Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
20 млрд. долара, откраднати от Русия, са изпрани в ЕС
Добави мнение   Мнения:7 1
vse_oshte_jiv
22 Мар 2017 07:42
Мнения: 346
От: Bulgaria
След тези разкрития Евроклептоманите продължават да твърдят, че България е световен център на корупцията.
Bonjorno
22 Мар 2017 09:28
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
Само дето редакцията е "забравила" да ни информира кои са тези журналисти, които са го направили. Крият се зад някаква организация, но изпускат да кажат точно от кои държави и от кои издания са "разследващите".
О каква изненада - журналисти от прибалтийска страна и от Молдова, работещи за вестници с явна антируска насоченост.

П.П. Май онези идиоти в PR-агенциите, наети да спамят в СМИтата не могат нищо ново да измислят. Точно като при допинга - някакъв "независим" прави доклад, който след това го взема голяма СМИ и го разпространява като истина. На основата на инфото от СМИ-то "демократичните" държавни органи на различни държави (васални), започват кампания за лошите руснаци и как трябв да ги накажем. Накрая ЕС взема решение за санкции.
Идиоти !
Попай
22 Мар 2017 11:24
Мнения: 535
От: Bulgaria
Кажете поне някое именце на фирма, на руска банка, на руски мафиот и пр., а то само западни банки и съмнения, че през едни западни офшорки минали едни руски пари, "от бюджета на РФ"

ПП. Къде преписвача на материалчето прочете за "бюджета", защото в "Гардиан" такова нещо няма?
ППП. Дайте му премия на тоя!
annetaz
22 Мар 2017 17:00
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
Руската мафия отдавна се е настанила на Острова/ във Великобритания. И не само тя. Какво са ошфорните зони, освен място за криене на мръсни пари и криене на данъци?! Бизнеса точи държавите и банките, после ние ги спасяваме. А някои стават милионери и милиардери. ЕС е люпилнята на корупцията.
Doziris1
22 Мар 2017 17:02
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Viva EU!

Bordon
22 Мар 2017 23:20
Мнения: 33
От: Aruba
Само в САЩ, от времето на Елцин до настоящият лилиПут, са забегнали по веригата "От Русия с любов", повече от 560 000 000 000 долара (560млрд.), но не са се изпарили.
Говори се, че в ЕС руските долари не надхвърлят 200 млрд.
Так держат и так громят САЩ и ЕС. Китайците и те спонсорират. Kак ще събарямe капитализма и кога, не става ясно.
OtvoriO4i
23 Мар 2017 03:03
Мнения: 775
От: United States
А защо любимият ЕС не дава сведения за изнесените пари от българските олигарси? Нали уж се "бори" с корупцията? И без това подслушват всички и следят всички банкови транзакции, защо не дадат да видим кои крадат? Отговорът е ясен: корупцията е най-мощното средство за заздрвяване на европейските ценности в поробена България. Дори кметове на села купуват къщи и имоти на запад. Какво, не може да се провери от къде идват парите? Може, ама те са най-върлите гей-евро-атлантици, тяхно е царството българско.... докато не ги погне Народният Съд.
Какво стана с кражбите покрай строителството на магистралите, със санирането? Както и очаквах - нищо! Народа лумпенизиран, бай Ганьо не несмогва да преглъща едри хапки.
Добави мнение   Мнения:7 1