Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Преброяване на дивите "джендъри"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:284 « Предишна Страница 9 от 15 7 8 9 10 11 Следваща »
Сократ-май
26 Яну 2018 13:17
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Д-р Тормозчиян
26 Яну 2018 13:00

SvSophia
26 Яну 2018 13:21
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
РБ с прилежащите му калинки подписаха тази конвенция
ГЕРБГЕРБ с прилежащите му калинки я внесоха в Министерски съвет
ГЕРБГЕРБГЕРБ с прилежащите му калинки я одобриха там и внесоха за ратификация
ГЕРБГЕРБГЕРБГЕРБ с прилежащите му калинки сега са сложили срок за ратифицирането й.

Тяхна е отговорността

Firmin
26 Яну 2018 13:28
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Нинова се е вкопчила в конвенцията, защото е видяла в нея начин да уязви Боко


Нинова и антуражът и уязвяват основно левия характер на БСП. Рядко съм се чувствал тъй посрамен като член на БСП, колкото снощи, когато гледах по новините нашите лонгури в парламента как мръснишки се подхилват, че конвенцията за защита на жените от насилие ГЕРБ я оттеглят. Както и един друг лонгур, от същите, дето разправяше, по темата със замърсвяването, как в София пък трябвало да не се допускат стари коли. Щото електоратът му е цъфнал и вързал, та си сменя колата с нов хибрид на всеки 5 години като него. Тези лонгури са инцидентно леви. Нямат и никога не са имали ляво мислене. Няма и да придобият. Гледната точка и благото им житие-битие не позволява, формирайки дясно съзнание. Факт.
Ку-Ку
26 Яну 2018 13:34
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Луди хора - не харесват обратните.


Не мисля, че хомофобите са луди (откачалки нарекох верващите в конспиративни теории, това си е клиничен симптом), но след като повдигнахте темата за обратните, да отбележа, че в момента антиджендъристите във форума се държат досущ гейчета - кресливо, надменнно, истерично.
SvSophia
26 Яну 2018 13:38
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
...Поради всичко това е съвсем естествена и нормална съпротивата срещу конвенцията. Тя не идва от страна на примитивни архаични мъжкари и откъм жени, фатално зависими от своето робство. Става дума за друго мисловно измерение, за друг тип отговорност към бъдещето на човеците. Обществото все още има интуиции и съпротивителни способности срещу манипулациите и прелъстяванията.
Тръгнала от светлата вест да даде отпор на насилието, тази конвенция създава неподозирана патогенна среда за психически травми, девиации и стереотипи на преследване.
С нея бързо навлизаме в оповестения залез на сексуалния дуализъм.
Да заставиш децата да станат полово феерични същества, е като да ги изоставиш пред къщичката на вещицата в приказната гора. Да ги принудиш чрез волята и мощта на институциите да станат родови експериментатори. Трансполови хуманоиди. Джендър проектанти. Технологично нагласени мутанти. Безполови ангели.
Ангелите също плачат.

Ангелите знаят, че ние човеците умираме от насилие, но умираме и от скудоумие, от скука, от липса на любов.

Ангелите знаят, че когато прекрачим вратата на недомисления закон, ще се озовем в блатото на собствения си антропологичен провал.

Ангелите знаят, че Истанбул не е Витлеем.
Нито е Константинопол
Асол
26 Яну 2018 13:40
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Щото електоратът му е цъфнал и вързал, та си сменя колата с нов хибрид на всеки 5 години като него.


Щото електоратът на БСП цъфнал та вързал, та най-големият му проблем е да поддържа европейската лявост на разни там партийни активисти, загрижени за правото на любов и щастие на лица от един и същи пол. Искам само да ти напомня, че под темата за двете лесбийки точно ти насочи разговора към Конвенцията. Върни се и прегледай темата

Апропо, що не инициираш гласуване на партийните ви членове за да можеш да се ориентираш дали мястото ти е пък точно в тази партия и евентуално да се ориентираш към такава, която пасва на левите ти убеждения. Аз разговарях с един от вашите представители в моя район - идеята му допадна
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Асол
SvSophia
26 Яну 2018 13:41
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
В документа щедро са разписани различни форми на оповестяване, преследвания и наказания за насилническите актове. Но не става ясно какви точно са гаранциите за верификация на деянията. Ранната история на психоанализата е основана върху набор от разкази за прелъстяване на жени. Проблемът е, че немалка част от тези разкази са се оказали със съмнителна степен на достоверност. При истеричките съществува доказана пропаст между реалните прелъстявания и въображаемите преживявания. Има реални травми, има и травми, основани на сложни психически трансфери и фантазми. В затворения свят на дома всичко е възможно, всякакви отмъщения и клевети са потенциални. В една болезнена психическа реалност могат да се родят куп прелъстителни видения, да се „напишат“ чудовищни фикционални разкази. Затова от Фройд към Мелани Клайн вървят дълбоките съмнения в истинността на онези опустошителни разкази.

Заклещена в зоната на тази несигурност, съдебната система ще се превърне в огромен психоаналитичен кабинет, където редом с реалните жертви ще седят и неизвестен брой истерички и истерици, които ще разказват въображаемите истории за своето насилване. И ще очакват съдебно възмездие.
deneb
26 Яну 2018 13:43
Мнения: 11,416
От: Bulgaria
И под другата тема го писах: самоубийството на роднинско момче-гей ме накара да си променя възгледите.
Нещата са едни, когато не те касаят лично или не касаят твоите роднини и приятели.

Съболезнования за трагедията, Патагонец!
Принципно е така, житейският опит е част от факторите, формиращи възгледите ни.
Аз лично обаче коментирам правната страна на конвенцията, която ще се прилага не само спрямо мен и моите близки, ами спрямо всички, при това с разнородни последици, и ако искам да съм обективна (и пред себе си), няма да намеся личните си преживявания и трагедии до степен цялата ми преценка да минава през тази призма.
Мислиш ли, че нямам такива?
Собствената си сестра близначка загубих (умишлено убийство) и това е нещо, което повече не бих искала да обсъждам.
А тук някой си ще ми твърди, че видиш ли, съм привърженик на насилието срещу жени и пиша фашизоидни постове.
На такъв какво да кажа?
На сестра си, на паметта ѝ, дължа друго, и каквото можах - направих го, не когато изразявам мнение като юрист по правен акт да го правя само от личната си позиция и през призмата на личната си трагедия.
Така законодателство нито се прави, нито се преценява, нито се прилага - обективно.
Дано си ме разбрал.
SvSophia
26 Яну 2018 13:46
Мнения: 36,140
От: Bulgaria

А тук някой си ще ми твърди, че видиш ли, съм привърженик на насилието срещу жени и пиша фашизоидни постове.

Съчувствие за загубата, Звездице, и признателност за търпението и професионализма, с които пишеш по темата
Не обръщай внимание на тролене.
APERSON
26 Яну 2018 14:02
Мнения: 17
От: Bulgaria
Живях с децата ми в "джендърска" страна, като разбраха в училището на сина ми - на 15 г-, че сме имигранти, веднага му назначиха социални работници, които да му помагали в отношенията с родителите му /това стана, като си "признахме" че сме православни/ "Помощта" се изразяваше най-напред в псевдонаучни книги, в които раят, обитаван от Адам и Ева, беше описан като място за секс-оргии, дори бяха намерени "доказателства" в билията за това, социални работници джендъри, изглеждащи като биологични мъже се завтекоха да "интегрират" сина ни в обществото, с неспирни комплименти колко добре изглеждал, после в тази държава премахната мъжките и женските съблекални, някой джендър се оплакал, в училището на дъщеря ни премахнаха униформите за момчета и момичета и въведох unisex - една и съща за двата пола, защото видите ли, как така ще насилваме детото, нека то се самоопредели и непрекъснато вървяха филми по телевизията с момченца на 8-9 години, "самоопределящи" се вече като момичета и доволни и щастливи родители, които им купуват роклички и прически, като теглихме една майна на тези "помагачи" на сина ми, ни препоръчаха от училището, че трябва да работим със социални работници и ние, за да може да приемем, една друга, културна, либерална, демократична реалност.. Слава богу, спасих децата си от тази гадост..но май и тук това ни чака
Сибила
26 Яну 2018 14:11
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Фирмине, прав си.

БСП не е лява партия. И преди не беше, но сега вече хептен.

БСП - по-близо до фашизма, отколкото до марксизма
Истанбулската конвенция вкара Корнелия Нинова в матрицата на Умберто Еко

Евгений Дайнов

http://clubz.bg/63378-bsp_po_blizo_do_fashizma_otkolkoto_do_marksizma
Д-р Тормозчиян
26 Яну 2018 14:18
Мнения: 8,152
От: Botswana
Препоръчвам


Щом настоявате да се замерваме взаимно с професорски текстове, да препоръчам и аз един

Фашизма да осъдим ли?
http://www.mediapool.bg/fashizma-da-osadim-li-news274598.html


Какво ще кажете, приятели скъпи, грантаджии нелепи, еврохуйвенбини, кхмери на литературата, трансексуални кинаджии, извънземни художници, шпиц-командаджии на театъра, еврогейове на танца, американолезбийки на философията, какво ще кажете, меки китки на стила, уроди, швестъри, четяща третополова паплач? Да отговорим ли на ресантимана? Фашизма да осъдим ли?

Или да замълчим навеки? Да се върнем към здравите патриотични традиции, идентичност да придобием, родна форма да имаме, мъжки да мълчим, православно да ръмжим, прабългарски да псуваме?

Че идат конници, конници, с конски опашки, с ниски чела, конници, конници, конници ...
Forza NATO
26 Яну 2018 14:19
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Ку-Ку

...след като повдигнахте темата за обратните, да отбележа, че в момента антиджендъристите във форума се държат досущ гейчета - кресливо, надменнно, истерично.

Тезата за скритата гейщина на отявлените хомофоби е стара и амортизирана от употреба, но ако ти харесва - ползвай.

Не си прав обаче, ама никак, за надменността.

Ако действително си следил развоя на бойните действия край конвенционната Балаклава, щеше да установиш, че надменността е присъща най-вече на джендърмерията.
И на Леката, и на Тежката.

Не твърдя, че такава не е налице и от страната на дивите казашки орди и попищата им - содомити, но място за сравнение с истанбулските драгуни от ден първи просто няма.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Forza NATO
маргаритка2
26 Яну 2018 14:24
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Тази конвенция е проблем на Бойко & co кошки!

Сократ-май
26 Яну 2018 14:24
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Аперсоне,
Еднакви тези застъпваме, но явно преиграваш, драги приятелю.
Недей така. Фалшивото вреди на идеята.
Сократ-май
26 Яну 2018 14:26
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Тезата за скритата гейщина на отявлените хомофоби е стара и амортизирана от употреба

Нещо повече, гей-активистите отдавна са се отказали от нея, защото подкопава най-главната им теза.
Ако хомофобите са прикрити хомосексуалисти, то къде остава твърдението, че гей ставаш по рождение и не може да се съпротивляваш?
маргаритка2
26 Яну 2018 14:27
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
И Цвъки и Тежката артилерия сутринта говореха сякаш Нинова им е началник.
Толкова са тъпи, че не разбират каква услуга й правят.
Forza NATO
26 Яну 2018 14:28
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Сократ-май

Аперсоне,
Еднакви тези застъпваме, но явно преиграваш, драги приятелю.
Недей така. Фалшивото вреди на идеята.

Ти пък сецнА човека от първия постинг още...

Прав си, разбира се, подобни фейкове са напълно ненужни и контрапродуктивни.
Освен ако целта им не е точно това.
Imko1
26 Яну 2018 14:43
Мнения: 374
От: Bulgaria
Бойко & co кошки
Добави мнение   Мнения:284 « Предишна Страница 9 от 15 7 8 9 10 11 Следваща »