Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Дешан ще води Франция срещу България в квалификациите за Мондиал `18
Добави мнение   Мнения:5 1
nevrokop
12 Юли 2016 11:31
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Усилията Франция да бъде пришита към константните футболни сили в Европа,а именно Германия и Италия отново се провалиха.След като италианската съдийска бригада си осигури старините,чрез правилните свирки срещу Германия,франсетата се изправиха пред наглед напълно преодолим противник.Очаквах,че Роналдо ще получи неочаквано хранително натравяне и няма да излезе във финалният мач,но види се е счетено,че няма нужда от допълнителна застраховка.То пък за беля Пайе взе,че контузи неволно Роналдо и победата на Франция стана толкова задължителна,че нямаше накъде повече.Защото вече и оправдание нямаше.Португалците пък се отърваха от една тежест в своя отбор и заиграха наистина гросмайсторски-на такъв тактически мач проведоха,че италианците само записки могат да си водят.А в защитен план играха толкова чисто и здраво,че Клатенбърк освен с три жълти картона с друго не можа да помогне.Силно ме впечатли вратарят Руй Патрисио-най-добрият вратар в Европа,след Нойер.
Justinian2
12 Юли 2016 12:49
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
nevrokop
12 Юли 2016 15:15
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Justinian2...благодаря,че сте обърнал внимание на нелепият ми коментар.С радост отбелязвам,че Вашият напълно допълва моя.Относно ранглистите-вчера почитаемото форумство обърна внимание относно тяхната...нагласеност.Ако не Ви е ясно защо Франция е приемана като фаворит в мача,то аз съм безсилен да Ви обясня.Иначе както и аз съм отбелязал по-горе,но с други думи-победата на Португалия беше напълно заслужена.И логична,ама след края на мача.
Justinian2
12 Юли 2016 15:35
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
__ve
12 Юли 2016 16:50
Мнения: 3,337
От: Bulgaria
Ранклистите на Фуфа са нелепи. Показателни са числата при букитата. Щото там се губят пари. И много обичам някой Ганьо да се прави на филипинец.
Добави мнение   Мнения:5 1