Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Берлин иска да озапти Бундесвера
Добави мнение   Мнения:6 1
Булгуров
17 Май 2017 20:53
Мнения: 261
От: Bulgaria
Време за чистката на армията, която Хитлер се жалваше, че не е успял да направи!
dabedabe
17 Май 2017 21:31
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Каква е тая боза? Иначе харесвам министърката.
Казуса
17 Май 2017 21:32
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Берлин иска да озапти Бундесвера

Ама как звучи само...
Eisblock
17 Май 2017 23:01
Мнения: 9,157
От: Iceland
Режимът на Меркел щампосва всеки който е против мигранския разгул, съсипването на държавата и трудно предсказуемото бъдеще, като крайно десен, профашистки и пр. и пр. глупости - елемент. Това може да минава пред част от "Ханзитата", ошашавени от пропагандата на Лъжливата преса, но по-голямата част от населението знае добре кой-какъв е и кому служат Меркел и съподвижниците 'и.

Армията не е за пръв път нападана от безотговорни политици. Дори да има отделни случай с разни "елементи" или пък да са специално изфабрикувани заради опасения, че тя - армията, би защитила основния закон (вместо конституция), е повече от лекомислено да се забърква поредния скандал в нея. Напр. преди години бе организирана пътуваща изложба за престъпленията на Вермахта през ВСВ. Оставям на страна дискусията дали е имало или не е имало, защото организаторите сами са имали глупостта да използват грубо фалшифицирани снимки, които бързо били разобличени... Така изложбата бързо и безславно е била прибрана за "по-добри времена".

Про правителствената пропаганда има ефект и тя е насочена основно срещу ПЕГИДА. Има и други движения, но централизирано такова, способно да бъде конкурент на казионните партии - няма. И въпреки това, управляващите не могат да оставят нещата на самотек. Със смехотворната акция на министърката се гони най-вече сплашване, както на армията така и на населението. Това им е необходимо заради предстоящите избори. Победата на Макрон дава сега надежа на Меркел, че отново би успяла да "мине метър" - въпреки много тежките 'и управленчески грешки и пълната подчиненост пред Дълбоката държава в Метрополията и разбира се - в служба на неолибералната чума.

Но сигурното си е сигурно - когато се използват всички хватки на т.нар. "демокрация"...
Пенчо бре
18 Май 2017 10:53
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Майка на седем деца и вероятен бъдещ канцлер на Германия! А, стига бе!
Mitre6opa
18 Май 2017 21:15
Мнения: 50
От: Bulgaria
Според една от конспиративните теории някой (анонимен) възложил на този "образцов войник" да провери как работят другите "служби" в Германия. И О ЧУДО,този неговорещ арабски индивид се регистрира като "сирийски бежанец" с ПРЕКАЛЕНО ЕВРЕЙСКОТО име Давид Бенямин, и...никой не забелязва това.

Аде де?!?
Добави мнение   Мнения:6 1