Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
БДЖ са терористът, не пътниците
Добави мнение   Мнения:7 1
rumata
16 Яну 2017 20:02
Мнения: 98
От: Bulgaria
Трябва някой да ги попита и за невидимите им дейности.Как се поддържат подстанциите,ремонтните депа,гарите и с какви заплати и от кога не са давали работно облекло на служителите?Защо ремонтите ги прави Пеевски и ДПС и защо са спешни.Как въобще е възможно монополист да губи. а ползващите услугите му частни фирми да забогатяват и има ли корупция в тази схема?На практика НКЖИ е приватизиана без да е платен 1 лев.Данъкоплатците я поддържат , а Булмаркет и Пеевски я ползват.На всичкото отгоре се мислят за умници и се чудят на наказателния вот.Боже спаси България от българските и управници.
хикса
16 Яну 2017 20:09
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
Къде са снегорините на БДЖ и годни ли са изобщо за работа - да не питаме.


Що бе, питай. Както и къде са локомотивите на НКЖИ?
Soren
16 Яну 2017 20:15
Мнения: 151
От: Bulgaria
Рошавият субект на фотото към статията, Владимир Владимиров, в епохата на Първанов бе председател на Българска социалистическа младеж - официалната младежка организация на БСП. Своето председателстване той изкара в писане на Програма за развитие на лявото младежко движение като за целта му бяха дали стая с бюро на "Позитано" 20. Като си написа накрая програмата, Станишев взе, че закри организацийката му и възложи на Кирчо Добрев да прави изцяло нова такава. Владимиров се нацупи и хвърли партийния си билет. Този сюжет изчерпва почти целия му професионален опит. Чува се, че от няколко години пишел Програма за развитие на БДЖ . . .
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Soren
onzi
16 Яну 2017 22:55
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
Как въобще е възможно монополист да губи.
що за тъп въпрос? когато монополистът е държавен и всякакви калинки се упражняват в мениджмънт - какво да стане?
dobadoba
17 Яну 2017 05:20
Мнения: 5,891
От: Bulgaria
В случая имаме любопитен казус:
НКЖИ или БДЖ трябва да осигурят почистването на релсите?
Както и размразяването на стрелките по гарите.

Нищо лично, но поне отговорността да се споделя.
tatyana1
17 Яну 2017 09:42
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Някой умишлено съсипва БДЖ и то деградира с бясно темпо. Товарните превози са тези, които са печеливши, частните у нас- също. А БДЖ се оздравява, акто ликвидира товарната дейност? А пък милиарди могат да се изливат в магистрали, неизползваеми през зимата, а в НКЖИ и поддръжката на ЖП линиите извън трансеврокоридори- не може. БДЖ ще го плюем още кратко, после следва опелото и може би ще има хора които ще го оплакват- вероятно същите, които сега негодуват, защото те са редовно пътуващите. И го ползват не заради лукса, а заради намаленията.
mick
17 Яну 2017 14:21
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Някой умишлено съсипва БДЖ и то деградира с бясно темпо.


Бясно, бясно.. колко да е бясно - вече ще станат почти 30 години. А още БДЖ се движи - едва едва, но се движи, въпреки голямото крадене и опити да бъде унищожено. Просто пуснаха БДЖ в глух коловоз и го използват само като куче касичка. Те сегашните капиталисти само да разкостват могат... просто друго изобщо не им се удава.
Добави мнение   Мнения:7 1