчо
22 Фев 2016 20:42
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Другарката Нинова като бивш седесарски кадър е достойна да оглави Столетницата...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: щурчо
Damage_case
22 Фев 2016 23:11
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Автентично лява биография.


Патрицианка, но с излъчване на магазинерка от стар БГ филм. Всъщност на тази снимка прилича повече на съдържателка на бардак, която провежда инструктаж на новите попълнения как се надява презерватив.
Дорис
23 Фев 2016 01:31
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Госпожо, всички живеем в космоса, щем не щем. Че къде е Земята според вас? И Слънцето, и Млечният път?

Пообмисляйте си метафорите.
ТуИда
23 Фев 2016 02:10
Мнения: 1,353
От: Brazil
Много точна, не се лигави като герберкиТе!
Fantata
23 Фев 2016 03:33
Мнения: 4,153
От: Bulgaria
- Г-жо Нинова, не беше ли тактическа грешка БСП да иска вот на недоверие за здравеопазването, при положение че в момента обществото се вълнува от прекратяването на обществени поръчки за стотици милиони, че Брюксел планира да ни отдели от Румъния, че на главния прокурор ще бъде наложен европейски надзор?

- Не съм съгласна, че темата на вота е била грешка. Първо, с него БСП показа последователност...


Разбира се, че не е тактическа грешка, а стратегически ход. БСП и Герб от години са дупе и гащи. Едните направят клиентелистко законче, другите идват на власт и си го ползват. Не го махат! После другите гласуват във вреда на България за да може като дойдат първите да си го ползват. Така, че това не е грешка! Това си е похват за отклоняване на общественото внимание. Целенасочено действие за да се размие за пореден път вината на Герб.

Всички средства са впрегнати:
1. БСП гласува идиотско вотче.
2. Бочко истерично прекратява обществени поръчки.
3. Тича подир чистачките от летището.
4. Страдалец за отстрел се изкара.

Всичко с една цел - да няма промяна.
поп Кочо
23 Фев 2016 04:18
Мнения: 1,103
От: 0
Damage_case
22 Фев 2016 23:11

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: поп Кочо
OldTen
23 Фев 2016 06:50
Мнения: 664
От: Bulgaria
"Всички имаме право да знаем какво се случва с парите, които дадохме при фалита на КТБ"-а ние другарко Нинова искаме да знаем защо по ваше време фалира КТБ? Като отговорите на този въпрос и ще получите и вашия отговор. Аз не знам дали ББ идва от космоса, но тази тьотка смени сумати партии и пак наглее. Хубавото, е че не така просташки, като МаяМа.
Gonzo_fan
23 Фев 2016 07:45
Мнения: 247
От: Bulgaria
искаме да знаем защо по ваше време фалира КТБ?

Ами предполагам, защото един лидер на парламентарна група подканяще по телевизиите по цял ден с присъщия Му фалцет "хората да ходят и да си теглят спестяванията".
Само предполагам де, не ви го предлагам като евентуална причина.
Mrx++
23 Фев 2016 08:41
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Сега жената казва верни неща, ама суеците по-горе въобще не ги интересува какво казва. Щом е от БСП, трябва да я плюят. Като оня който не и е харесал биографията, която си е най-обикновенна, като много биографии и на седерунгелите. Друг е въпросът, ако БСП е на власт какво ще правят. Общо взето почти същото. А на Дорис трябва да се обясни, че под Космос (outer space на английски) се разбира пространството извън Земята. Затова тези, които ходят там се наричат космонавти. А тези, които стоят само на земята не са космонавти. А жената иска да каже, че наш Боцю е дошък от друга планета, като е прелетял през космоса и е паднал на Земята.
Това много ми хареса:
С подобни действия той им казва: Не идвайте в България и не участвайте в обществени поръчки, защото някой ден ще се събудя рошав и ще ви ги спра
Mrx++
23 Фев 2016 08:46
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
искаме да знаем защо по ваше време фалира КТБ?
Айде бе. Фалитът беше по времето на вторият мандат на наш Боко. Дълго време се умуваше дали да я спасят или да я фалират и накрая Боко рече и отсече. Ама банката можеше да се спаси, да се национализра и да се дадат 1 милиард евро. Това щеше да е много по-евтино за държавата. Защо се фалира е интересен въпрос. Може бхи, когато излезе информацията, кой е вземал кредити ще се разбере.
toly
23 Фев 2016 09:43
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
БСП подготвиха фалита и компрометираха банката а формално ГЕРБ я фалира. Просто олигархията не се влияе от буквите в управлението. Ако трябва Марксе да кажеш нещо смислено направено от БСП то това е изтеглянето на големи средства на държавни фирми няколко месеца преди фалита. Ако и това не бе направено сега държавата щеше да е много по-затънала.
Forza NATO
23 Фев 2016 09:57
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
...биографията ... си е най-обикновенна ...


penelopa
23 Фев 2016 10:45
Мнения: 412
От: Bulgaria
А пък ние, другарко, искаме да знаем ти как приватизира "Техноимпекс", заедно със задграничните активи на дружеството. Къде са парите?
Тъмно пиво
23 Фев 2016 11:00
Мнения: 13,758
От: Canada
Айде бе. Фалитът беше по времето на вторият мандат на наш Боко.

Айде бе!
Неплатежоспособността на Корпоративна търговска банка (КТБ) е настъпила още в деня, в който банката затвори и беше поставена под специален надзор - 20 юни 2014 г. Това реши Софийският апелативен съд и отмени решението на долната инстанция, според което начална дата на неплатежоспособността беше шести ноември 2014 г. – когато Българската народна банка (БНБ) отне лиценза на КТБ.

На 23 юли 2014 г. министър-председателят Пламен Орешарски депозира в деловодството на Народното събрание оставката на правителството си, след 405 дни от началото на антиправителствените протести.[4][5]
Съставяне

tsombain
23 Фев 2016 12:14
Мнения: 1,804
От: Bangladesh
Значит, мне очень смешно, когато някакви се опитват да изкарат че все едно Бойко е фалирал КТБ. Банката беше подготвена за фалит, деинституционализирана, източена и фалирана по времето на Орешарски (БСП + ДПС ).
Има някои форумци, които сякаш днес долитат от космоса. Пичове, Корнелия е била директор на Техноимпекс, когато е била на 28 годишна възраст ... и в продължение на 8 години ... до 2005 .... Каквото и да ми говорите за нея, не съм останал с впечатление че е някакъв гений, даже, на оборот, природна простота и интелектуална необремененост се конкурира със семпла външност и липса на добър вкус.
А като си спомня че докато бяха на власт БСП, имаше един художник, който непрекъснато рисуваше нейния лик в рустикални и флорални мотиви, открил в чертите и вдъхновение за изобразяване на българския женски фенотип.
Но, да не забравяме - това е може би най-доброто, с което разполага бесепету, и е почти сигурно че ще се хвърли в надпреварата за председателското място, срещу Миков.
Mrx++
23 Фев 2016 15:20
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Значит, мне очень смешно, когато някакви се опитват да изкарат че все едно Бойко е фалирал КТБ. Банката беше подготвена за фалит, деинституционализирана, източена и фалирана по времето на Орешарски (БСП + ДПС ).
Да бе банката точно при Орешраски беше подготвена за фалит. А преди Орешрски не бяха пак нашто Боко и др., които я подготвяха за фалит. Още от времето на браво Ваньо браво Костов. А банката не трябваше да бъде фалирана, а да бъде оздравена. И това беше в ръцете на нашто Боко. Защо беше фалирана ще се разбере.
Mrx++
23 Фев 2016 15:29
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
На 23 юли 2014 г. министър-председателят Пламен Орешарски депозира в деловодството на Народното събрание оставката на правителството си, след 405 дни от началото на антиправителствените протести.[
Т.е., 2 дни след като банката е поставена под контрол. Орешарски няма какво да се меши в частна банка. Той няма такива прерогативи. Там си има банков надзор към БНБ, за който разбрахме, че не си е свършил работата. Обаче, когато вече банката е поставена под контрол, какво да се преви с банката вече решаваше нашто Боко и неговото правителство. Имаше 2 варианта- или да се оздрави или да се фалира. Така , че Боко реши да я фалира. А пък антиправителствените протести нямаха никакво отношение към падането на Орешрски. Те така бяха оредяли, че още 1000 дни да продължаваха нямаше нищо да свалят. Орешарски го свали ДПС.
Mrx++
23 Фев 2016 15:37
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
А пък ние, другарко, искаме да знаем ти как приватизира "Техноимпекс", заедно със задграничните активи на дружеството. Къде са парите?
Както "Техноимпекс", така "Химимпорт" и много други дружества бяха приватизирани по много проста схема. Шефовете имаха връзки с чуждите компании и направиха свои частни фирми. Абе нали искахте капитализъм, сега защо рИвете. Нали приватизацаията беше великата либерална идея. Как хем капитализъм, хем всичкото социалистически, нищо да не се преватизира. А за парите в чужбина Луджев казва, че неведнъж е подсещал Костов да се вземат мерки, но последният си е правел оглушки. Така се ковеше капитализмът. А вие сега рИвете. Що рИвете не мой да разбера.
Добави мнение   Мнения:19 1