Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сексскандалът с "Оксфам" е само върхът на айсберга
Добави мнение   Мнения:5 1
Васуки
26 Фев 2018 22:24
Мнения: 3,605
От: India
А проститутките гладни ли да стоят? Ми и те са хората! Тогаз на такива мисии да изпращат само жени предимно ЛГБТ-йки.
Патагонец
27 Фев 2018 11:51
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Вярно е, че е само върхът на айсберга. Ръководствата на тези благотворителни хуманитарни организации получават тлъсти заплати и бонуси, а същевременно манипулират и облъчван непрекъснато широката публика за дарения. В Англия да не смееш да си пуснеш телевизора: въртят се непрекъснато клипове с изгладнели африкански деца. Обаче стандартът на живот на босовете на тези организации не се показва никъде.
LEFT
27 Фев 2018 12:42
Мнения: 1,343
От: Bulgaria
Западните ценности са на много високо ниво. Дълго ще драпаме за да ги стигнем.
Юнкер
27 Фев 2018 14:40
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
Западните ценности са ...

Ама как? Точно тея западняци по незападно хетеросексуална линия посещавали незападни проститутки (с правилни незападни ценности). Точно тея западняци не се смущават да си поискат настоятелно, както (съобразно правилните незападни ценности) ги съветва форумията барабар с Катрин Деньов.
Кире
27 Фев 2018 15:35
Мнения: 4,947
От: Bulgaria
Човек да се радва, че все пак са били на женско

Между другото, понеже съм бил навътре в подобна организация в Африка, да ви забележим нещо: вътрешноорганизационните дефиниции за сексуална експлоатация са толкова разтегливи, че никога не знаеш дали с в проблем. Давам ви пример: сексуална експлотация е да се възползваш от неравно отношение, независимо че жертвата е поискала контакт.

Тук, както се види, имаме предварително поставена жертва. И второ, никаква възможност за свободен секс по желание. Хората ставата машини, десексуализирани обекти.
Добави мнение   Мнения:5 1