Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кърлинг. Ще посегнем ли на Пирин?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:85 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
SINDBAD
20 Яну 2018 11:25
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
[quoteИстанбулската конвенция уж е срещу домашното насилие. Но тя е уловка за легализиране на еднополови бракове. Мълчи за тях, говори за Gender самоидентификация, избираеми мъжки и женски поведения. Все едно са я писали гейове и лесбийки, които те питат: Отговори с да или не - продължаваш ли да биеш жена си? Ако кажеш "не" признаваш, че досега си я биел, "да" значи продължаваш да я биеш. Подписване на конвенцията означава признаване на измислени полове.][/quote]

точен, както винаги! Респект!
vvatkov
20 Яну 2018 16:16
Мнения: 6,767
От: Bulgaria
Всичко написано от ДИ ми допадна. И този път.
der_graue
21 Яну 2018 23:50
Мнения: 222
От: Bulgaria
ДИ, нищо лично, но колкото до Пирин и Банско: втори лифт е необходим.
Ако не вярваш, отиди когато има повече скиори.


ами ходи тогава в швейцарските, френските, италианските или австрийските алпи бе, онзи! Човека ти го е написал, ама не искаш да го четеш явно. Пирин е петънце, пикселче на картата в сравнение с алпите. А колко България спечели от "развит" бетонотуризъм по черноморието гледаме вече 15..20 години. Ти спечели ли нещо от мутрите и коката на слънчака, щото аз не.
doodle
23 Яну 2018 17:58
Мнения: 777
От: Bulgaria
Браво на г-н Иванов.

Защото истамбулската конвенция е ужасна гавра с обществото ни и жените, извоювали истинско равноправие още в началото на миналия век.
Тя подклажда неравенството като дискриминира мъжете.
Равноправието изисква превенцията и борбата с насилието да се отнасят за всички членове на обществото.

Легитимиране на понятието "джендър" или "сексуална роля" в правния свят, като равностойно на естествения биологичен пол е опасно. Опасно е да бъде приета за норма увредената сексуалност. Още повече, че това увреждане може да бъде придобито с възпитание и внушения в детска възраст.

Кокошките сменят понякога пола си с цел продължаване на рода. При хората е обратното. Ама много обратно взе да става.Добави мнение   Мнения:85 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5