Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС притеснен от новите санкции на САЩ срещу Русия
Добави мнение   Мнения:15 1
генек
23 Юли 2017 18:50
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Ама тия сериозно смятат, че санкциите им са закон за санкционираните... И се шашкат, че руснаците не им уважават наказанията...
------------------------------------
Сайтът на Генек

Simplified Solutions
23 Юли 2017 19:00
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Някой да не е разбрал, че ЕС е васално на САЩ образувание?
Пошъл Тошев
23 Юли 2017 19:40
Мнения: 2,701
От: Bulgaria
Запомни едно - хип - хопа ми, е много по-добър от хип - хопа ти. В превод: моите санкции са по-добри от твоите.
Zelnik
23 Юли 2017 20:25
Мнения: 1,291
От: Bulgaria
Взе да става интересно със Северен поток-2. Ще остане ли "Европата" без газ или най-после ще резнат наглостта на краварите.
ЗИП
23 Юли 2017 22:26
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Няма нищо по-нормално от това ЕС да бъде в подчинено положение спрямо Русия !

Братя Стругацки
23 Юли 2017 23:00
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
ЗИП 23 Юли 2017 22:26
Няма нищо по-нормално от това ЕС да бъде в подчинено положение спрямо Русия и САЩ !
ЗИП
23 Юли 2017 23:03
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Братята,

Ако ЕС беше в подчинено положение на САЩ щеше да се присъедини към санкциите ! Но ЕС е подчинен на Русия и затова се подмазва на Кремъл....

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: ЗИП
Кире
23 Юли 2017 23:48
Мнения: 4,947
От: Bulgaria
Абе чия глобализация е по-добра - това вълнува ЕС. Щото те са потребители, нищо повече от пазар. И двама с бухалки се млатят кой да продава на тоя пазар.

Иде времето Германия да поиска да има ядрено оръжие. Щото французите имат, ама са големи шубета. А светът вече е такъв, че ограничените ядрени удари са част от рекета. Иначе все ще си говорим кой на кого бил подчинен.

ПП. ЗИП, идеята на Хаусхофер е по-голяма от плагита на Дугин. Затова Третия райх и СССР имаха договори. И Меркел ги подема, но Путин го е страх. Щото знае, че отвори ли си границите ще бъде кукла на конци. Обаче се говори, че Меркел предпочита ВВП пред Тръмп, та американците ще трябва да вдигнат залозите.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Кире
09.09.44
24 Юли 2017 08:17
Мнения: 1,658
От: Bulgaria
С тъпотиите си заради Клинтън , САЩ започват да губят не само престиж , а и приятели. Трябва да си прекалено самомнителен , за да си вярваш , че нещо може да навреди на отношенията между Русия и Германия и то 70 и повече години след Втората световна война .САЩ изглежда си вярват , че германците ще им бъдат вечно благодарни за плана Маршал и досегашното им военно присъствие. При по-внимателен прочит на " събитията " като хакерските атаки по изборите в САЩ , май само американците виждат руската намеса в тях и резултата от санкциите се обръща в полза на Русия и изобщо срещу САЩ. Очертава се мнение за погрешност в политически план за САЩ и обратното за Русия ,Китай и т.нат . "Жертви" на " хибридна война " изглежда ще се окажат единствено от групата на " слугинажа ".
Юнкер
24 Юли 2017 09:05
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
Няма нищо по-нормално от това ЕС да бъде в подчинено положение спрямо Русия !

Колко сложен начин да се каже, че живеем в ненормален свят!
евроскептик
24 Юли 2017 10:46
Мнения: 46
От: Bangladesh
ПП. ЗИП, идеята на Хаусхофер е по-голяма от плагита на Дугин.


Кире,
Да те те открехна пич.
Не е добра идея да демонстрираш историческата си и гео-политическа неграмотност, така НПОпарвенюшки.
На село при тебе и във форумите на криминално-олигархичния кръг "Капитал", може и да минава, но не и точно в този форум.
Ако някой от някого се е повлиял, то не Александър Дугин, днес основния гео-политически гуру на Москва (убеден имперец-евразиец, антикомунист и про-путинец), професор по гео-политика в Генералщабната академия на Русия, и гост-професор във Висшата академия на ФСБ и Висшата дипломатическа школа на МВнР на Русия, автор на "Основи на гео-политиката", а проф.генерал Хаусхофер се е повлиял от знаменития труд на основоположника на евразийството княз Николай Трубецкой "Човечеството и Европа".
Между другото проф.Трубецкой е чел лекции и в Софийския университет през 20-те години на 20 в.
Хаусхофер никога не е имал собствени оригинални идеи, за разлика от княз Трубецкой, а е интерпретирал своите знаменити предшественици, като адмирал Мехен и Ф.Ратцел, но основно истинския създател на гео-политиката сър Хелфорд Макиндер. И естествено е бил убеден евроцентрик, англофил, също като и неговия главен асистент в катедрата по гео-политика Рудолф Хес.
Между другото Хаусхофер 5 пъти е посещавал Хитлер в затвора след нацисткия пуч в Мюнхен и е редактирал "Майн кампф" във външнополитическата и част.
Докато проф.Дугин пряко продължава линията на княз Трубецкой и на най-важния за Русия през 21 век руски философ и гео-политик Лев Гумильов. Естествено при него има и силни влияния на главния историк и философ на цивилизационизма сър Арнолд Тойбни, така силно и откровено мразен от западниците евро-либералисти и неокомунистите-глобалисти.
А бързо ислямизиращия се Четвъртия анти-европейски райх, който все още е де факто окупирана територия и в който според понемчената полякиня Меркел ханъм "Ислямът е присъщ за Германия", ще види ядрено оръжие , когато на Иванчо от вицовете му купят колело, т.е. "друг път".
Това, което очаква запада е "Ялта 2", на която Председателя Си, Владимир Владимирович и Тръмп(ако оцелее политически в медийно-политическата гражданска война в САЩ) ще си поделят отново света на сфери на влияния и го стабилизират гео-политически.


Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: евроскептик
crossfit75
24 Юли 2017 15:37
Мнения: 1,604
От: Bulgaria
Ей, тука пак се навъдили едни пишман "анализатори"
Споко бе, ще се оправят германците и американците.
Да му мислят руснаците- повече "омпоръозамещение" иде.
И музиката да свири. ЗИПе- дай некой марш!!!!!!
von_Newmann
24 Юли 2017 16:18
Мнения: 3,182
От: BelgiumРедактирано: 1 път. Последна промяна от: von_Newmann
неизвестенизвършител
24 Юли 2017 17:19
Мнения: 3,045
От: Bulgaria
Ш` се сетят..
Mrx++
24 Юли 2017 17:46
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Споко бе, ще се оправят германците и американците.
Как ще се оправят не ми е ясно, заднешката ли преднишката ли, обаче май върви песента "Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи".
Добави мнение   Мнения:15 1