Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кърлинг. Ще посегнем ли на Пирин?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:85 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »
неизвестенизвършител
16 Яну 2018 21:53
Мнения: 3,045
От: Bulgaria
- Джийвс, какво е това нещо, което трябва да ратифицираме?
- Конвенция, сър.
- За какво е тази конвенция?
- За възпитаване на ненасилници, сър.
- А ние насилници ли възпитаваме?
- Не, сър.
- Тогава защо да я ратифицираме?
- Конвенция, сър.
Eisblock
16 Яну 2018 22:27
Мнения: 9,157
От: Iceland
За да си възпитан, кавалер, джентълмен (в добрият смисъл) не трябват "конвенции", а малко тояга, много ласки и още повече приказки и обяснение кое-как е и защо трябва да е така, на децата. Нарича се ВЪЗПИТАНИЕ или първите седем години (7)!!! А не някакви либерални бълвочи, и т.нар. "американско възпитание", каквото и да е значело навремето - сега е проявило истинската сущност и съдържание като гнусна, дегенератна снимка във фиксажа.

Нещо което липсва на повечето от вас тук дрогаре и тавагищи "партнери" тъдява, особено на омразниците (по Д.И.) - липсва ВЪЗПИТАНИЕ.

Колкото до уж древните (елини, а не съвременни гърци) и между впрочем - траките, самият Александър е бил разгащен и обратен. Но те както е известно са създали робовладелската "демокрация" - първообраз за съвременните робовладелци и световни Паразити в едно. Така, че ципокрилото и другите адепти, няма какво толкоз да се лезят наоколо.

Колкото до Банско - съм го писал не веднъж. Да правят каквото правят, но проблемът тъдява е ХИЩНИЧЕСКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАЦ. БОГАТСТВА В ПОЛЗА НА ШЕПА СЕНЧЕСТИ "БИЗНЕСМЕНИ". Отзад зад тях остава поле опасано от скакалци. На "запад" има писти и лифтове, но след сезона, терените се поддържат. Който е ходил лятото около пистите по Пирина, знае на какво са замязали. После има вайкане на мутро-хотелиерите, що р. Глазне им напълнила Курниците с камъне и дърве. Смешници, търтей и мародери. От прости хора - само простотии могат да се очакват...

За г-н Иванов и този път -
щурчо
16 Яну 2018 22:42
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
между впрочем - траките, самият Александър е бил разгащен и обратен.

Траките като най-голем европейски народ нема как да са обратни.
Що се отнася до Александър секиму е известно, че се жени за принцеса Роксана и от нея има син, отровен на възраст преди да стане да стане законен престолонаследник...
Азъ
16 Яну 2018 22:52
Мнения: 1,848
От: Bulgaria
Икономът отговаря very well Sir = разбрах изпълнявам.
Свиквайте
maxilianus
16 Яну 2018 22:56
Мнения: 324
От: Bulgaria
Дали французойките обичат петли? Все пак, друго е да те ухажват като гълъб, вместо да те яхат направо, без питания, приклещена за врата. Макар че, от гледна точка на съвременното развитие за права на човека и това при гълъбите вече може да се претендира за психически натиск. Посегнаха на Пирин, въпросът е дали ще ги спрем. Някои се мислят много курназ и пеят „няма не искам, няма недей..“, все едно това е ценност. Чухте ли какво каза Волен Сидеров по въпроса? Чухте ли някой от кокошарника да възрази
маргаритка2
16 Яну 2018 23:16
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Конвенцията предизвиква такъв прилив на адреналин, че да се говори, че била за ненасилие е направо смешно.

Тя предизвиква към насилие.
Но посочва към кого НЕ бива да е насочено то.

Изброени са всички, освен мъжете.

Мъжете в конвенцията имат избор.

Те могат да бъдат или насилници, или педераси.

Последното се пише с "т".
mehudi
16 Яну 2018 23:31
Мнения: 695
От: Bulgaria
за банско - не съм съгласен с автора. а и екоталибаните са ми противни. много са се ояли - не им стигат парите дето броиха делфинчета, а още искат некой да им киха. кофти работа.

относно конвенцията - може ли някой да обясни защо аз, ако реша, че съм наполен или марсианец, ще тръгнат да ме лекуват, но ако реша, че съм жена - ще тръгнат да ми защитават правата?
Откровение Варухово
16 Яну 2018 23:37
Мнения: 736
От: Bulgaria
Що се отнася до Александър секиму е известно, че се жени за принцеса Роксана и от нея има син

Имах един съученик - лют пе*ераст отвсякъде. Тогава пе*ерасите още ги биеха, та той, с цел лична безопастност, си беше хванал женско гадже (също моя съученичка). Един ден я питах:"Абе, той.. такова ли нормално". Тя вика:"Да бе. Да не повярваш".
По късно стана нормално да си пе*ераст. Тогава той си хвана един пич за гадже. Чух че имали много страстна и романтична връзка.
Та, няма проблем един хомосексуалист да има деца.
щурчо
17 Яну 2018 00:10
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Е, остава тоа твой съученик и да ожени 10 000 войника като Александър, да завладее половин Азия и мое да се брои за равен с него...
TT
17 Яну 2018 00:12
Мнения: 84
От: Bulgaria
П.е.д.е.р.а.с.т.и, сър!
Devil
17 Яну 2018 02:18
Мнения: 3,559
От: Bulgaria
Като запален скиор и планинар съм твърдо против втори лифт на Банско. От 10 г. карам само в Австрия и Италия, на море в Гърция и не съм стъпвал на Черно море. И ми е страшно тежко, че не мога да карам ски в родината си или да отида на Арапя, Синеморец, Крайморие. Оставям парите си в чужбина, вместо да ги оставя в България Мафията отдавна овладя държавата и строи безогледно, без мозък, без инфраструктура, без паркинги и удобства. Никога в Австрия, Италия или на Лейк Тахо не съм имал каквито и да е проблеми с паркирането, независимо от големия наплив на скиори. Паркингите почистени, безплатни, безплатно извозване до кабинката, максимум 15 мин чакане, уникално обработени писти. Къде го виждате това в Банско, Боровец? Отвратителни условия и дране на няколко кожи. Като роденият в Банско Вапцаров ще кажа, че тази страна не е моя страна и ми е чужда. Някой може ли да даде смислен отговор защо от 1990 до 2000 г. карахме без проблем ски на Банско без нито една кабинка, спахме и разпускахме в механите на разумни цени? Кой бетонира Банско? А с втората кабинка ще го довърши окончателно. Когато обективният природен ресурс позволява Х посетители, а ти да позволиш 5Х, а сега и 10Х, това е пълен идиотизъм. Огромно количество мръсни пари натиска за изпиране в Банско. Добре дошли в държавата на мафията, в държавата на Бойко Борисов и Юлен.
mick
17 Яну 2018 06:41
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
защо от 1990 до 2000 г. карахме без проблем ски на Банско


Защото много по-малко ходеха да карат ски.. както българи, така и чужденци.

И в момента там залежава огромна част от националното богатство във вид на хотели, апартхотели и т.н. И след като държавата едно време е разрешила това яко презастрояване.. както и тогавашните зелени са разрешили.. сега ще трябва да разрешат допълнителен лифт.. и допълнителни паркинги и т.н... иначе всичко това там построено ще стои като паметник на безумната демокрация.

А защо в чужбина е добре.. ами защото там поливат с милиарди евра, долари и т.н. дали напечатани, дали окрадени.. дали изсмукани от другите държави които са владели или просто са имали възможност да източат.

Да се възхищава човек на такива места е хубаво.. но това е все едно да се възхищава човек на къщата на някой мафиот и на къщата на неговия фризьор да речем.. само че тук става дума за държави...
ManfromUtopia
17 Яну 2018 07:58
Мнения: 1,468
От: Bulgaria
"Един ден я питах:"Абе, той.. такова ли нормално". Тя вика:"Да бе. Да не повярваш"."


И кво? Твоята съученичка знаела, че оня го таковат мъже, ама и тя се натаковала с него? И чак се учудила, че се получило, че и продължила...
Какви съученички имали хората, ейиии...
Butch
17 Яну 2018 08:07
Мнения: 6,934
От: United States
И в момента там залежава огромна част от националното богатство във вид на хотели, апартхотели и т.н.


Не думай...
Като са хотелите на офшорки, пак ли е национално богатство? Питам за един приятел...
От друга страна винаги съм си мислил за "национално отговорните капиталисти" като за "National treasure".
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Butch
Чок觧
17 Яну 2018 08:19
Мнения: 7,337
От: Israel
" .. иначе всичко това там построено ще стои като паметник на безумната демокрация..."

А не е ли ???

Ски писти има на десетки места в планините в България ! И почти навсякъде са натоварени едва 40% от капацитета им .
В Банско е нужна само по-добра организация и по-големи кабинки на съществуващия лифт .
А хотелите не са полупразни заради "малката пропускателна способност на съществуващия лифт" - пред колко от тях има паркинги за автомобилите на гостите на хотела ?
А как стои въпроса с водоснабдяването и канализацията на сега съществуващите хотели ?
Пикачу
17 Яну 2018 09:20
Мнения: 8,152
От: South Africa
Мисля, че "зелените" не са мафия, а хора загрижени за хубавия Ирин-Пирин.


Да, точно така, а името "зелените" им е дадено не заради зелената гора, а от цвета на банкнотите , които Швейцария налива във фондациите им !
Това Джимо няма как да го разбере втренчен в огнището си и заровен в спомените, когато е можел да покори Пирин ...пък и други едни неща да покорява тоже !
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Пикачу
spanopolski
17 Яну 2018 09:41
Мнения: 552
От: Bulgaria
Джимо
sega_007
17 Яну 2018 09:55
Мнения: 3,510
От: Bulgaria
Педерасти сър !
Крайно време е нещата да почнат да се наричат с истинските им имена.
Цигани, негри, педерасти ....
mick
17 Яну 2018 09:59
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Butch
17 Януари 2018 08:07

Всичко де е в България.. независимо на кого е собственост - е национално богатство. И не трябва буренясва. Щото това е загуба за всички.

Само вижте в градовете в провинцията как е - изоставени сгради.. рушащи се.. и в същото време собствениците вместо да ги поддържат и използват.. отиват да строят нови сгради, които след някоя и друга година стават стари, че и някои се изоставят.. но не се продават - щото видите ли малко дават, или просто държавата заради зелени, червени, сини не дава.

Друг е въпроса.. че заради неадекватното облагане.. офшорките наистина източват държавата... а и не само те. Собствениците реално източват държавата.. щото бюджета се пълни не от тях, ами от работещите и то на заплата.. тия с големите фирми - "инвестират" и не плащат данък печалба.. нито ддс..
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mick
blue_fish
17 Яну 2018 10:03
Мнения: 331
От: Bulgaria
Статията
Добави мнение   Мнения:85 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »