Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ненчев обвини Радев в конфликт на интереси
Добави мнение   Мнения:17 1
Gringo
02 Сеп 2016 19:59
Мнения: 533
От: Bulgaria
.
Кога СЕГА ще се научи, че Ненчев не е
министър на отбраната, а министър на
хибридната война ! Няма ли в този
вестник редактори ?
.
Doziris1
02 Сеп 2016 20:01
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Срам ме е от Ненчев!
Ruja
02 Сеп 2016 20:54
Мнения: 1,612
От: Bulgaria
"Кога СЕГА ще се научи, че Ненчев не е министър на отбраната, а министър на хибридната война ! Няма ли в този вестник редактори?"
Правилно. И ръководеното от него министерство е министерство на войната, а не министерство на отбраната.
Firmin
02 Сеп 2016 21:17
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Кой Ненчев, бе? Да не е един, дето разправяха, че със своя подчинена си взел апартамент в хотела и поръчал меча кожа пред камината? Ко? Не! Е, друг някой Ненчев ще да е. Сещам се един Ненчев, дето наставлявал как се чукат секретарки, но сигурно и той не е.
posledna
02 Сеп 2016 21:26
Мнения: 4,721
От: Bulgaria
Не знаех какво е семейното положението на г-н Радев и никога не съм се интересувал. Ако това е законната му съпруга, има още един много съществен аргумент, който дава основание да имам много голямо съмнение относно почтеността на този човек. Същата тази съпруга е работила като финансист във ВВС, т.е. е назначена от него. Това е много тежък конфликт на интереси",...........Този е объркал политиката с махленската кръчма.


ПП Firmin, и ти ли?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: posledna
Firmin
02 Сеп 2016 21:32
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
ПП Firmin, и ти ли?


Ко? Не! "Разследващите журналисти" от БЛИЦ.


Военният министър Николай Ненчев, който се прочу с това, че назначава любовниците си на ръководни постове, отскоро има нова фаворитка в кревата си. Прясната изгора на 51-годишния Ненчев е красавицата Стела, която е гримьорка по професия, но е назначена като пиар специалист в отдел „Връзки с обществеността” към Министерство на отбраната, пише столичен седмичник.
Тъмнокосата Стела следвала навсякъде палавия министър и разполага с апетитна секс квартира, която плащат данъкоплатците.

От Министерството на отбраната заявиха категорично пред БЛИЦ, че във въпросния отдел няма назначена служителка Стела.

„Николай Ненчев разпореди още преди един месец президентският апартамент във ведомствения хотел „Шипка” да бъде предоставен на Стела. Апартаментът е маскиран като стая 503, но вътре е обзаведен като царски палат. Бяха отпуснати 18 000 лв., за да бъде сложено джакузи, та да може Ненчев и Стела да се любуват един на друг даже и в банята”, разказват чиновници от военното министерство, потресени от безобразията на похотливия министър.

Ненчев, наричан от служителите си Ники Мокета заради присадената му коса, водил изгората си и на друго тузарско място, стопанисвано от военното министерство. „Преди десетина дни Ники Мокета и Стела изкараха уикенда в хотел „Олимп” на Боровец, в президентския апартамент на 7-ия етаж. Специално заради него запалиха камината и застлаха мечите кожи”, свидетелстват от персонала.

Макар да върти любов със Стела, Николай Ненчев отделя достатъчно внимание и за най-знатната дама от бардака си – актрисата Валерия Кардашевска, която е началник на политически му кабинет. Отскоро актрисата е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към Народното събрание и за това прибира 1200 лв.

Третата и най-скандална любовница на Ненчев – уволнената заради три регистрации за проституция Росица Русева, е подозирана от служители във Военното министерство в кражба на огромен маслен портрет на Фердинанд. Той бил свален от министерския кабинет пред 7-8 месеца по настояване на Русева с мотива, че царят бил гей. Портретът уж бил в склад, но след като заместник-министър Орхан Исмаилов пожелал да го донесат в неговия кабинет, безценната творба не била намерена. /БЛИЦ


Kole
02 Сеп 2016 21:47
Мнения: 4,913
От: Bulgaria
Ненчев е жалка перуконосна карикатура на мъж и министър, задвижвана от комплексарщина. Радвам се, че ни вкара "само" в хибридна война.
pisnami
03 Сеп 2016 08:54
Мнения: 1,013
От: Bulgaria
Че Ненчев не става за министър на войната е видно от всякъде. Но е ясно едно - Радев започва кампанията си с лъжа (съпруга ли му е или не) или с явен конфликт на интереси (ако е съпруга , то следва ....конфликт на интереси) .
Казуса
03 Сеп 2016 09:11
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
явен конфликт на интереси (ако е съпруга , то следва ....конфликт на интереси)

Това не е задължително. Трябва много да се внимава, когато говори политик. Възможно е Радев да се е загаджил с въпросната дама, след като тя е започнала да работи в системата.
Хубаво е за такива неща да се изчаква, преди да се дават категорични оценки.
Когато излязоха снимките в "Пик", защитниците на Радев във форума го защитиха: "Чи кво! Той си е е*ач, не като подчехления!" Аз по принцип не одобрявам изневерите и макар че Радев в момента ми е симпатичен, една извънбрачна връзка за мен е неприемлива. И затова не потърсих аргументи, да го оправдая. Радващо е, че Радев не е имал тайни връзки. Това го остави в играта за мой избор като президент.
Slava
03 Сеп 2016 10:36
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
Но е ясно едно - Радев започва кампанията си с лъжа (съпруга ли му е или не) или с явен конфликт на интереси (ако е съпруга , то следва ....конфликт на интереси) .


Сакън! "Публична" личност като въпросния кандидат не може да лъже! Той не е излъгал и Борисов, когато го е уверявал, че няма политически амбиции. Това са измислици, пропаганда, която цели да дискредитира този... тук следват куп възхваляващи епитети, които стоят в архивите на форума.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Slava
жана д`арк
03 Сеп 2016 11:01
Мнения: 26,641
От: Bulgaria
Тъй значи, във военното министерство имало "тежък конфликт на интереси", а ресорният министър разбира това от медиите?! Той идея си нямал, че съпругата на командира на ВВС работи в министерството и чак сега разбира? Че кво прави този министЕр ако не знае семейното положение на заемащите високи длъжности в МО и не се интересува от ЗПУКИ и неговото спазване? Ми утре може да се окаже, че в министерството работи редови член на ИДИЛ, пък Ненчев не знае за това. И как точно в случая със съпругата на Радев е налице конфликт на интереси, по кой член точно или е достатъчно министърът да излезе, да изсипе един куп глупости по адрес на някого и да го омаскари така, както само герберите и реформаторите могат? Ненчев да каже също така чий подпис стои под трудовия договор на съпругата на Радев, т.е. кой е подписал за работодателя? И да се повторя - много държа да разбера защо министър Ненчев е допуснал тежък конфликт на интереси в собственото си министерство
P.S. Лицата, заемащи публични длъжности попълват декларации за наличие или липса на конфликт на интереси. Радев може да бъде обвинен в нарушаване на закона само ако е декларирал неверни обстоятелства или е затаил истината. Ако Ненчев не представи такива декларации, значи е просто един жалък клеветник.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: жана д`арк
жана д`арк
03 Сеп 2016 11:09
Мнения: 26,641
От: Bulgaria
Той не е излъгал и Борисов, когато го е уверявал, че няма политически амбиции.

Слава, ти тези уверения чула ли си ги с ушите си или се доверяваш на казаното от Борисов, който три пъти на ден може да каже три различни неща по един и същ повод, от които нито едно да не отговаря на истината? И дори Радев да го е казал, защо е длъжен да дава обяснения на Борисов какви са му плановете когато напусне армията? А и не допускаш ли, че е възможно ако Радев наистина го е казал, към него момент да не е имал намерения да се занимава с политика?
Асол
03 Сеп 2016 11:11
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Ненчев да каже и две думи за техния реформаторския кандидат, щото при Трайчо си имаме, любовница-секретарка (колко банално!), развод заради любовница и конфликт на интереси

Всичките местни моралисти и релативисти също могат да се изкажат, а не да се крият свенливо от теми, които не им изнася
Firmin
03 Сеп 2016 12:14
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Само от любопитство питам - някой от вас тук да е минавал проучване, ако не специално, поне разширено, за достъп до класифицирана информация?

Ако сте преминали, то знаете, че всички басни на Ненчев за съжителството на ген. Радев са смехотворни. Включително и за укрит, да подчертая - укрит, конфликт на интереси. Командващият ВВС е консултиран по тези въпроси от служител на службите за сигурност, на когото това му е работата - военно контраразузнаване.
Oberstleutnant
04 Сеп 2016 14:43
Мнения: 487
От: Bulgaria
Само от любопитство питам - някой от вас тук да е минавал проучване, ако не специално, поне разширено, за достъп до класифицирана информация?

аз, неколкократно...

Ако сте преминали, то знаете, че всички басни на Ненчев за съжителството на ген. Радев са смехотворни. Включително и за укрит, да подчертая - укрит, конфликт на интереси.

глурпости, във въпросника има графа "съжителство" и просто там написваш "не ме засяга"....

Командващият ВВС е консултиран по тези въпроси от служител на службите за сигурност, на когото това му е работата - военно контраразузнаване.

лъжа, това е работа на ДАНС - те питат имаш ли любовница и извънбрачни деца...
аман бе
04 Сеп 2016 18:53
Мнения: 1,735
От: Bulgaria
"...лъжа, това е работа на ДАНС - те питат имаш ли любовница и извънбрачни деца..."
А ВКР къде е организационно бре, подполковника?
elviejo
08 Сеп 2016 08:17
Мнения: 2,811
От: Bulgaria
Чудя се защо някой се чуди за какъв кандидат да гласува?! Трябва да се гласува за кандидат, който отговаря на три важни условия: 1. Да е издигнат от партия, която обещава и е готова да спре ограбването на България, като развали грабителските концесии чрез международен арбитражен съд, защото без това всяко друго обещание е безсмислено и неизпълнимо. 2. Да е издигнат от партия, която не е била на власт, защото партия, която е била на власт, няма намерение да спре ограбването на България, иначе е щяла да го направи, докато е била на власт. 3. Кандидатът и партията, която го издига, трябва да са независими от САЩ, защото ако са зависими не могат да спрат ограбването на страната, дори да обещават и да го искат. Това са необходимите условия за един кандидат, но не достатъчни, за което трябва още едно условие – да е доказан патриот и през всичките години на прехода да се е борил активно за спиране на ограбването и геноцида над България. Ако нито един не отговаря на тези условия, чак тогава да се мисли за най-малко алчен, най-малко прост и т.н., т.е – за най-малкото зло. Ако няма и най-малко зло, чак тогава е оправдано да се отива за риба или за гъби. Българин, който не съблюдава тези критерии за избор на президент, а също и за избор на НС, сам допринася за унищожението на България и за собственото си унищожение.
Добави мнение   Мнения:17 1