Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Реклама на мазно, сладко или ГМО - разбира се, с деца!
Добави мнение   Мнения:3 1
хикса
09 Апр 2018 19:27
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
Вече и шоколада стана вреден, и всички храни, които съдържат мазнини, сол или захар, май само безалкохолните от 40 стотинки в трилитрови туби още не са опасни.
Д-р Тормозчиян
09 Апр 2018 20:54
Мнения: 8,152
От: Botswana
"Показаната ситуация (дете, пазаруващо с родител и изразяващо предпочитание към определени продукти, отговарящи на неговия вкус) е обичайна част от ежедневието на всяко семейство" - пишеше в мотивите.


Тия са преписвали от оправдателната присъда на съдията от Раднево, който псувал и заплашвал колегите си всеки ден, но това просто бил "неговият обичаен начин на изразяване".

В тая страна прави ли все още някой разлика между обичайно и нормално?
Пикачу
10 Апр 2018 09:49
Мнения: 8,152
От: South Africa
Аз мисля, че скоро големи групи от граждани ще игнорират телевизиите, защото един филм от 1,35 ч става 3 часа, ако имаш нерви да изтърпиш рекламните емисии !
Друг е въпросът , защо плащаме на СЕМ, защо издържаме с данъците си БНТ и БНР, когато и от тях се леят досадни и тъпи рекламни блокове ?!
Аз лично, преди време се върнах от една дива страна, където телевизията беше противно скучна. По тая логика една година не погледнах и нашите телевизии... и бях щастрив човек !
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Пикачу
Добави мнение   Мнения:3 1