Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Остана ли държавна система, която да не е пробита?
Добави мнение   Мнения:4 1
Mako
23 Май 2018 09:31
Мнения: 4
От: Bulgaria
http://maxim0411.blog.bg/politika/2018/04/26/korupciia-li-ne-prosto-biznes-i-vsichko-e-lichno.1605570
Най-важният, жизненоопределящият въпрос в държавата,е въпроса за просмуканите от корупция служби! След като от всякъде изскачат подкупни служители обслужващи наркотрафика! Нищо по лесно през същите, платени, пробити служители да се просмуква всякаква заплаха за националната сигурност! Няма как службите да са разпробити и начело на държавата да не е мафия! И обратно, няма как начело на държавата да стои мафия, а специалните служби да са читави! Звучи площадно, но и живота ни стана площаден!
Доброто лекарство, колкото и фантастично да звучи, е да реорганизираме през разформиране полиция и прокуратура!Било е и работи! Няма как иначе да се прочисти системата от развитите чрез подкупи кадри! Те са ОПГ изградена на държавна сметка в частна полза и който се прави, че не го вижда е част от хранителната верига! България е станала парично-наркотична клоака! Парите работят навсякъде и срещу пари, никой не се сеща за националната сигурност! Това е проказата на пробитата от всякъде система за сигурност! Тя осигурява сигурност на престъпниците, за сметка на сигурността на гражданите, тази дойна крава и за полицай и прокурори и престъпници!
И все още повод не виждат, цялата ОПГ Полиция да разформират и реорганизират!
Където пипнеш,
където поровиш, все срещаш,
началник на полиция, та на трето, на ва четвърто, та на пето, та на цялата им криминална, наркотрафика е кадрувал, с лично предани кадри за години наред! По цялата административна стълбица!
И все още повод не виждат, цялата ОПГ Полиция да разформират и реорганизират! Все още не виждат защото и те от тях и него, наркотрафика зависими са! Те от него, служебните места са получавали, от него са закриляни,развивани, избори за него организирали!
Максим Велков
Пикачу
23 Май 2018 13:16
Мнения: 8,152
От: South Africa
Вече имаме трето правителство на ГЕРБ. Напълно достатъчно време , за да може Партията -държава, както при Бай Тошово време, да стегне в партийните си обръчи всичко в държавата.
Сега дори си играят на "конкурси", за да узаконят назначението на гербови кадри. После се правят , че ловят корумпирани, което си е просто чистка на партийни кадри, за да се отворят места за по-удобни такива.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Пикачу
9101
23 Май 2018 13:49
Мнения: 5,952
От: Bulgaria
Колкото по-малко чиновници има, толкова по-малко корупция ще има. Не е ли ясно?
На първо време най-добре ще е да се намалят на половина, а в последствие ще се прецени още с колко.
kempes
23 Май 2018 14:03
Мнения: 4,716
От: Argentina
Абе и аз мислех, че ако се намали броя на айфоните и ще падне броя на тъпаците, ама на, купуват.
Добави мнение   Мнения:4 1