Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Пак вдигат Берлинската стена
Добави мнение   Мнения:4 1
starija hush
13 Мар 2001 05:20
Мнения: 5,041
От: United States
kato ideja e dobra.zatova v u,s. postroiha oste po golema stena na meksikanskata granica i ja napruskaha s sin fosfor za da mogat da lovjt po lesno emigrantite koito svetjat sino noshtno vreme.pusta demokracija S HUI DA JA SOCHISH S MUDI DA JA ZAMERJSH
Анонимен
13 Мар 2001 20:04
Мнения: 13,673
От:
Вярно е драги ми Хъш, но колко българчета знаят за нея, колко от тях са чували за стотиците мексиканци, които са убивани от граничната охрана или от собствениците на терени покрай границата. съжелявам , че в момента не мога да ви предоставя превад на статията с данни. Това е пропагандата. Има едно хубаво издание на главния редактор на Монд-дипломатик по този въпрос виж Monde-diplomatique.fr
А защо има такава стена, която никъде не се коментира, между две страни, едната от тях с най-големи претенции в света може да разберете ако прочетете статията " Mexico is exporting its heart out" от списание ЕIR Jenuary 19.2001 vol28 N3. От тази статия се разбира , че в бизнеса морал няма и бедните мексиканци са доведени до състоянието на абсолютни роби за да правят пари за американските си съседи. Все в същото списание става ясно значението на тяннанмънското кръвопролитие в Kитай, повратен момент за спасяване на страната от мегаспекулантите като George Soros.
Анонимен
13 Мар 2001 20:44
Мнения: 13,673
От:
za stroeza po granicata s meksiko sa vinovni Kitaicite.Te im dadoha ideja s tehnata velika kitaiska stena ot srednovekovieto.Trebva da se uchat ot po starite narodi na "DEMOKRACIJA"
Анонимен
13 Мар 2001 21:24
Мнения: 13,673
От:
Драги приятели, за всички които се интересуват от икономическа информация и изключително сериозни икономически и политически анализи от цял свят ползувайте следния адрес: LAROUCHEPUB.COM Много статии, в превод на френски, английски и руски език, за състоянието на американската и световната икономика. Изключително полезни за тези, които са се затворили и преживят своята омраза към всички , които не изповядват техните виждания.
Да останеш прост и невежа в съвременния свят на компютри и невероятна възможност за самообразоване означава две неща: или нямате време и работите в условие на роби, или интелекта ви е директно свързан само с хладилника и леглото.
Добави мнение   Мнения:4 1