Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бизнесът призова президента да пусне бързо Закона за енергетиката
Добави мнение   Мнения:3 1
ПлесNick
30 Апр 2018 20:42
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Ще бъде добре драгата Редакция да се добере до евентуалния ответ на писмото на организациите на работодателите до евродепутатите и да го публикува без съкращения!
А пладнешката кражба от близо 1.5 млрд. годишно маскирана като "задължения към обществото" може да бъде спряна само чрез ОБЕДИНЕНИ усилия - на бизнеса и на битовите потребители! Вече колко години чакаме да прочете в някоя газета ответа на ЕК на писмото на Теменужка! Дали Минчо Христов е прав, като казва, че ответът от една година вече бил в ръцете на Горанката! Защо при него, а не при Теменужка, или пък защо не при башбакана !?!
vse_oshte_jiv
01 Май 2018 08:06
Мнения: 346
От: Bulgaria
Какво плачете. Когато скачахте за банани и "свобода" главите ви къде бяха? Като се присъединявахме към "Европата", колко от вас прочетоха условията? Де факто сме нео колония и колонизаторите си прибират парсата. Тук милиард и половина, по линията на банките още милиард. Търговските вериги и те още толкова. После пенсиите били малки, заплатите били малки, за здравеопазване и образование пари нямало. При соца тези пари влизаха в бюджета и затова тока беше 2 ст/квч, градския транспорт 6 стотинки, детските стоки почти без пари и т.н. Като сме си дали задника под смешен наем, кой ни е виновен. Затова всяка сутрин, като станете, погледнете в огледалото и напсувайте това, което видите.
rorik
01 Май 2018 09:00
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
При соца тези пари влизаха в бюджета и затова тока беше 2 ст/квч, градския транспорт 6 стотинки, детските стоки почти без пари и т.н. Като сме си дали задника под смешен наем, кой ни е виновен.


Е , и за това стигнахме до това сега да живеем на заем тук милиард , там милиард , ..и да разберем че тока не струва 2 стотинки.
Това разбрахме , ама не разбрахме кой требе да даде пари за заплати??? Че немаш право да работиш на загуба, да не плащаш данъци на държавата, та да се вдигнат напред пенсии , пък тогава заплати на администрация , например. .
Добави мнение   Мнения:3 1