Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Преподавател в Аграрния университет в Пловдив е бил пребит до смърт
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Пе
03 Юли 2018 15:52
Мнения: 1,221
От: Bulgaria
Явно някое ГМО е останало недоволно от резултата.
FataMorgana
03 Юли 2018 16:26
Мнения: 337
От: Bulgaria
Тъй като дописката е доста пестелива откъм факти, ето https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/motivite-ubiistvoto-dotsenta-seks-i-reket-108910/
Трудно ми е да го съжаля искрено пострадалия
Beast_of_Gevaudan
03 Юли 2018 16:30
Мнения: 215
От: Bulgaria
Ма как ще го съжалим, в територията жертвите сами са си виновни.
Скитник1
03 Юли 2018 17:23
Мнения: 430
От: Bulgaria
Язък за мъжлето !
FataMorgana
03 Юли 2018 17:38
Мнения: 337
От: Bulgaria
Звяра, айде чети, преди да пишеш, а
Братя Стругацки
03 Юли 2018 17:41
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Малко неясно е всичко. Хем сексуален тормоз за да даде изпит, хем от университета отричат да има такъв преподавател там.
Около 21.30 ч до колата си на бул. "Христо Ботев" в Пловдив, близо до Военна болница е открит в безпомощно състояние 70-годишният научен работник доц. Стефан Нейков. Минути след пристигането на екип на Спешна помощ, той е починал, предаде БГНЕС.
По-късно беше съобщено, че 42-годишен мъж е задържан и се разследва за убийството на доц. Стефан Нейков.
Побоят над доцента е нанесен не на мястото, на което е намерен, а на един от изходите на Пловдив. Мотивът за нападението, според предварителното разследване, е отношението на преподавателя в аграрния университет към съпругата на задържания. Тя е 32-годишна и от 14 години се опитва да завърши аграрния университет.
За да ѝ даде изпита, преподавателят е изисквал сексуални услуги,според предварителните информации.
Побоят снощи е нанесен само от мъжа й с дървен кол. Предстои тройна съдебно медицинска експертиза, но предварителните данни от аутопсията показват, че има няколко счупени ребра и други тежки травми, които навеждат на извода за мастна емболия. След побоя, съпрузите са го докарали и оставили на земята до колата му на бул. „Хр. Ботев“.
Предстои повдигане на обвинение за предумишлено убийство.
На извършителя ще бъде издадена прокурорска мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа.
Дълги години доц. Стефан Нейков е работил в Института по растително генетични ресурси в Садово, специалност "Зеленчуци". Там се е пенсионирал. Беше съобщено, че е преподавател е в Аграрния университет в Пловдив в "Зеленчукопроизводство", но по-късно днес от учебното заведение опровергаха това твърдение.
От пресцентъра на Аграрен университет - Пловдив съобщиха, че доц. Стефан Нейков не е преподавател в университета.
"Такова лице никога не е заемало щатна длъжност. Името не фигурира и като хоноруван преподавател", уточниха от Аграрния университет.
Гласът
03 Юли 2018 17:49
Мнения: 910
От: 0
И за да не манипулираш виж какно е включвано тогава и сега при "отчетане" на данните.


Какво може да включва статистиката убийства на калпак - искам да кажа освен броя на убийствата разделен на броя на населението???
Гласът
03 Юли 2018 17:57
Мнения: 910
От: 0
тичай да донесеш вода и от деветия кладенец!


Защо ми трябва вода от десетия извор след като мога да ползвам и първия? От друга страна тук много хора пишат свободни съчинения неподкрепени от никакви кладенци (освен кладенеца на техните предубеждения).
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Гласът
bgman13
04 Юли 2018 09:02
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Версията за убийство поради ревност е силно съмнителна. Да не кажа невъзможна. Но прави много голямо впечатление, че май сме в годината на странни убийства поради ревност - някои от тях бяха особено зловещи. А отричането на университета, че тоя е бил преподавател там е допълнителна странност, но това много лесно може да бъде установено от органите. Ако се окаже че е така, тогава защо до сега ни занимават че основната версия била свързана с изпити? Като се има предвид, че информацията свързана с тия убийства е много променлива, за което напоследък поне са виновни най-вече разследващите държавни органи, това си е напълно възможно. Т.е. може да е бил преподавател и съответно - в тоя случай да е искал пари. А може и да не е бил преподавател и да не е ясно, с ква цел органите вкарват обществото в заблуждение?

Ако е бил преподавател е възможно да е искал пари, но искането на пари е свързано с реално незнание на въпросната женица. Който знае, не могат преподавателите да го цакат, а и тоя човек, доцент е от старата школа и би трябвало да му е известно, че няма да успее, а само ще се изложи. Така че по-скоро изглежда по-вероятно, като да не е свързан случая с изпити. А за любовни отношения нещата са почти абсурдни. Защо и под какъв претекст е бил подмамен в колата? Може да са пари за изпита, ако става въпрос наистина за изпит.

А ако не става въпрс за изпит, може да ствава въпрос за незнайно каква афера. Тука обаче се сещам за починалия Божидар Димитров - и той оня ден. Мислех да кажа, в темата за смъртта му, че го гледах по канал 3 преди още два или три дена, как каза, че е здрав и всичките които ще правят професорска партия също са здрави. Странно е някак си, да умре само два дена по-късно. Не че не е възможно. Още повече, че аз като го гледах, точно тогава си помислих, че не изглежда много добре - най-малкото беше прекалено дебел, което си е рисково състояние. Беше седнал някак си отпуснат назад, все едно че няма тяло, като инвалид - ма той така си седи де. Аз така мога да седя, но само когато си почивам някъде.

Коя ли може да бъде причината да убиват професори и доценти? Божидар Димитров искаше да прави професорска партия, което е някакъв сигнал все пак, насочващ вниманието тъкмо към професорите. Идеята му да прави президентска република е глупост голяма и освен това няма нищо общо с демокрацията. Казват, че Божидар Димитров е забъркан и в разни афери, така че при него убийството хич не е изключено.
houp57
04 Юли 2018 09:07
Мнения: 753
От: Bulgaria
***
bgman13
04 Юли 2018 09:58
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Penchobre
03 Юли 2018 15:41

Гласът, тичай да донесеш вода и от деветия кладенец! Тичай, тичай!


Не, тия от неговия отбор правят друг номер - ходят да носят вода от Марс. Тоя номер постоянно го прилагат в разни модификации. Един по същия повод ми извади някакви статистики на МВР - от преди 89та и сега. И според тия статистики излизаше, че преди 89та убийствата, пък и престъпността били повече. Аз го телепортирам обаче от планетата Марс на планетата Земя, като му викам, да ми каже в нашия малък град, който 89та беше 17 000 жители, а последните десет години - не повече от 10 000 - за колко убийства може да си спомни последните 10 години до 89та и до 2018ма. Отговорът беше, че комунистите не били казвали за убийствата. Ама нема как да казват или да не казват за убийствата в един малък град - тука такива работи се знаят. Нямаше никаква опция да се съгласи да отговаря на въпроса ми, щото става кристално ясно, кога са повечето убийства. Остави другото, ами последните няколко години има вкл. и двама общинари, като единият е убит по време на лов, уж като нещастен случай от колегата му по дружинка, който е бил кмет на село. Приятелите на убития са ми казвали, че няма никакъв начин да е бил убит по погрешка на лобното си място, защото няма никакви храсталаци и се вижда много добре.

Та оня все пак ми извади някакъв архив на МВР. Тоя пък - център за изследване на демокрацията на английски. Няма ли някой да извади на китайски център, написан на китайски и край - разговорът е приключен, щото шаманът дето знае китайски е по-образован при всички случаи от тоя дето знае само прос английски?
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2