Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
АЕЦ "Белене" и "Южен поток" - "висшият пилотаж" на Борисов
Добави мнение   Мнения:10 1
juka
10 Юни 2018 20:47
Мнения: 905
От: Bulgaria
Нарича се не висш пилотаж, а целуване на ръка. Все е по-добре от целуването на задници. Видяхме че от това файда няма.
дъртреалист
10 Юни 2018 21:26
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Прочетох точно 5 изречения и спрях.
Това писание е безсмислен пасквил.
ОБЛАК
10 Юни 2018 22:21
Мнения: 1,029
От: Bulgaria
дъртреалист10 Юни 2018 21:26
Прочетох точно 5 изречения и спрях.
Това писание е безсмислен пасквил.

Защо? Това е историята на Бойковото "управление".
Илюстрация на молитвата на калугерката която искала ".. и туй в онуй и душата в рая"
Затова трябваше да води прайда.
Neopol
10 Юни 2018 23:27
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Статията е общо взето обективна, но е приложила метода на социалистическият реализъм, който не лъже, но рисува куцият и гърбав владетел на кон и с раница на гърба.
Та, добре е споменато посещението на Хилъри Клинтън, но тактично са премълчани имената на Маккейн и Орешарски. Премълчана е и сагата от март 2012 г., когато Борисов се опитваше да устои на натиска отвън и търсеше помощ от всякъде. По признанието на Овчаров в интервю в този вестник, Борисов е потърсил помощ и от БСП, но тя му е била отказана, защото от БСП преценили, че това ще го укрепи и усили.
mick
11 Юни 2018 06:56
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Мдаа как не се сетих БСП са все виновни на ББ.

върлаков
11 Юни 2018 10:35
Мнения: 387
От: Bulgaria
тази статийка или е писана от цоцент Драги ми Драгов, или афторът я е преписал от него, от един столичен ежеседмичник. Половината истина е равна на цяла лъжа.
mi6osp.
11 Юни 2018 10:50
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Висш пилотаж на ветропоказател.
Yantar
11 Юни 2018 11:20
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Та, добре е споменато посещението на Хилъри Клинтън, но тактично са премълчани имената на Маккейн и Орешарски.
Така е - но това има значение само за Южен Поток. АЕЦ Белене го пишем изцяло на Борисов. Фактите са, че никой начело на България няма "кохонес" да съблюдава интереса на обществото което го е излъчило. Говорете си каквото си искате за Живков - но след огромната говорилня между него и тогавашните ни сахиби останаха постижения които могат да се видят с просто око (колкото и просто да е) и да се пипнат с ръка. След 10 години Борисов (+ малко Орешарски) и "висш пилотаж" няма абсолютно нищо. Само приказките.
sim4o
11 Юни 2018 11:36
Мнения: 8,463
От: Bulgaria
Yantar
11 Юни 2018 11:20

Та, добре е споменато посещението на Хилъри Клинтън, но тактично са премълчани имената на Маккейн и Орешарски.
Така е - но това има значение само за Южен Поток. АЕЦ Белене го пишем изцяло на Борисов. Фактите са, че никой начело на България няма "кохонес" да съблюдава интереса на обществото което го е излъчило
Сещам се за Жан Виденов с "Топенерджи" и за Жотев..

..." По неофициална информация в четвъртък Иван Костов бил вбесен на основните отговорници Петър Жотев и Иван Шиляшки заради неяснотата около договорите и отложеното обсъждане на доклада на работната група. Премиерът ги натиснал да свършат работата в четвъртък през нощта, за да може в петък докладът да мине за одобрение от министрите. Неофициално беше обяснено, че в петък членовете на работната група стигнали единодушно до решение да се даде положително становище за проектите. Единствено председателят на комисията Петър Жотев се обявил категорично против. Вбесен, той заявил, че отказва да подпише такъв доклад, и си заминал. ..

Официалната подкрепа на американските инвестиции от правителството трябваше да премахне последните въпросителни около посещението на Иван Костов в САЩ в началото на следващата седмица. Премиерът разчита да бъде приет във Вашингтон на високо ниво - от вицепрезидента Ричард Чейни, за което съдействаха най-вече лобисти от американските енергийни компании. Съдбата на инвестициите на “Ентърджи”, Ей И Ес и “Уестингхаус” ще бъде един от трудните въпроси при визитата на Костов във Вашингтон, а съществува голям риск българският премиер да се окаже неподготвен с отговорите.
Една от задачите на посещението е да се представят условията за инвестиции у нас. Пита се кой ще приеме сериозно думите на Костов, след като две от най-големите енергийни компании в САЩ години наред не могат да се преборят с българската бюрокрация.
При неотдавнашната си еднодневна визита у нас търговският заместник-министър на САЩ Чарлз Лудолф даде ясно да се разбере, че бъдещите инвестиции на други щатски компании в България зависят изцяло от реализацията на проектите на “Ентърджи” и Ей И ЕС в “Марица-изток”. ..


Основният проблем при двата проекта е Сключването на 10-годишни договори

за изкупуването на произведената електроенергия. Срещу дългосрочното договаряне в енергетиката възразява Световната банка,.... носи риск за бюджета при евентуални проблеми на НЕК.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sim4o
mitkomm
11 Юни 2018 14:57
Мнения: 347
От: Bulgaria
Лошо е когато влезе в сила поговорката"Когато стоиш на два стола, падаш между двата", но още по- лошо е когато между двата стола има нещо ръбато и се наденеш на него, е никой не може ти помогна тогава!Когато служиш на господари, които изобщо не се интересуват от теб, а само те използват не чакай нищо добро.Така е в политиката- няма вечни приятели, има вечни интереси!
Добави мнение   Мнения:10 1