Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Как е на „другия бряг”, проверяват в НАТФИЗ
Добави мнение   Мнения:1 1
Eisblock
30 Яну 2018 17:59
Мнения: 9,157
От: Iceland
По принцип - хубаво начинание, но стига проблематиката да се представи честно - без да се прави пропаганда "да станем всички обратни" или "О, горките, как не ги разбират?!"

Истинските, с генетични предразположения "Мъжеложци" могат да бъдат съжалявани - но отишлите "на другият бряг" от хайлазуване, криворазбрана "демокрация" и най-вече мода, не могат да будят съчувствие. Още повече, когато тази МОДНА зараза бива насилствено легитимизирана. Инак, никой не се интересува кой-къде-какво прави под юргана. Отвратителното е обаче, когато "такива" се сдружават по глупост, слабост, с користни цели и най-безсрамно демонстрират уродството си.

Защото каквото и да се мъчат Тези да нагласят, нагодят и пробутат на плебса - всички тези "джендърски" моди, тежнения и агресия спрямо нормалните хора, ни идва - на средностатистическият бълагарин в доста повече. И ако не се престане с този натиск, считам, че махалото ще тръгна така мощно в обратната посока, че ще има много нездравословни събития за целия народ, но най-вече за "особените", а те в същност - в голямата си част, са хора със проблеми на психиката.
Добави мнение   Мнения:1 1